2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

2 saate çıkar dediler tahminim gece 1 gibi çıkar mutlaka buraya da yazarım sonucu. Awox yalancı çizgi çıkarmıyor dediler çok ümitlendim
Ayy hadi bekliyoruz heycanla pozitif haberini aynen buda cok yapan oldu hep iyi dediler bayada pembe duryor catlama günün nezmandı

Ay insalalh bekletmezler cok fazla da erkenden gelirler karnımıza 🙏
Bide olacak ya bu aralar hep hamile haberleri aliyorum. Iyice sabirsiz kalıyorum
Zaten en cok cevre etkilyor bizi aslında bende korunurken duudugumda hiç etkilemezdi sevinir gecerdim hiç o konuları konuşmadım 7 yıldır 4 aydr korunmayı bıraktım haberi hamilelik haberi almaya basladım dünde kardeşim aryor dayımın gelinide 2.ciye hamileymiş diye senin daha olmadımı diyor 😂vala siparişle olmyor bu işler daha yeni deniyoruz deyip dalgaya vurdum geçtim

Herkesin cocugu kendine tabii. Ama istiyoruz ya sanki daha cok etrafta hamile görür oldum. Hamile haberi alir oldum.
Ya ben algıda seçicilik yapiyorum yada huniyi takcam az kaldi😁
Aynen katılıyorum neyle ilgilensek önümüze o çıkıyor 😀

Değerim çıktı bata 3 varken değerim 12. İnşallah sağlıkla yükselir
12mi cıktı yaa daha yeni yerleşmiş bebiş ozman yükselir yükselir dikkat et sen cok sevindim darısı bizlere inşallah 🙏🏻 🥰
Acaba yarın bende yapsam çıkarmı merak ettim sabahtan yapacagım zaten ckmazsada yoktur adeti beklerim

Herkesin cocugu kendine tabii. Ama istiyoruz ya sanki daha cok etrafta hamile görür oldum. Hamile haberi alir oldum.
Ya ben algıda seçicilik yapiyorum yada huniyi takcam az kaldi😁
Hahaha bende bendee bide anam bacım haber veriyor şu hamileymiş bu hamileymiş diye eee napim yani 🤪 cıldırazağğmm az kaldı 😂

12mi cıktı yaa daha yeni yerleşmiş bebiş ozman yükselir yükselir dikkat et sen cok sevindim darısı bizlere inşallah 🙏🏻 🥰
Acaba yarın bende yapsam çıkarmı merak ettim sabahtan yapacagım zaten ckmazsada yoktur adeti beklerim
Ben şu an betayı erken öğrenmek iyi değil diyenleri daha iyi anlıyorum. Sabredebilirseniz biraz daha bekleyin. Şu an sağlıkla artacak mı endişesindeyim. Darısı hepinizin başına🥰

Zaten en cok cevre etkilyor bizi aslında bende korunurken duudugumda hiç etkilemezdi sevinir gecerdim hiç o konuları konuşmadım 7 yıldır 4 aydr korunmayı bıraktım haberi hamilelik haberi almaya basladım dünde kardeşim aryor dayımın gelinide 2.ciye hamileymiş diye senin daha olmadımı diyor 😂vala siparişle olmyor bu işler daha yeni deniyoruz deyip dalgaya vurdum geçtim
O kadar dogru ki gercekten cevre bizi malesef cok etkiliyor. Soranlar imali bakanlar. Yani cevremizden duyduklarimiz falan hersey etkiliyor. Dediğin gibi siparisle olmuyor kii. Bekliyorsun olsun diye bide etraftan gelince psikolojik baskilar. Bizim ihtimaller hepten azaliyor.
Aynen katılıyorum neyle ilgilensek önümüze o çıkıyor 😀
Vallahi öyle yaa.. sokakta yürürken bebek arabali kadin ve hamile kadin dolu heryer. Sözleşip önüme çıkmışlar gibi😅

Ben şu an betayı erken öğrenmek iyi değil diyenleri daha iyi anlıyorum. Sabredebilirseniz biraz daha bekleyin. Şu an sağlıkla artacak mı endişesindeyim. Darısı hepinizin başına🥰
Bende o sorun yok işte testte cıksa bile günüm geçmeden kan vermem kesinlikle yani zaten varsa günüm gecede çıkacak doktora gitsen bişey ifade etmycek bir hafta 10 gün bekletip öyle keseyi görmeye cagrıyor zaten aynen erkenden kan vermemek lazım testle takip edilsede olur

Hahaha bende bendee bide anam bacım haber veriyor şu hamileymiş bu hamileymiş diye eee napim yani 🤪 cıldırazağğmm az kaldı 😂
Ay öyle cidden. Napalim yani hamilelerse bana dogurmuyor ya kendine doguruyorlar. Bir tanidik anneme sey demis , babylove ile düşük yapan komşum simdi hamile.
Yaniiii ??? Ne bicim insanlarla muhatap oluyoruz duruma bak. Napalim sidik mi yaristiralim. Hamile kalana aferin diyelim madalya takalim bana da tü kaka mi diyelim 🙄 bazi insanları rehberimden hayatimdan her yerden silmek istiyorum... ne kadar kalpsiz acımasız yorumlari var

Ay öyle cidden. Napalim yani hamilelerse bana dogurmuyor ya kendine doguruyorlar. Bir tanidik anneme sey demis , babylove ile düşük yapan komşum simdi hamile.
Yaniiii ??? Ne bicim insanlarla muhatap oluyoruz duruma bak. Napalim sidik mi yaristiralim. Hamile kalana aferin diyelim madalya takalim bana da tü kaka mi diyelim 🙄 bazi insanları rehberimden hayatimdan her yerden silmek istiyorum... ne kadar kalpsiz acımasız yorumlari var
Gerçekten ya keşke hayatlarımızdan engelleyebilsek… çöp ağızlılar konuşur işte kuzu boooş boş bakıyorum öylelerinin suratına daha anlamlı oluyor yeminle 🫣😅 rabbim herkesşn karşısına hayırlı iyi niyetli insanlar çıkarsın inşallah 🙏🏽

İnşallah çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah 🤍🥰
Kuzum belirtilerinde neler vardı benimde 2 gün var bata akşamları yüzümde sıcaklık artıyor göğüs ucu 2 gündür ağrıyordu şimdi geçti şişme vs yok bide kasık ağrısı var 🙃 sende oldu mu bunlar

Back
X