Amin kuzum aminn. Gercekten kalbi kötü dili kötü insanlar uzak dursunlar bizden. Benim zaten kafamda kirk tane tilki dolaşıyor. Bunlar kalkmis bana baskasi hamileymis de benim daha olmamismis onu konusuyorlar. Mesela bu benim hic yapamayacagim birsey. Karsimdaki üzülür mü düşünmeden nasil komusabiliyorlar hayret..Gerçekten ya keşke hayatlarımızdan engelleyebilsek… çöp ağızlılar konuşur işte kuzu boooş boş bakıyorum öylelerinin suratına daha anlamlı oluyor yeminlerabbim herkesşn karşısına hayırlı iyi niyetli insanlar çıkarsın inşallah
Aynen öyle bin düşünür bir söyleriz bize de şuursuz lopsuzlar denk gelir la havle ya. Aminnn onlar uzak olsun bizden zaten bizim derdimiz kendimizleAmin kuzum aminn. Gercekten kalbi kötü dili kötü insanlar uzak dursunlar bizden. Benim zaten kafamda kirk tane tilki dolaşıyor. Bunlar kalkmis bana baskasi hamileymis de benim daha olmamismis onu konusuyorlar. Mesela bu benim hic yapamayacagim birsey. Karsimdaki üzülür mü düşünmeden nasil komusabiliyorlar hayret..
Bende sadece adet olacak gibi ağrı ve kasık ağrısı oldu. Bide gaz ve kabızlık. Onun dışında sıcak basmaları oluyordu. Başka hiçbir şey olmadı. Hatta hamile olmadığım zamanlar daha çok belirti yaşıyordum psikolojikmiş demek ki. Bu ay az belirti olunca ( zaten kasık ağrısı hep oluyordu) hiç umudum yoktu..Kuzum belirtilerinde neler vardı benimde 2 gün var bata akşamları yüzümde sıcaklık artıyor göğüs ucu 2 gündür ağrıyordu şimdi geçti şişme vs yok bide kasık ağrısı varsende oldu mu bunlar
Heralde nebilim cok saçma yani cocuk yapsan bir dert millete yapmasan bir dert bir arada bana niye bukdar ara verdin cocgun olmaz sonra hep derlerdi sanki keyfimiz denAynıyız bacım demekki bizim gözümüze sokalıyorlarneyse bizde o haberleri duyurcaz inşallahhhh
Zaten öyle cnm regl belirtileri ile aynı hiç bir farkı yok sonucunda işte ya hamile oluyoruz yada regl ben oğlumda sadece adet ağrısı yasadım testlerin pozitif olmasına rağmen agrımdam hep heran adet olcam gibi geliyordu gögüslerim tam anlamyla agrıması ilerleyen haftlarımda oldu mide bulantı kusma hiç yaşamadım doguma kadarBende sadece adet olacak gibi ağrı ve kasık ağrısı oldu. Bide gaz ve kabızlık. Onun dışında sıcak basmaları oluyordu. Başka hiçbir şey olmadı. Hatta hamile olmadığım zamanlar daha çok belirti yaşıyordum psikolojikmiş demek ki. Bu ay az belirti olunca ( zaten kasık ağrısı hep oluyordu) hiç umudum yoktu..
Sanki ilişkimize onlar karar veriyor ya hay AllahımHeralde nebilim cok saçma yani cocuk yapsan bir dert millete yapmasan bir dert bir arada bana niye bukdar ara verdin cocgun olmaz sonra hep derlerdi sanki keyfimiz den
Anladım kuzum hayırlısı bakalım güzel haberler alalım inşallah bizdeBende sadece adet olacak gibi ağrı ve kasık ağrısı oldu. Bide gaz ve kabızlık. Onun dışında sıcak basmaları oluyordu. Başka hiçbir şey olmadı. Hatta hamile olmadığım zamanlar daha çok belirti yaşıyordum psikolojikmiş demek ki. Bu ay az belirti olunca ( zaten kasık ağrısı hep oluyordu) hiç umudum yoktu..
Yakında onada el atarlarSanki ilişkimize onlar karar veriyor ya hay Allahım
Ne dogru söyledin vallahi. Cidden bir garip bizim denk geldiklerimiz...Aynen öyle bin düşünür bir söyleriz bize de şuursuz lopsuzlar denk gelir la havle ya. Aminnn onlar uzak olsun bizden zaten bizim derdimiz kendimizle
Hosgeldin canim, avokado, yumurta, yesil yaprakli sebzeler, incir. Ilk aklima gelenler. Bunlari tuketmeye calis hergün. Birde yumurtlama masaji var. Narince onu yapabilirsin.Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Son adet tarihim 15 Mart . Femara kullanıyorum yarın 5. Günüm. Yumurtanın gelişimi için tavsiyesi olan varmı acaba ? Hayıtotu tohumu duydum kullanan varmı acaba ?
Gözün aydın canimEki Görüntüle 3564166
Kızlar bata 3gün var. Sabah idrarı ile yaptım 5 dk içinde çıktı. Markası prodoctor, yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkartıyor mu?
Batı mı beklemeliyim kan vermek için?
Canim, yumurtlama catlama gördüysen catlamanin üstüne 14 gün ekleyip yeni regl tarihini belirle. Ama catlama görmüş olman gerek. Catlama gördüysen artik gec döllenme ihtimali kalkar ortadan.Kızlar birşey soracaktım aklıma takıldı bu geç döllenme dedikleri Ovülasyon testleri ile yumurtlamamızı takip ediyoruz ya ona rağmen geç döllenme olabiliyor mu
Ben 6 sı yumurtlama 7 si çatlama görmüştüm sonra test yapmamıştım bidaha dün kan testi yaptım <2 çıkmıştı hala olmadım ondan sormuştumHosgeldin canim, avokado, yumurta, yesil yaprakli sebzeler, incir. Ilk aklima gelenler. Bunlari tuketmeye calis hergün. Birde yumurtlama masaji var. Narince onu yapabilirsin.
Gözün aydın canimbence gecikmeyi bekle. Gecikme olmadan kan verince cok stres olunuyor. Az mi yükseldi beta cok mu yukseldi diye. Bu testte ben yalanci cizgi veya kuruma cizgisi görmedim. Elinde fazla test varsa koyulasma takibi yapabilirsin bu 3 gün
Canim, yumurtlama catlama gördüysen catlamanin üstüne 14 gün ekleyip yeni regl tarihini belirle. Ama catlama görmüş olman gerek. Catlama gördüysen artik gec döllenme ihtimali kalkar ortadan.
Ama Bazen 2 kez yumurtluyoruz öyle birsey olursa senin gördüğün yumurtlamadan sonra bir daha yumurtladiysan onunla tutunursa bebek o zaman anca gec döllenme olur.
Test pozitif ama ben erken testlere cok güvenmiyorum kaset testle yarın brdaha yapın yine çıkarsa gecikme olunca kan verin benceEki Görüntüle 3564166
Kızlar bata 3gün var. Sabah idrarı ile yaptım 5 dk içinde çıktı. Markası prodoctor, yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkartıyor mu?
Batı mı beklemeliyim kan vermek için?
Hic belli olmaz canim. Dur bakalim daha 4 günün varmis.İyi akşamlar kızlar benim testler negatif malsesef tahmini çatlamanin 10. Günü 4 kala heralde buayda yok artık döneceğini sanmıyorum
Sanmıyorum cnm ya bugün cok sık regl agrısı yasadım olsa silik te olsa cıkardı belkiHic belli olmaz canim. Dur bakalim daha 4 günün varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?