- 10 Aralık 2023
- 72
- 116
- 13
Lh testi yapıyorum.
Anladım tatlım teşekkür ederim. Ben şöyle üç beş gün daha bekleyimLh yumurtlama hormonu. Her zaman biraz bulunur ve silik çıkar. Yumurtlama dönemi pik gördüğümüz zaman oluyor.
Ben piki ve sonraki siliklesmeyi gördükten sonra bırakıyorum ovulasyon testini.
Bat iniza göre erken gebelik testi yapsanız daha iyi olur sanki
CAnım bana dün gittiğim prof argifertil f ve argifertim m eşimle birlikte kullanmamı önerdi. Ama bir tane 3400 tl gibi birşeydi bende muadili olan THANCSS WOMAN aldım. Hem erkek hem kadın olanı var etken maddeleri aynı bileşenleri aynı. İstersen bi araştır ikisini 325o tlye aldımKızlar böyle birşey buldum bilgisi olan var mı? Yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyor diyor.
Gerçekten yumurta kalitesini ve sayısını arttırıyor mu?CAnım bana dün gittiğim prof argifertil f ve argifertim m eşimle birlikte kullanmamı önerdi. Ama bir tane 3400 tl gibi birşeydi bende muadili olan THANCSS WOMAN aldım. Hem erkek hem kadın olanı var etken maddeleri aynı bileşenleri aynı. İstersen bi araştır ikisini 325o tlye aldım
kız 10 günü de nasıl karıştırdın ahahah daha yeni dölleniyordurHaber ver diyenler olmuştu, dün akşam idrarıyla çift çizgi çıkmıştı, bugün sabah ilk idrarla tekrar ettim aynı marka test negatif çıktı. Heralde yine yalancı pozitif gördümben tarihleri tamamen karıştırmışım bata daha 10 gün varmış
Valla ben daha bu sabah ilkini içtim canım hiç bilmiyorum.Gerçekten yumurta kalitesini ve sayısını arttırıyor mu?
aslında regle aynı belirtiler beyaz akıntım çok fazlaydı su içiyordum baya kasık ağrısı vardı birde en en belirgin çok uyuyordum canım.Ben kaçırdım da acaba belirtileriniz nelerdi
Aşırı baş ağrısı vardı birde canım.Ben kaçırdım da acaba belirtileriniz nelerdi
İyi canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Herşey gönlünce kolaylıkla olsun tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallahOlumsuz oldu canım 2 martta regl oldum ben. Aşılama sürecine girmeye karar verdik dün şehir hastanesine gittik benden tekrar amh ve tam kan sayımı istedi. Eşimin spermiyogram testine inanamadı fazla iyimser bir test gibi geldi bana bu bu tarz iyi sonuçlara pek rastlamıyoruz artık dediBu hastanede de bi tekrar verin olmadı dedi. Reglimin 2. günü gidicem amh da o zaman çıkmış olacak. Süreci başlatacağız 2 kere aşılama yaptrıp sonra kısmet olmazsa tüp bebek :)
Rica ederim yumurtlamadan sonra baya baş ağrım vardı canım.Teşekkür ederimbabylovee bak belirtilerde varmış baş ağrısı
İyim çok şükür cnmİyi canım sen nasılsın
Ben de iki gündür çok uykum var hep uykuluyum yorgunum diğer belirtiler de benim için belirti değil benim de yarın 4 gün kalıyoraslında regle aynı belirtiler beyaz akıntım çok fazlaydı su içiyordum baya kasık ağrısı vardı birde en en belirgin çok uyuyordum canım.
Evet canım Ben 10 . gün ve 14.Kızlar adet dönemi düzenli olan biri erken yumurtlama yaşarmı sizce yaşayan oldumu yada doktora gittiğimde 2 tane yumurta var demişti 2 gündür belirtileri var adetten sonra 10.gundeyim bugün bukdar erken olurmu geçen ay 14.gunde olmuştu Şubat'ın 27.sinde gitmiştim 9 günde yumurta olgunlaşır mı
Ehehehehhe yok 10 gün karıştırmadım yaa o kadar da değilkız 10 günü de nasıl karıştırdın ahahah daha yeni dölleniyordur
Nebilim cnm ilk defa bukdar erken belirti yaşadım hayırlısı olsun inşallah bakalım belkide erken belirti baslamstir henüz olmamıştır bilemiyorum amann takmıyorum artık vala ister olsun ister olmasn kafasndaym buay yiyeyse ilişki bile anca daha dün gece oldu ilk defa fırsat yok bir türlü ramazanda çok zor olyor ya bu ayı böyle kapatacagim hiç bakmyorum bile artıkEvet canım Ben 10 . gün ve 14.
Gün yumurtlamıştım Eylül'de. İki kere yumurtlama oldu hatta haziranda da 10 Haziran'da yumurtlamıştım bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?