2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar Ben kimyasal gebelik geçirdimnyuzde 90 değerim sıfırlara düşmüş dün . yaptığım bütün gebelik testleri pozitif vermişti 5kala. Muhtemelen 15 20lerdeydı en neti erken gebelik olandı. Çünkü 3.3 benim hayatımda görmediğin bir değerdi aynı laboratuvarda 4 gün sonra değerim sıfırlara düştü gebelik testlerimde pozitif verdiği için tutunamadı bu bilgiyi ekleyeyim dedim. Dün hormonlarımıia baktrdm sonuçlarım güzel çıktı çok şükür yumurta rezervim de iyi. Fsh 7.33 fln. Prolaktin'im 7. Onun dışında LH estradol progesteron adetin 3 .günü olması gereken rakamda. Kimyasal geçirdiğim için tüplere gerek var mı diye bir düşündüm ama yine de baktıracağım siteye veda ediyorum bundan sonra bir süre ara veriyorum Çünkü burası kafamızda sürekli gebelik konusunu döndüren bir yer ve kimse demesin ki beni etkilemiyor maalesef burada yazdıkça insan hayatının her alanında gebeliği düşünüyor Ben buraya yazmadığımdan beri kafamda soru işareti yok neden böyle değerim düştü diye de üzülmüyorum . size tavsiyem buradan uzak kalınnbebek nasıl gelecek görün
Cnm hakkında hayırlısı olsun zamnı geldiğinde bebisler bize ozman istemesekte gelecek bunu kabul etmemiz lazım aslın da aynen kesinlikle burdan uzaklasmak gerekiyor bende cok girmiyorum zaten zamanımda olmuyor artık çok şükür cok rahatım artık illada olsun diye diretmyordum zaten en basından beri inşşah bir gün hepimiz güzel haberlerle tekrsr bulusurux burada🙏🏻

Birde şunu eklemek istiyorum son 1 haftadır sulu akıntım ve beraberinde beyazımsı akıntım oluyo hala da var. Ben şubatta hsg filmi çektirdim sonrasında regl oldum. Bu ay gün aşırı değerlendirdik. Acaba gebelik belirtileri olabilir mi? Arada da kasık ağrılarım oluyo ama göğüs şişkinliği ve ağrısı hiç yok. Normalde adet öncesi olurdu ama şuan yok
Bnce siz üşütmüşsünüz gebelik belirtileri yok malesef lütfen tskılmayın ona catlama gününüz belliyse 10. 12. Gün en erken test yada kan vererek ögrenebilirsiniz

Bnce siz üşütmüşsünüz gebelik belirtileri yok malesef lütfen tskılmayın ona catlama gününüz belliyse 10. 12. Gün en erken test yada kan vererek ögrenebilirsiniz
Yumurtlama günümü yakalayamadım. Bakalım het şeyin hayırlısı olsun bilmiyorum ki belkide üşütmüşümdür

Kızlar acil bakar mısınız hemen çıktı awox marka

Eklentiler

• IMG_20250321_232404.webp
    IMG_20250321_232404.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben gördüm var kuzu gecikmen var mı belirtilerşn ne
Bat 24ü.belirtim adet belirtileri gibi. Adete 10 gün varken adet olacak gibi ağrım oldu sonra geçti kasık ağrılarım oldu bide ama bende hep olurdu. Bide çok gaz ve kabızlık vardı. Az önce kan verdim özel hastanede inşallah doğrudur test

Bat 24ü.belirtim adet belirtileri gibi. Adete 10 gün varken adet olacak gibi ağrım oldu sonra geçti kasık ağrılarım oldu bide ama bende hep olurdu. Bide çok gaz ve kabızlık vardı. Az önce kan verdim özel hastanede inşallah doğrudur test
Benimde 26sı adet günüm takvime göre bgun iftardan sonra cok kasıkşarım belim agrıdı lk defada yogun beyaz akıntım oldu normalde olmazdı sanırım hasta olcam yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bugunu saymazsam 4 gün takvime göre inşallah pozitif sonuc alırsınıx

Ben regli bekliyorum canım tüp bebek süreci için 1 inde veya 2 sinde olacağım

Reglin 2. günü gidersin doktora canım o konuda bir bilgim yok doktorun regl dönemiyle ilgili birşey demedi mi
Az kalmis canim hadi bakalim insallah bebis surpriz yapar 🙏
Hepimiz bir telasin içindeyiz. İnşallah kolaylikla bebeklerimize kavuşuruz 🥲

Ben kimyasal geçirdim Canım buradan uzaklaşıyorum bundan sonra erken gebelik testi yaptığım gibi kan vereceğim Bu bana ders oldu 3.3 olan değerim 0'ın altına düştü eskisi gibi çok şükür hormonlarım da çokguzel a çıktılar. Yumurta rezervm de oldukça iyiymiş. Başka bir mesajda anlattım durumu buradan uzaklaşıyorum kendine çok dikkat et inşallah pozitif görürsün Ama sana tavsiyem arada girmek değil de hiçbir şekilde buraya girme o zaman gör bak bebeğin gelecek ☘️
Sende dikkat et canim kendine. Gelismeler olursa haber vermek icin gel 💗 inşallah bebeklerimiz bekletmeden gelirler 🙏
Ben zaten gectigimiz aydan çok ümitliydim olmayinca umutsuzluk biraz artti bende. Nasip bakalim.

Benimde 26sı adet günüm takvime göre bgun iftardan sonra cok kasıkşarım belim agrıdı lk defada yogun beyaz akıntım oldu normalde olmazdı sanırım hasta olcam yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bugunu saymazsam 4 gün takvime göre inşallah pozitif sonuc alırsınıx
Günüm geçmedi. Benim de öyle oldu kasık ağrısı ama akıntı rengi sarıya kaçıyordu. İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız

Cok bekliyoruz ya yolunu ondan kaciyor bebisler bizden galiba. İnşallah kavusuruz. Az kalmis kuzu seninde. Hadi bakalim.

Günüm geçmedi. Benim de öyle oldu kasık ağrısı ama akıntı rengi sarıya kaçıyordu. İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız
İnşallah cnm bakalım buay braz değişik hissetim diye ümitlendim ama regl belirtilerimde fazla ateşdüşmezse heveslencem ona göre bakalım tabi iki durumada hazırım olmassada üzülmem nezman cıkarmış sonucun

İnşallah cnm bakalım buay braz değişik hissetim diye ümitlendim ama regl belirtilerimde fazla ateşdüşmezse heveslencem ona göre bakalım tabi iki durumada hazırım olmassada üzülmem nezman cıkarmış sonucun
2 saate çıkar dediler tahminim gece 1 gibi çıkar mutlaka buraya da yazarım sonucu. Awox yalancı çizgi çıkarmıyor dediler çok ümitlendim

😂😂Bencede baya naza cekiyorlar kendilerini bekleriz sıkıntı yok elbet gelecekler
Ay insalalh bekletmezler cok fazla da erkenden gelirler karnımıza 🙏
Bide olacak ya bu aralar hep hamile haberleri aliyorum. Iyice sabirsiz kalıyorum

Çok iyi yapmışssın bakalım sonucu bekliyoruz

Back
X