Döngününz kaç gün yumurtlama dönemi sulu akıntı olması ilişki günleri oluyor benimde 12 marta öyleydi takvim öğünü yumurtlama gösteriyor ama uzayan akinti 10 Mart'ta 14 Mart'ta geldi benim buay kontrlumde 2 yumurta var demişti 2aise catlasimi catlamadimi anlayamadım hangi günler olduğunu çok karışık geçti benim hiç takip yapmadim ilişkide rasgele oldu hep tutarsada buay banada sürpriz olcak bakalım 1 hafta sonra belli olur ne zman olduğu sende boşver çok takılma bence ilişkini düzenli yaşa regl bekleMerhaba arkadaşlar benim reglim bittikten sonra sulu akıntı ve kasık ağrısı oldu yumurtlama tarihimde 12 marttı ama o gün akıntı falan görmedim sizce erken mi yumurtlama olmuştur
Yani regl da olabilir gebelikte günü gelmeden bilemeyiz test yapsinArkadaşımın regl tarihine 3 gün var sıcak basması oluyor ama geceleri daha çokmuş bide karınde çok şişlik oldugunu söylüyor gaz gibi sizce gebelik olabilir mi ?
Canim sagol, olabilir canim cikolata kistlerinin agri yaptığını duymustum. Üşütmüş de olabilir misin acabababylovee kuzum nasılsın? Benim çok ağrım var ya kasıklarım, rahim bölgem, kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor dayanamıyorum artık kistler mi yapıyor ne oluyor bilmiyorum ama
Ya canim yogun gecince hic bisey anlamiyor insan. Değerlendirebiliyorsan ne mutluVala buay benim durumlar karma karışık pek bakamadimda baya yorucu ve kosturmali geçiyor ya biz hep birilerindeyiz ya hep birileri hep bizde Ramazan'ın başından beri bir akşam tek başımıza oturamadik bile bir gün bgun oglumuda tekrar cildiyeye götürdüm ondada döküntü oldu cildinde tekrar başka ilaclar ve losyon yazdı birde o dertle uğraşıyorum
Gecikme olmadan veya test yapmadan anlamak zor canim, bu ay saydiklarin bana pldu ama regl oldum. Kimine de aynisi oluyor ama hamile oluyor.Arkadaşımın regl tarihine 3 gün var sıcak basması oluyor ama geceleri daha çokmuş bide karınde çok şişlik oldugunu söylüyor gaz gibi sizce gebelik olabilir mi ?
İşte ilk defa regl öncesi bu belirtileri yaşıyormuş bilemedik bizde test yap diyorum burada değil kuveytte yaşıyor orda 600 tlye tekabul ediyormuş testlerYani regl da olabilir gebelikte günü gelmeden bilemeyiz test yapsin
Evet doğru ya daha 2. Denemeleri bir de benim gibi 1,5 yıl olsa napardı acabaGecikme olmadan veya test yapmadan anlamak zor canim, bu ay saydiklarin bana pldu ama regl oldum. Kimine de aynisi oluyor ama hamile oluyor.
Yok cnm ya gecer gibi oldu tekrar olmaya başladı yine vallhi temizlik yapmaktan yoruldum artık vala 4 5 kere filan olmuştur iliski çok olmadı malesef inşaallah tutmuştur bende şuan ilaç icemyorum losyonda suremyorum gebelik olmazsaa adet gününde kullan dedi doktorYa canim yogun gecince hic bisey anlamiyor insan. Değerlendirebiliyorsan ne mutlu
Iyilesmediniz mi canim daha gecmedi mi kaşıntılar. Şifa olsun insallah oglusuna da gittiginizde doktor
Cnm belirtiler ras geliyor sadece inanın buna adet günü gelmeden test yapmadan hicbisey hamilelik diyemiyoruz malesef umarım hamiledir ozaman regl gününü beklemesi en doğrusuİşte ilk defa regl öncesi bu belirtileri yaşıyormuş bilemedik bizde test yap diyorum burada değil kuveytte yaşıyor orda 600 tlye tekabul ediyormuş testler
Sizin kaç çıkıyordu hamilelikte bu arada sanırım hamileymissiniz Gözünüz aydın olsun normalden kaç derece yüksek olması lazım hiç yapmadığım için bir bilgim yokMerhaba evet her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan ölçmen lazım.
Döngüm 26 gün, aynen öyle nasip kısmet bakalımDöngününz kaç gün yumurtlama dönemi sulu akıntı olması ilişki günleri oluyor benimde 12 marta öyleydi takvim öğünü yumurtlama gösteriyor ama uzayan akinti 10 Mart'ta 14 Mart'ta geldi benim buay kontrlumde 2 yumurta var demişti 2aise catlasimi catlamadimi anlayamadım hangi günler olduğunu çok karışık geçti benim hiç takip yapmadim ilişkide rasgele oldu hep tutarsada buay banada sürpriz olcak bakalım 1 hafta sonra belli olur ne zman olduğu sende boşver çok takılma bence ilişkini düzenli yaşa regl bekle
Hayırlısı olsun inşallah tutunmuşlardirDöngüm 26 gün, aynen öyle nasip kısmet bakalım
Yaa gecmedi mi canim daha. Cok zordur tahmin edebiliyorum. Surekli camasir yıka evi sil derken insana bıkkınlık gelir.Yok cnm ya gecer gibi oldu tekrar olmaya başladı yine vallhi temizlik yapmaktan yoruldum artık vala 4 5 kere filan olmuştur iliski çok olmadı malesef inşaallah tutmuştur bende şuan ilaç icemyorum losyonda suremyorum gebelik olmazsaa adet gününde kullan dedi doktor
Zaten ilk denemeden hamile kalacagimizi sanmıyor muyduk hepimiz deEvet doğru ya daha 2. Denemeleri bir de benim gibi 1,5 yıl olsa napardı acaba
Öyle yapıyorum canım inşallah geçer herkes hasta bu aralarAyy cnm çok geçmiş olsun bu sene grip bile çok tuhaf iyileşme olsa bile öksürük bırakmıyor oğlumla eşimde öyle hergün mutlaka bal ye sarımsak yemeye çalış iyi bende işte koşturmaca
Teşekkür ederim rabbim sanada bekleyen herkese nasip etsinSizin kaç çıkıyordu hamilelikte bu arada sanırım hamileymissiniz Gözünüz aydın olsun normalden kaç derece yüksek olması lazım hiç yapmadığım için bir bilgim yok
Bende hamıleyım ama nasıl kaydolacamAz da bu topikte takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?