Doğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar doktor kağıda yazmamış. Dahiliyeden randevu alabilirsin dediler. On kere izin mi alıcaz işten çok anlayışsız insanlar
Ay ben seni olumsuz etkilemek istemem o konudaki görüşümü bildirdim sana arkadaşım onu kullandı olmadı ama aşılama ile hamile kaldı. O da bana sen bilirsin ama bende işe yaramadı demişti. Ya böyle bitkiler otlar evet ilaçlar falan bana mantıklı geliyor ama bu tarz üretimler hele ki kişiye özel üretimler gerçekten ticari amaçlı geliyor bana ya hiç sıcak bakamıyorum nedenseDoğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar.
Yarın kendi doktoruma gidicem. Zaten kuruluk problemi yaşıyorum ona danışırım. Al derse alırımAy ben seni olumsuz etkilemek istemem o konudaki görüşümü bildirdim sana arkadaşım onu kullandı olmadı ama aşılama ile hamile kaldı. O da bana sen bilirsin ama bende işe yaramadı demişti. Ya böyle bitkiler otlar evet ilaçlar falan bana mantıklı geliyor ama bu tarz üretimler hele ki kişiye özel üretimler gerçekten ticari amaçlı geliyor bana ya hiç sıcak bakamıyorum nedense
Canım amh'ı özelde mi yaptırdın sen. Ben 1,5 yıl önce özelde yaptırdığımda 3 günde çıkmış ama şimdi şehir hastanesine verdim 3-4 hafta dedilerDoğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar doktor kağıda yazmamış. Dahiliyeden randevu alabilirsin dediler. On kere izin mi alıcaz işten çok anlayışsız insanlar
Amh testini ölçen cihaz heryerde olmuyor. Ben medıcana da yaptırmıştım çünkü onlarda cihaz var. Devlet hastanelerinde daha geç çıkıyor. Bir de doktorum Amh testine kafayı yormayın kaliteli bi yumurtan olsun yeter demişti. İşte doğru zamanı bulmakta şans işi.Canım amh'ı özelde mi yaptırdın sen. Ben 1,5 yıl önce özelde yaptırdığımda 3 günde çıkmış ama şimdi şehir hastanesine verdim 3-4 hafta dediler
Doğrudur canım ondan demek ki özellerde daha hızlı çıkıyor. İnşallah düşmemiştir yaAmh testini ölçen cihaz heryerde olmuyor. Ben medıcana da yaptırmıştım çünkü onlarda cihaz var. Devlet hastanelerinde daha geç çıkıyor. Bir de doktorum Amh testine kafayı yormayın kaliteli bi yumurtan olsun yeter demişti. İşte doğru zamanı bulmakta şans işi.
PİK olmuşmuydu canım hiç. Benim regl döngüm de normalde 30-31 günde bir oluyor. 17. günde piki görüyorumBu soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bugün adetimin 17. Günü yumurtlamam da erken oldu ama yine birgebeningünlüğü testlerini kullanıyorum. Bugün de yaptım 10. Dakikada çok silikte olsa çizgi göründü ama zor görünüyor. Hazır testlerim fazla deneyim dedim. O silik çizgi normal mi ?
Benim döngü normalde 26-28di ama son üç ayda sürekli düşmeye başladı. Geçen ay 20. Günde regl oldum. Bugünde bel ağrısı var korkuyorum regl olcam diye. Bu ay ki yumurtlamayı sanırsam 10-11 günlerde görmüştüm. Zaten doktor bana iki yumurtan var onlarda küçük demişti. Acaba ondan mı erken oluyorum.PİK olmuşmuydu canım hiç. Benim regl döngüm de normalde 30-31 günde bir oluyor. 17. günde piki görüyorum
Hiç bilmiyorum canım ama 10.11. günde yumurtlama olduysa ama 17. günde ovü testini silik görmen normal çatlamış olabilirBenim döngü normalde 26-28di ama son üç ayda sürekli düşmeye başladı. Geçen ay 20. Günde regl oldum. Bugünde bel ağrısı var korkuyorum regl olcam diye. Bu ay ki yumurtlamayı sanırsam 10-11 günlerde görmüştüm. Zaten doktor bana iki yumurtan var onlarda küçük demişti. Acaba ondan mı erken oluyorum.
Lh testimi yaptınız. O ise silik çıkması normal. Her zaman silik çıkar o ovulasyonda netleşir.Bu soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bugün adetimin 17. Günü yumurtlamam da erken oldu ama yine birgebeningünlüğü testlerini kullanıyorum. Bugün de yaptım 10. Dakikada çok silikte olsa çizgi göründü ama zor görünüyor. Hazır testlerim fazla deneyim dedim. O silik çizgi normal mi ?
Valla çokta anlamadım ama 18inde regl olmuştum 22nden 3üne kadar gün aşırı değerlendirdik o ara beyaz akıntım çok fazlaydı reglimde erken bitmişti zaten. O arada ovu testinde az koyu gördüğüm günde değerlendirmiştik zaten. Tabi şuan regl belirtilerim var büyük ihtimal yine erken olcam. Tüp bebek doktoru geçen ay iki yumurtan var ilaç kullanalım gelişirse alalım demişti ama bu ayda bekleyelim demiştim. Artık bu ay inşallah iyi yumurta çıkarda tüp bebek yaparız.Lh testimi yaptınız. O ise silik çıkması normal. Her zaman silik çıkar o ovulasyonda netleşir.
Gebelik testi ise 17. gün çok erken çıkması için. Yumurtlamaniz ne zaman oldu ki?
Lh testi yapıyorum.Lh testimi yaptınız. O ise silik çıkması normal. Her zaman silik çıkar o ovulasyonda netleşir.
Gebelik testi ise 17. gün çok erken çıkması için. Yumurtlamaniz ne zaman oldu ki?
Geçen mfk'nın yayınına katıldım yani takip ettim konuşulanları kuruluk için Hindistan cevizi yağı diyordu sanırım yani bir tane yağdı ama bir bakayımYarın kendi doktoruma gidicem. Zaten kuruluk problemi yaşıyorum ona danışırım. Al derse alırım
Ben kaçırdım da acaba belirtileriniz nelerdiAynen bencede iyi canım son değere göre baya yükselmiş d.ra yazdım bakalım ne dicek sende korkma dış gebelik değil bence senin.. sağlıkla gelsin miniklerimiz
Canım tam kan sayımının sağlık ocağında yaptırabilirsinDoğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar doktor kağıda yazmamış. Dahiliyeden randevu alabilirsin dediler. On kere izin mi alıcaz işten çok anlayışsız insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?