• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yaaa çok iyi bişey bu 🥰🥰🥰 hayırlısı olsun o zaman 😂😂
Bakalm kuzumm heyecanla beklıyorum ama günler hızlı gecıyor ılk catlamamdan 9 gün geçti suan tam olarak saat bazında..😊 ikinci catlaamam ıse 2 mart gecesı oldu veya 3mart oglen💕 yanı arada 4,5 gün var 2 yumurtlama da 12 subatta regl olmazsam negatif se bile muhtemelen gebe oldugumu dsuncegm cunku herkes 1. Yumurtaya gore regl olcaksn diyor yanı her ıki yumurtadan da gebe kalmadysam 12subatta regl olmam lazm net

Canm ilerleyen her saatte ısı artar. Önemli olan adet gunu dusmemesıdır zaten henuz 1 haftan var bıze gebelik msjı vermez 😌 duzenlı olarak ısı takviminde adetine 2 kala mı 1 kala mı veya adet günü mü ısın düşüyor onu bilmen gerekir. Mesela benım adete ıkı kala aşamalı düşüyor. Bazen bir. Diyelım ki 3 kala 36.7 2 kala 36.5 1kala 36.4 oradan anlıyorum adet geleceğini. R kac sabah aynı saatte ölc ve adete 2 kala gözlemle💕
Anladım canım teşekkür ederim.
Sende durumlar nasıl?

Anladım canım teşekkür ederim.
Sende durumlar nasıl?
Vallahi stabil.😌 Yani ben artık her ay cok belırtı yasadıgım ıcın progesteron belirtilerini artk gebelk sanmyrm. 2 gundur aşırı uyuyorum tüm gun kafamı koysam uyumak ıstyrm. Sabahları kızım artık anne çok acıktım hadi kalk lütfen diyor zar zor kalkıyorum. Saat 11.00'e doğru 12.20'de okul var koştur koştur yetişiyoruz. Hc Boyle olmadım yıllardır. Bugün rahimde çok garip bıçak saplamaları oldu yani yıllardır o tarz bir acı da yaşamadım.Ama diyorum ki vardır bunun da bir sebebi gebeliğe yorma yani çok rahat kafam yumurtlama streslerini yaşadım 2 yumurtadan sonra da en kötü 2 olmasa da bir kez yumurtladım diye kafamı rahatlattım belki kaçırdın mı mesajları bilmiyorum ama ben bir 4-5 gün doktorun yumurtanın çatladı demesine ikna olamadım. Şu anda soğukkanlılıkla gidiyorum pazar günü test yapmayı düşünüyorum ilk çatlamaya göre 3 kalacak

Vallahi stabil.😌 Yani ben artık her ay cok belırtı yasadıgım ıcın progesteron belirtilerini artk gebelk sanmyrm. 2 gundur aşırı uyuyorum tüm gun kafamı koysam uyumak ıstyrm. Sabahları kızım artık anne çok acıktım hadi kalk lütfen diyor zar zor kalkıyorum. Saat 11.00'e doğru 12.20'de okul var koştur koştur yetişiyoruz. Hc Boyle olmadım yıllardır. Bugün rahimde çok garip bıçak saplamaları oldu yani yıllardır o tarz bir acı da yaşamadım.Ama diyorum ki vardır bunun da bir sebebi gebeliğe yorma yani çok rahat kafam yumurtlama streslerini yaşadım 2 yumurtadan sonra da en kötü 2 olmasa da bir kez yumurtladım diye kafamı rahatlattım belki kaçırdın mı mesajları bilmiyorum ama ben bir 4-5 gün doktorun yumurtanın çatladı demesine ikna olamadım. Şu anda soğukkanlılıkla gidiyorum pazar günü test yapmayı düşünüyorum ilk çatlamaya göre 3 kalacak
Oooo şansın yüksek o zaman hadi hayırlısı inşallah 😇 bat 9 u mu yani?

Oooo şansın yüksek o zaman hadi hayırlısı inşallah 😇 bat 9 u mu yani?
Yok canım ben 3 kala awox yapacağım evde var 1 tane. Yarın 5 kalacak aslında bir yanım diyor ki birkaç tane kaset test al eczaneden bak yarın ve öbür gün

Bence ovülasyon testleri strese soktugu kadar bizi bilgilendiriyor da. Bide her ay farkli gunler olur yumurtlama cogunlukla. Iyiki de kullanmissin canim bakk😍 hadi bakalim bu ay pozitife kosuyoruz o zaman
İnşallah inşallah canım.🥰 Kesinlikle her ay yeniden denemek gerekiyormuş.

Bakalm kuzumm heyecanla beklıyorum ama günler hızlı gecıyor ılk catlamamdan 9 gün geçti suan tam olarak saat bazında..😊 ikinci catlaamam ıse 2 mart gecesı oldu veya 3mart oglen💕 yanı arada 4,5 gün var 2 yumurtlama da 12 subatta regl olmazsam negatif se bile muhtemelen gebe oldugumu dsuncegm cunku herkes 1. Yumurtaya gore regl olcaksn diyor yanı her ıki yumurtadan da gebe kalmadysam 12subatta regl olmam lazm net
İnşallah olmazsın da gebelik müjdeni alırsın canım bişi sorucam ya özel biliyorum kusura bakma lütfen ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yarım saat kadar bekliyorum hep ama ne zaman ki kalksam geliyo içindekiler bu kötü bişey mi hiç gelmemesi mi lazım bilmiyorum kusura bakma tekrar 🥰❤️

İnşallah olmazsın da gebelik müjdeni alırsın canım bişi sorucam ya özel biliyorum kusura bakma lütfen ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yarım saat kadar bekliyorum hep ama ne zaman ki kalksam geliyo içindekiler bu kötü bişey mi hiç gelmemesi mi lazım bilmiyorum kusura bakma tekrar 🥰❤️
Canım gelen sıvının Max yuzde 5i spermdir. Ve onlar 20snde yüzüyor 😍 ben de uzanıyorum hatta bazen ilişkiden 2 dj snea kendi bacagumı dıksem bıle hop çıkıyor hıc m etme gitmesi gereken gidiyor. Geri kalan etkısız elaman ve ckması lazım kız ıcınde kalamaz. Spermleri gözle görmüyoruz sonucta🤪

Selam kızlar
Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim düzenli olan adetlerim miyom ameliyatından sonra her ay geri gelmeye başladı. Geçen ay 20. Günde oldum. Bugün 17. Gün ve regl belirtileri başladı. Tüp bebeğe karar verdik geçen ay doktor sağda yumurta yok solda iki tane var ama küçükler dedi. İstersen ilaca başlayalım dedi ama ben bu ay da bekleyelim dedim. Bu ay beyaz akıntımı takip ederek değerlendirdim ama eşim işleri çok yoğun ve yorgun artık onu da sıkmak istemiyorum olanla olsun dedim de. Şuan ki kol ve bel ağrıları canımı sıktı.

Kızlar merhaba bende yeniyim. 6 şubatta hsg filmi çektim. 23 şubatta da regl oldum. Regl bittikten sonra bir gün dolu bir gün boş olarak değerlendiriyoruz.inşallah ben dahil isteyen herkes hamile kalır. Yumurtladığımı ovulasyon testi yapmadan nasıl anlayabilirim ? Yardımcı olur musunuz?

Canım gelen sıvının Max yuzde 5i spermdir. Ve onlar 20snde yüzüyor 😍 ben de uzanıyorum hatta bazen ilişkiden 2 dj snea kendi bacagumı dıksem bıle hop çıkıyor hıc m etme gitmesi gereken gidiyor. Geri kalan etkısız elaman ve ckması lazım kız ıcınde kalamaz. Spermleri gözle görmüyoruz sonucta🤪
Kız bilmediğim için bende hepsi boşa gidiyor sanıyordum 😂😂😂

Selam kızlar bugününüz nasıl geçiyor? Ben test yapsam mı acaba beş gün var ama dürtüyorlar sanki beni

Canım bak okudum kuruluk ta varmış ne zararı var al kullan derim 😊 deneyenler arasında fayda görenler de olmuş sanırım. Tabi pahalıysa ama bilemem. Bende bu ay hamile kalamazsam araştıracağım
Fiyatından değil kuzum da eşim çok kafaya takıyorsun her şeyi kurcalama dedi 😂

Kızlar gynoseed jel hakkında bilginiz var mı? Kullandınız mı daha önce ya da önerir misiniz? Deruchette Deruchette @babylovee @Sunsun9 kugukusu kugukusu
Canım ben çok araştırdım kullanıp hamile kalamayanlar var hamile kalamayanlar çok fazlaydı. Ben böyle şeylerin tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorum aslında her şey tesadüf. Hatta tevafuk. Allah'ın koyduğu bir süre var bir an o saniye bile değişmeyeceği için bizim yaptığımız her şey sadece bir sebep oluyor bu yüzden için rahat olacaksa kullan 😍 mesela aldım kullandım hamile kaldım diyelim ben onu kullanmasaydım da hamile kalacaktım bunun gibi bir şey olduğunu düşünüyorum

Canım mm folik asit markası 😌 kız maşallah ya çok güzel depo yapmışsın arada almak depolamak lazım Çünkü insan bir kere test batağına girince devamını yapmak istiyor Bence çok iyi yapmışsın Ben hala sipariş vermedim yoğunluktan fırsat bulup biraz da ikinci çatlamaya göre günüme az kalsın diye bekledim buraya kargo 3-4 günde gelir hafta sonu giriyor araya zaten erken gelince de sürekli yapıp duruyoruz şu anda elimde sadece awox var Bu yüzden erken yapmak istemiyorum sence kaç gün kola yapayım ilk çatlama 26'sındaydı tahminimce.. 27 sabaha doktor çatlamış demişti. Pazar günü 3 gün kalmış oluyor cumartesi mi yapsam Pazar mı kararsızım
Canım bence pazar günü yapmaya başla elinde yeterince test var mı bilmiyorum daa

Daydi Daydi bugün 13. Gün ama test yapmadım umudum kalmadı sanırım o yüzden hevesim yok :( sanırım şeninde olumsuz oldu en son iğnen 😢
Olumsuz oldu canım 2 martta regl oldum ben. Aşılama sürecine girmeye karar verdik dün şehir hastanesine gittik benden tekrar amh ve tam kan sayımı istedi. Eşimin spermiyogram testine inanamadı fazla iyimser bir test gibi geldi bana bu bu tarz iyi sonuçlara pek rastlamıyoruz artık dedi :spor: Bu hastanede de bi tekrar verin olmadı dedi. Reglimin 2. günü gidicem amh da o zaman çıkmış olacak. Süreci başlatacağız 2 kere aşılama yaptrıp sonra kısmet olmazsa tüp bebek :)

Back