- 25 Ağustos 2024
- 976
- 336
- 18
Canım sonucum 153.6 çıktı yavaş artıyor sanki doktor gayet iyi dedi geç döllenme mi oldu acabaGeçen ben de çok bekledim kuzum. Haberdar ett güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonucum 153.6 çıktı yavaş artıyor sanki doktor gayet iyi dedi geç döllenme mi oldu acabaGeçen ben de çok bekledim kuzum. Haberdar ett güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Naptım kiHahahha ay yeter ki uyuyim güzelcesagol canim tekrar
Ögleden beri hic lekelenmem olmadı canım. Evde gebelik testi yaptim predictor negatif galiba yok bi kac gun daha bekliyim bakim. Hemen idrarda cikar mi yerlesme olsaydıCanim bikac gun onceden lekelenme olur ya onda birsey olmaz sanmam. Sadece asiri olmadikca birsey olmaz bence.
Bence cikabilir canim belki yerlesmedir. Yerlesme zamani da oluyormus bu lekelenmeler.
Ben kaçırdım ya gebe misinizArkadaşlarım İyi ki varsınız iyi ki Allah razı olsun ya hislerimde yanılmadığımı gördüm ve hep size dedim bana destek oldunuz bugün döngünün resmen 20 . günü iki seçenek var ya doktor yanıldı çatlamadı ama o gece de tam olarak dün geceki gibi ağrı ve yumurta akı mı oldu ya da bugün ikinci yumurtlamam var 2 yumurta geliştiği için meme ucumu etkilenmedi şu anda meme uçlarım acıyor çatladığını Akıntım olmasa da buradan anlardım geçenlerde buraya bir mesaj yazmıştım hatırlarsınız belki ben testte çatlama görsem meme ucumu acımasa yine yumurtam çatlamadı derim derdim bu sefer test değil de doktor yorum yaptığı halde bile içim rahatlamadı çatlamadı modundaym kac gundur. ilişkiyi bırakmadım çok şükür. Sadece şu anda üzüldüğüm nokta doktor haklı mı iki kere mi yumurtladım onu düşünüyorum ama dediğim gibi ikinci el yumurtlayacağım için meme ucum ağrımamış olabilir Ateş konusunda da iki kere düştü geçende de düşüp çıkmıştı bu yolun ucunda beni ikizler beklerse düşünemiyorum![]()
Vignette @eva0108 @Sunsun9
babylovee W whiteheart07
Kuzum yemin ederim ki bakmadıDogru eger dedigi gibiyse 2.yumurta. ama o gun muayenede görürdü geriden gelen var yumurtan diye. Benim cok basima geldi. Yumurtlamistjm catlama olmak uzere iken geriden gelen yumurtan var devam et iliskiye diyordu. Onu bsri diyeydiiiama sacma yaa hastanin sag sol yumurtaligina bakilmaz mu
Birak kuzu yapma daha. Su an sana iyi gelmeyecek test yapmak zaten. Akisina birak sen iliskini yasa. Ya iste cok acimssiz davraniyorlsr bazi dr.lar hic dusunmuyorlar ne hisseder diyeYa şu mübarek günde beni ağlattı ya o doktoru allaha havale ediyorum. Böyle söylenir mi ya gerçekten. Ben bırakıyorum testi mesti aman
Kuzu anca gecer idrara. Önce kanda yükseliyor sonra idrarda. Cikmayadabilir. Bide ilk idrarla da yapmadın muhtemelen degil mi. Bekle birkac gun oyle yap aceleye gerek yok zaten. Aslinda en iyisi gecikme beklemekÖgleden beri hic lekelenmem olmadı canım. Evde gebelik testi yaptim predictor negatif galiba yok bi kac gun daha bekliyim bakim. Hemen idrarda cikar mi yerlesme olsaydı
Hayır olay şu ki ben kendimi bildim bileli yumurta ctlamasını anlarım. Meme ucum hassaslasır akıntyla beraber batma vs. Bu ay bi sürü aksılk uzerıne ovulasyon testi aldm pik gormedm ertesi gün Dr yumurtan catladındedi sadece rahım ortasna baktı. Bura'daki arkadaşlarımın başını yedim kızlar huzursuzum meme ucum acımıyor. Isım çıktı yne dustu dyeonlar dedi Dr catladı dedi sakin ol ama hep hıssettm hayır bsyler var dye. . Gel gelelm dun aksam yine aşırı yumurta akım ve agrım oldu gunlerdır de uzayan akıntım vardı aktan önce. Isıma gore programlar da catladı diyodu Dr. Gibi.. bu sbah ovu yaptım bıde ne goreyım nasıl pik. Öğleden sonra meme uçlarım da cok acıdı. Sımdı bu 2. Yumurta mı yoksa Dr yanlış mı gördu catlama modundayım. Allah'tan hep 2gunde bir gittik ılskıyıBen kaçırdım ya gebe misiniz
Canim şöyle yaparsin mesela agrin baslayinca gidersin özele 10 gün icinde bi daha gidince ücret odenmiyor ya 2.ye de mmen agriynca gidersin. O sekilde ilerlersin hem görür yumurtlama catlama fln.Kuzum yemin ederim ki bakmadıtrajikomik çatladgnı gorunce yeter buna bukdr dedi glb. Solum muayene yatagnda bıle agrıyordu hatta. Bakmadığı ıcn göremedi demekki geleni veya catlamayanı. Bu Dr. U suanda bırakmak istemiyorum sırf tüplerime bakacak diye bu hastanede yok demıstı sekreteri. Ben halledecem gb konstu benmle. Araştırma hastanesi olunca cokyogun oluyor odada 1 hasta daha vardı. Acele edıyorlar kesn. Ben tüp ıcın gttm ya devlete. Çünkü özelde narkoz almam allmcaksam da 10bın vermek sacma gelmstı. Bılse m bole olacgnı gderdm ozeldekı dr.a o derdı var veya yok yumurta n. Ama buay olmazsa onumzdekı aya nasıpse gdecem özele yumurta agrım varken. Gercı meme ucumu bekleynce benm ıcn ıslee kolay. Bu ay Dr hanım catladı dedıgı ıcn beklemedım,,
![]()
Vallahi memeler baş kaldırdı hahahahahhaah yaaaa kız yerim seni ne tatlısınSaglikla nasip etsin de Allahım innnsaaallahh
Canim zaten ilki yumurtlama ise ona gore olursun reglini degilse 2.ye gore test yaparsin.
Ay bence adamda hakli sende yoruldun o da normal olarak. Bu is takvime bakarak biraz da hadi bosa gitmesin dusuncesi ile yapinca daha zor geliyor insana.
Kuzu dün olmus ya iliski artik bise olmaz. Bugun olmasada yani.
Hayit yakti bizi
Valla tebrik ediyroummemintolarin ucuna takti kafayi yumurtlamayi yakaladi
ay insan yoruluurr. Bende artik birakcam yeter diyorum degerlendirmeler. Bi yanimda bugun de mi devam etsem diyor. Ay ne zor is yaaa
İlişki yaşayasım da yok hiçbir şey yapasım yok halıya yatıp ağlamak istiyorumBirak kuzu yapma daha. Su an sana iyi gelmeyecek test yapmak zaten. Akisina birak sen iliskini yasa. Ya iste cok acimssiz davraniyorlsr bazi dr.lar hic dusunmuyorlar ne hisseder diye
Kuzumm Sakarya'da bole degıl bilyomsn yani kendi memleketimde tek alıyorlar kafama edeym bekle yazı dmı. Girme tribe. Git orda. Hem orda film de var büyük sehır. Buarada katılıyorum sana ve aşırı güldüm memen ağrıyınca gıdersn cumlesıne hahahhaahahCanim şöyle yaparsin mesela agrin baslayinca gidersin özele 10 gün icinde bi daha gidince ücret odenmiyor ya 2.ye de mmen agriynca gidersin. O sekilde ilerlersin hem görür yumurtlama catlama fln.
Dedigin gibi acele ediyorlar yaa. Devlet hastanesinde bu sacmalik var. Iceri 2 kisi giiriyor sen soracaklarini da soramiyorsun yaninda biri olunca unutuyorsun. Esimle gitsem esimi iceri almiyolar ama elin kadini benim tüm hikayemi dinliyo. Sacmalik
Kzuum şimdi gördüm. Ne kisti bu sakin ol lütfen alınamayacak kistler mi detay vermedimiDoktordan çıktım şimdi her iki yumurtalığımda da 4.7 cm kist var tüp bebeğe git dedi. Bu kistlerle hamile kalman çok zor dedi. Çok moralim bozuk. Keşke gelmeseydim bu doktorababylovee
Haklısin reglim geçene kadar beklesem daha iyi olucak yoksa yok zaten. Bi sabah yaparım negatifse artik regl gecene kadar bakmicamKuzu anca gecer idrara. Önce kanda yükseliyor sonra idrarda. Cikmayadabilir. Bide ilk idrarla da yapmadın muhtemelen degil mi. Bekle birkac gun oyle yap aceleye gerek yok zaten. Aslinda en iyisi gecikme beklemek
Saçmalama bole konsma ah tüp bebek dedıler benmn arkadaşa. Haftasnda gebe kaldı. Sımdı de 2.bebesi var 4 aylık.Hayır 3. gün testleri için adet olunca gel 3. gün dedi kağıt verdi gidip fsh falan baktırıcam işte. Adet olucağıma o kadar emin yani. Sen ne kadar şanssız bi kızsın dedi bi debenim doktorum da tüp bebek demişti ama öncesinde deneme kararı almıştık bir süre. Çok üzgünüm ya gerçekten bıktım her şeyden ölsem de kurtulsam
Bence iyi oldu canım kistlerin erken farkedilmesi iyi bisey bence gitmeseydin daha kotuydu.Doktordan çıktım şimdi her iki yumurtalığımda da 4.7 cm kist var tüp bebeğe git dedi. Bu kistlerle hamile kalman çok zor dedi. Çok moralim bozuk. Keşke gelmeseydim bu doktorababylovee
Sayıalara takılma güzel haber bence bu darısı bebiş haberineHayır olay şu ki ben kendimi bildim bileli yumurta ctlamasını anlarım. Meme ucum hassaslasır akıntyla beraber batma vs. Bu ay bi sürü aksılk uzerıne ovulasyon testi aldm pik gormedm ertesi gün Dr yumurtan catladındedi sadece rahım ortasna baktı. Bura'daki arkadaşlarımın başını yedim kızlar huzursuzum meme ucum acımıyor. Isım çıktı yne dustu dyeonlar dedi Dr catladı dedi sakin ol ama hep hıssettm hayır bsyler var dye. . Gel gelelm dun aksam yine aşırı yumurta akım ve agrım oldu gunlerdır de uzayan akıntım vardı aktan önce. Isıma gore programlar da catladı diyodu Dr. Gibi.. bu sbah ovu yaptım bıde ne goreyım nasıl pik. Öğleden sonra meme uçlarım da cok acıdı. Sımdı bu 2. Yumurta mı yoksa Dr yanlış mı gördu catlama modundayım. Allah'tan hep 2gunde bir gittik ılskıyıay uzun oldu canım vücut ısım da 2. Catlama dıyor. Ama ben bence 1 diyorum
HahahashVallahi memeler baş kaldırdı hahahahahhaah yaaaa kız yerim seni ne tatlısınsen at bakaym cızelgenı. Ay en en en salaklık yaptıgımız cok afedersin kı kocalarmızq soluyoruz herseyı. Abı yap gızlıden testını veya vücut yakınını brak soleme. Onları gerek hergun veya gunasırı degl her b.ku afedesn solememeızzz. Isın sabah kac çıkacak ben ısımı 3 gun fazla gorunce brakcam
![]()
Ya kuzum büyük sehirlerde cok yasaniyor bu sıkıntı. Ben hamile iken birinde esim de girebilir mi dedim, alamiyoruz dedi. E ama ben bu kadini tanimiyorum onu niye aliyorsunuz demistimKuzumm Sakarya'da bole degıl bilyomsn yani kendi memleketimde tek alıyorlar kafama edeym bekle yazı dmı. Girme tribe. Git orda. Hem orda film de var büyük sehır. Buarada katılıyorum sana ve aşırı güldüm memen ağrıyınca gıdersn cumlesıne hahahhaahah
Kiyamam ya yaninda olsam kocaman sarilirdim sana. Sen modunu düşürme. Bi dur bakalm. Sen duzenli regl oluyorsun. Gebe kalman bu kadar da imkansiz degil bi ferahlamaya calis. Ahh vicdansiz insanlar ahhİlişki yaşayasım da yok hiçbir şey yapasım yok halıya yatıp ağlamak istiyorum
Zaten gecikince supheler gucleniyor o zaman test yapmak daha zevkli oluyor bence. Gecikme olmadan cikacak sonuçlar dogru olmuyor kiii.Haklısin reglim geçene kadar beklesem daha iyi olucak yoksa yok zaten. Bi sabah yaparım negatifse artik regl gecene kadar bakmicam![]()