- 16 Eylül 2024
- 2.536
- 1.583
- 48
Tabikiii. Pcos varsa cok faydali. Yumurta gelisimini ve kalitesini destekliyor. Ne kullaniyorsun ?Gerçekten faydalı mı bu inositol. Ben bı takviye kullanıyorum onda da var 2000 diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiii. Pcos varsa cok faydali. Yumurta gelisimini ve kalitesini destekliyor. Ne kullaniyorsun ?Gerçekten faydalı mı bu inositol. Ben bı takviye kullanıyorum onda da var 2000 diyor
Ben de hiçbir zaman beceremedim erken yatıp erken kalkan biri olmayı. Gece oturmayı çok daha fazla seviyorum zaten. Uykum da çok ağır yatınca sahura kalkamıyorum ancak 10 gibi yatarsam uykumu alınca uyanabiliyorumUyuyup uyansan canim daha saglikli olur belki. Cok uykusuz kalma calisiyordun galiba.
Gebelik denerken uyku da cok onemliymis. Bende de gece ayakta kalma hep daha fazladir bir türlü cozemedim bu sorunu yillardir.
Ayy aminnn inşallah Allahım nasip eder bu ay öğrenmeyine güzel bir bayram geçiririz amaaa
![]()
Ya sormayin benimde kilodan olmuyor diye düşünüyorum diyete başladım insülin direnci var tsh yüksek tum vitaminlerim düşük magnezyum d3 B12 kansızlık böyle iken bana asilama dediler tutmayacagi bariz ve bana herhangi bir takviye de vermediler. Bu ay ovulasyon testi yaptım 4 gün geç yumurtladim meğer ben hiç bir zaman yumurtlama zamanıni değerlendirmemisim. Bu ay da yumurtam çatladı yine denk gelmedi denk gelince misafir yüzünden değerlendirme olmadıVe herkes de tutmayacak diye bişey yok bazıları sadece klomenle hamile kalıyor bazıları çatlatma iğnesiyle ama ben kalamadım malesef biraz kilom da var pcos olduğu için veremiyorum yani vermek için de uğraşmadım zaten çünkü ben yemek arayan birisi değilim zaten beni tek zorlayan tatlı isteğim insülin direnci beni mahveden![]()
10 gibi de yatilmaz kiBen de hiçbir zaman beceremedim erken yatıp erken kalkan biri olmayı. Gece oturmayı çok daha fazla seviyorum zaten. Uykum da çok ağır yatınca sahura kalkamıyorum ancak 10 gibi yatarsam uykumu alınca uyanabiliyorum![]()
Bende amh düşüklüğü var.Tabikiii. Pcos varsa cok faydali. Yumurta gelisimini ve kalitesini destekliyor. Ne kullaniyorsun ?
Hatırladım seni canım pik ovulasyon testi atmıştın dimi üzücü olmuşYa sormayin benimde kilodan olmuyor diye düşünüyorum diyete başladım insülin direnci var tsh yüksek tum vitaminlerim düşük magnezyum d3 B12 kansızlık böyle iken bana asilama dediler tutmayacagi bariz ve bana herhangi bir takviye de vermediler. Bu ay ovulasyon testi yaptım 4 gün geç yumurtladim meğer ben hiç bir zaman yumurtlama zamanıni değerlendirmemisim. Bu ay da yumurtam çatladı yine denk gelmedi denk gelince misafir yüzünden değerlendirme olmadı![]()
105 imHatırladım seni canım pik ovulasyon testi atmıştın dimi üzücü olmuşdoktor bana da kilo alma dedi. Sen kaç kilosun ki? Ne kadar kilolu insanlar var hamile olan onların nasıl oluyor madem
Bence de yatılmaz çok sıkıcı olur yaşlı gibi10 gibi de yatilmaz kiay var ama oyle tanidiklarim. 10 da uyuyorlar. Imreniyorum vallahi. Ama hayati ne zaman yasiyorlar muammaa..
Gece daha sessiz daha kendinle kalabildigin bir zaman ya ondan heralde daha cekici hep
Duymamistim canim. Ama muhtemelen kaliteli yumurta uretsin vucut ve gebelik hemen olussun diye vermis olmali doktorun. Ayni amaca hizmet ediyorlar aslinda tüm inositoller.Bende amh düşüklüğü var.Thancc diye bı takviye
Hep kilolu muydun yoksa belli bi yaştan sonra mı almaya başladın canım105 iminsülin direnci yüzünden aldıkça alıyorum
Evet ya hayret ediyorum. Bizim de sebebimiz bu demek ki ama gebelik için olan vitaminler de hep düşükHatırladım seni canım pik ovulasyon testi atmıştın dimi üzücü olmuşdoktor bana da kilo alma dedi. Sen kaç kilosun ki? Ne kadar kilolu insanlar var hamile olan onların nasıl oluyor madem
Olsun üzülme bence denk gelse bile tutmayabilirdi benim öyle olmuştu mesela.Evet ya hayret ediyorum. Bizim de sebebimiz bu demek ki ama gebelik için olan vitaminler de hep düşük
Haahh bence de valla insanin tüm enerjisi kacar sanki. Aslinda en dogrusunu erken yatanlar yapiyor biz gece kusu gibi oturuyoruz iyi etmiyoruz. Bana diyetisyen dahi demisti 12 de yatmis ol diye. 12 de yeni basliyor gece demistim gülmüştü banaBence de yatılmaz çok sıkıcı olur yaşlı gibiama beslenmeye ve uykuya çok dikkat etmek lazım bu süreçte
36 yaşındayım evlendikten sonra kilo almaya başladımm.ogluma da 79 la hamile kaldım 90 da doğum yaptımm sonra ver al ver al ben anlamadım ne ara böyle oldum çok yiyen biri de değilim. 8 kilo ödemim varmışHep kilolu muydun yoksa belli bi yaştan sonra mı almaya başladın canım
Sen şimdi oturuyor musun sahura kadar yoksa uykunun gelmesini mi bekliyorsunHaahh bence de valla insanin tüm enerjisi kacar sanki. Aslinda en dogrusunu erken yatanlar yapiyor biz gece kusu gibi oturuyoruz iyi etmiyoruz. Bana diyetisyen dahi demisti 12 de yatmis ol diye. 12 de yeni basliyor gece demistim gülmüştü bana
Aslinda buna bir düzen getirsek belki kolaylastiririz.
Evet canım öyle teselli ettim bı akıl 3 ay takviye kullan öyle git aşılamaya diyor bı akıl erteleme mart adetinde git diyor napsam karar veremedim daha ama 3 ay sonra gitmek çok mantıklı değerlerim yükselir diye düşünüyorumOlsun üzülme bence denk gelse bile tutmayabilirdi benim öyle olmuştu mesela.
O nasıl anlaşılıyormuş 8 kilo ödemin olduğu. Benim de pcos var canım. 20 li yaşlarda 78 kiloya çıkmıştım sonra doktorum doğum kontrol hapı verdi ben de düzenli spora başlayıp 53 e kadar düştüm. Zamanla kilom 57ye oturdu. Çünkü 53 de az gelmişti bana. Ama evlendikten sonra kilo aldım ben de maalesef şu an 62 kilo falanım belki daha fazla. Doktor da kilo alma dedi acaba böyle böyle durmadan artar mı kilom bilmiyorum36 yaşındayım evlendikten sonra kilo almaya başladımm.ogluma da 79 la hamile kaldım 90 da doğum yaptımm sonra ver al ver al ben anlamadım ne ara böyle oldum çok yiyen biri de değilim. 8 kilo ödemim varmış
İnfertilitedeki doktorlar mal gibi tövbe estağfurullah insani günaha sokarlar bana baktı tek tüpün açık amh düşük dedi tüp bebek dedi ama tsh in 4.79 magnezyum 1 d3 25 bu şekilde gebelik olmaz demediDuymamistim canim. Ama muhtemelen kaliteli yumurta uretsin vucut ve gebelik hemen olussun diye vermis olmali doktorun. Ayni amaca hizmet ediyorlar aslinda tüm inositoller.
Uykum gelse uyurum benSen şimdi oturuyor musun sahura kadar yoksa uykunun gelmesini mi bekliyorsunbelki çoluk çocuğa karışınca uykumuzu mecburen düzene sokarız
zaten ben uykuya çok düşkünüm bakalım bebekle nasıl uyuyacağım
Bence takviye kullanıp spor ve diyetle zayıflayarak destekleyebilirsin canım ama zaman kaybetmeme düşüncesi de mantıklı çünkü yaşlarımız ilerliyorEvet canım öyle teselli ettim bı akıl 3 ay takviye kullan öyle git aşılamaya diyor bı akıl erteleme mart adetinde git diyor napsam karar veremedim daha ama 3 ay sonra gitmek çok mantıklı değerlerim yükselir diye düşünüyorum