• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Vignette Vignette ben de bu yüzden bıraktım hayıt kayıt ıcmem bdha. Bu ay test yapmıcam da vazgctmm 😔😊
Doğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar doktor kağıda yazmamış. Dahiliyeden randevu alabilirsin dediler. On kere izin mi alıcaz işten çok anlayışsız insanlar

Doğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar.
Ay ben seni olumsuz etkilemek istemem o konudaki görüşümü bildirdim sana arkadaşım onu kullandı olmadı ama aşılama ile hamile kaldı. O da bana sen bilirsin ama bende işe yaramadı demişti. Ya böyle bitkiler otlar evet ilaçlar falan bana mantıklı geliyor ama bu tarz üretimler hele ki kişiye özel üretimler gerçekten ticari amaçlı geliyor bana ya hiç sıcak bakamıyorum nedense 🥺

Ay ben seni olumsuz etkilemek istemem o konudaki görüşümü bildirdim sana arkadaşım onu kullandı olmadı ama aşılama ile hamile kaldı. O da bana sen bilirsin ama bende işe yaramadı demişti. Ya böyle bitkiler otlar evet ilaçlar falan bana mantıklı geliyor ama bu tarz üretimler hele ki kişiye özel üretimler gerçekten ticari amaçlı geliyor bana ya hiç sıcak bakamıyorum nedense 🥺
Yarın kendi doktoruma gidicem. Zaten kuruluk problemi yaşıyorum ona danışırım. Al derse alırım

Doğru söylüyorsun canım. Ben de bugün amh ve adetin 3. günü testleri için kan verdim. 4'e kadar çıkar dediler. Tam kan sayımı da istedim ama onu yapmadılar doktor kağıda yazmamış. Dahiliyeden randevu alabilirsin dediler. On kere izin mi alıcaz işten çok anlayışsız insanlar
Canım amh'ı özelde mi yaptırdın sen. Ben 1,5 yıl önce özelde yaptırdığımda 3 günde çıkmış ama şimdi şehir hastanesine verdim 3-4 hafta dediler

Canım amh'ı özelde mi yaptırdın sen. Ben 1,5 yıl önce özelde yaptırdığımda 3 günde çıkmış ama şimdi şehir hastanesine verdim 3-4 hafta dediler
Amh testini ölçen cihaz heryerde olmuyor. Ben medıcana da yaptırmıştım çünkü onlarda cihaz var. Devlet hastanelerinde daha geç çıkıyor. Bir de doktorum Amh testine kafayı yormayın kaliteli bi yumurtan olsun yeter demişti. İşte doğru zamanı bulmakta şans işi.

Amh testini ölçen cihaz heryerde olmuyor. Ben medıcana da yaptırmıştım çünkü onlarda cihaz var. Devlet hastanelerinde daha geç çıkıyor. Bir de doktorum Amh testine kafayı yormayın kaliteli bi yumurtan olsun yeter demişti. İşte doğru zamanı bulmakta şans işi.
Doğrudur canım ondan demek ki özellerde daha hızlı çıkıyor. İnşallah düşmemiştir ya

Bu soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bugün adetimin 17. Günü yumurtlamam da erken oldu ama yine birgebeningünlüğü testlerini kullanıyorum. Bugün de yaptım 10. Dakikada çok silikte olsa çizgi göründü ama zor görünüyor. Hazır testlerim fazla deneyim dedim. O silik çizgi normal mi ?

Bu soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Bugün adetimin 17. Günü yumurtlamam da erken oldu ama yine birgebeningünlüğü testlerini kullanıyorum. Bugün de yaptım 10. Dakikada çok silikte olsa çizgi göründü ama zor görünüyor. Hazır testlerim fazla deneyim dedim. O silik çizgi normal mi ?
PİK olmuşmuydu canım hiç. Benim regl döngüm de normalde 30-31 günde bir oluyor. 17. günde piki görüyorum

PİK olmuşmuydu canım hiç. Benim regl döngüm de normalde 30-31 günde bir oluyor. 17. günde piki görüyorum
Benim döngü normalde 26-28di ama son üç ayda sürekli düşmeye başladı. Geçen ay 20. Günde regl oldum. Bugünde bel ağrısı var korkuyorum regl olcam diye. Bu ay ki yumurtlamayı sanırsam 10-11 günlerde görmüştüm. Zaten doktor bana iki yumurtan var onlarda küçük demişti. Acaba ondan mı erken oluyorum.

Benim döngü normalde 26-28di ama son üç ayda sürekli düşmeye başladı. Geçen ay 20. Günde regl oldum. Bugünde bel ağrısı var korkuyorum regl olcam diye. Bu ay ki yumurtlamayı sanırsam 10-11 günlerde görmüştüm. Zaten doktor bana iki yumurtan var onlarda küçük demişti. Acaba ondan mı erken oluyorum.
Hiç bilmiyorum canım ama 10.11. günde yumurtlama olduysa ama 17. günde ovü testini silik görmen normal çatlamış olabilir

Kızlar böyle birşey buldum bilgisi olan var mı? Yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyor diyor.

Eklentiler

• Screenshot_20250306-234627.webp
    Screenshot_20250306-234627.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
Herkese selamlar...
Bu ay pik (14. gün) ve ertesi gün olan çatlamayi (15. gün) değerlendirdik. Bir de 12. gün olmuştu ilişki. Bugün 17. gün. Bat 17 Mart.

1 yılda iki kez hamile kalıp iki kayıp yaşadım. Çok cabuk pozitif gormustum ikisinde de. Şimdi 5 aydır deniyoruz olmuyor maalesef. Moral bozmamak elde değil. Ama hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz ve umudumuzu korumamiz lazim. ❤️ Yeterki bu sefer sağlıklı olsun geç gelmesine razıyım.

2 Nisan'a randevu aldım. Ya bebeği görmeye giderim ya da kontrol muayenesi gerçeklesir. Dilerim ilki olur 🙏

Herkese güzel bir güneşli bir haftasonu olsun. 🌼

Lh testimi yaptınız. O ise silik çıkması normal. Her zaman silik çıkar o ovulasyonda netleşir.

Gebelik testi ise 17. gün çok erken çıkması için. Yumurtlamaniz ne zaman oldu ki?

Lh testimi yaptınız. O ise silik çıkması normal. Her zaman silik çıkar o ovulasyonda netleşir.

Gebelik testi ise 17. gün çok erken çıkması için. Yumurtlamaniz ne zaman oldu ki?
Valla çokta anlamadım ama 18inde regl olmuştum 22nden 3üne kadar gün aşırı değerlendirdik o ara beyaz akıntım çok fazlaydı reglimde erken bitmişti zaten. O arada ovu testinde az koyu gördüğüm günde değerlendirmiştik zaten. Tabi şuan regl belirtilerim var büyük ihtimal yine erken olcam. Tüp bebek doktoru geçen ay iki yumurtan var ilaç kullanalım gelişirse alalım demişti ama bu ayda bekleyelim demiştim. Artık bu ay inşallah iyi yumurta çıkarda tüp bebek yaparız.

Canım
Yarın kendi doktoruma gidicem. Zaten kuruluk problemi yaşıyorum ona danışırım. Al derse alırım
Geçen mfk'nın yayınına katıldım yani takip ettim konuşulanları kuruluk için Hindistan cevizi yağı diyordu sanırım yani bir tane yağdı ama bir bakayım

Herkese merhaba😌
Her ay olduğu gibi adet öncesi belirtiler okurken buldum kendimi ve burada birlikte beklediğinizi ve güzel haberlerinizi paylaştığınızı görünce ben de yazmak istedim.
Telefon uygulamasına göre yumurtlama 26 Şubat, bat ise 12 Mart.
Dilerim hepimizin sevinç gözyaşı döktüğü bir ay olsun..🥹

Canım tam kan sayımının sağlık ocağında yaptırabilirsin

Back