- 14 Kasım 2024
- 2.177
- 853
- 38
- 30
Cnm hakkında hayırlısı olsun zamnı geldiğinde bebisler bize ozman istemesekte gelecek bunu kabul etmemiz lazım aslın da aynen kesinlikle burdan uzaklasmak gerekiyor bende cok girmiyorum zaten zamanımda olmuyor artık çok şükür cok rahatım artık illada olsun diye diretmyordum zaten en basından beri inşşah bir gün hepimiz güzel haberlerle tekrsr bulusurux buradaKızlar Ben kimyasal gebelik geçirdimnyuzde 90 değerim sıfırlara düşmüş dün . yaptığım bütün gebelik testleri pozitif vermişti 5kala. Muhtemelen 15 20lerdeydı en neti erken gebelik olandı. Çünkü 3.3 benim hayatımda görmediğin bir değerdi aynı laboratuvarda 4 gün sonra değerim sıfırlara düştü gebelik testlerimde pozitif verdiği için tutunamadı bu bilgiyi ekleyeyim dedim. Dün hormonlarımıia baktrdm sonuçlarım güzel çıktı çok şükür yumurta rezervim de iyi. Fsh 7.33 fln. Prolaktin'im 7. Onun dışında LH estradol progesteron adetin 3 .günü olması gereken rakamda. Kimyasal geçirdiğim için tüplere gerek var mı diye bir düşündüm ama yine de baktıracağım siteye veda ediyorum bundan sonra bir süre ara veriyorum Çünkü burası kafamızda sürekli gebelik konusunu döndüren bir yer ve kimse demesin ki beni etkilemiyor maalesef burada yazdıkça insan hayatının her alanında gebeliği düşünüyor Ben buraya yazmadığımdan beri kafamda soru işareti yok neden böyle değerim düştü diye de üzülmüyorum . size tavsiyem buradan uzak kalınnbebek nasıl gelecek görün