• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Uyuyup uyansan canim daha saglikli olur belki. Cok uykusuz kalma calisiyordun galiba.
Gebelik denerken uyku da cok onemliymis. Bende de gece ayakta kalma hep daha fazladir bir türlü cozemedim bu sorunu yillardir.
Ayy aminnn inşallah Allahım nasip eder bu ay öğrenmeyi 🥲🙏 ne güzel bir bayram geçiririz amaaa 🥲
Ben de hiçbir zaman beceremedim erken yatıp erken kalkan biri olmayı. Gece oturmayı çok daha fazla seviyorum zaten. Uykum da çok ağır yatınca sahura kalkamıyorum ancak 10 gibi yatarsam uykumu alınca uyanabiliyorum 😴

Ve herkes de tutmayacak diye bişey yok bazıları sadece klomenle hamile kalıyor bazıları çatlatma iğnesiyle ama ben kalamadım malesef biraz kilom da var pcos olduğu için veremiyorum yani vermek için de uğraşmadım zaten çünkü ben yemek arayan birisi değilim zaten beni tek zorlayan tatlı isteğim insülin direnci beni mahveden 😂🤦‍♀️
Ya sormayin benimde kilodan olmuyor diye düşünüyorum diyete başladım insülin direnci var tsh yüksek tum vitaminlerim düşük magnezyum d3 B12 kansızlık böyle iken bana asilama dediler tutmayacagi bariz ve bana herhangi bir takviye de vermediler. Bu ay ovulasyon testi yaptım 4 gün geç yumurtladim meğer ben hiç bir zaman yumurtlama zamanıni değerlendirmemisim. Bu ay da yumurtam çatladı yine denk gelmedi denk gelince misafir yüzünden değerlendirme olmadı 😔

Ben de hiçbir zaman beceremedim erken yatıp erken kalkan biri olmayı. Gece oturmayı çok daha fazla seviyorum zaten. Uykum da çok ağır yatınca sahura kalkamıyorum ancak 10 gibi yatarsam uykumu alınca uyanabiliyorum 😴
10 gibi de yatilmaz ki 😁 ay var ama oyle tanidiklarim. 10 da uyuyorlar. Imreniyorum vallahi. Ama hayati ne zaman yasiyorlar muammaa..
Gece daha sessiz daha kendinle kalabildigin bir zaman ya ondan heralde daha cekici hep

Ya sormayin benimde kilodan olmuyor diye düşünüyorum diyete başladım insülin direnci var tsh yüksek tum vitaminlerim düşük magnezyum d3 B12 kansızlık böyle iken bana asilama dediler tutmayacagi bariz ve bana herhangi bir takviye de vermediler. Bu ay ovulasyon testi yaptım 4 gün geç yumurtladim meğer ben hiç bir zaman yumurtlama zamanıni değerlendirmemisim. Bu ay da yumurtam çatladı yine denk gelmedi denk gelince misafir yüzünden değerlendirme olmadı 😔
Hatırladım seni canım pik ovulasyon testi atmıştın dimi üzücü olmuş 😔 doktor bana da kilo alma dedi. Sen kaç kilosun ki? Ne kadar kilolu insanlar var hamile olan onların nasıl oluyor madem

Hatırladım seni canım pik ovulasyon testi atmıştın dimi üzücü olmuş 😔 doktor bana da kilo alma dedi. Sen kaç kilosun ki? Ne kadar kilolu insanlar var hamile olan onların nasıl oluyor madem
105 im 🥺 insülin direnci yüzünden aldıkça alıyorum

10 gibi de yatilmaz ki 😁 ay var ama oyle tanidiklarim. 10 da uyuyorlar. Imreniyorum vallahi. Ama hayati ne zaman yasiyorlar muammaa..
Gece daha sessiz daha kendinle kalabildigin bir zaman ya ondan heralde daha cekici hep
Bence de yatılmaz çok sıkıcı olur yaşlı gibi 😂 ama beslenmeye ve uykuya çok dikkat etmek lazım bu süreçte

Evet ya hayret ediyorum. Bizim de sebebimiz bu demek ki ama gebelik için olan vitaminler de hep düşük

Bence de yatılmaz çok sıkıcı olur yaşlı gibi 😂 ama beslenmeye ve uykuya çok dikkat etmek lazım bu süreçte
Haahh bence de valla insanin tüm enerjisi kacar sanki. Aslinda en dogrusunu erken yatanlar yapiyor biz gece kusu gibi oturuyoruz iyi etmiyoruz. Bana diyetisyen dahi demisti 12 de yatmis ol diye. 12 de yeni basliyor gece demistim gülmüştü bana 😁
Aslinda buna bir düzen getirsek belki kolaylastiririz.

Hep kilolu muydun yoksa belli bi yaştan sonra mı almaya başladın canım
36 yaşındayım evlendikten sonra kilo almaya başladımm.ogluma da 79 la hamile kaldım 90 da doğum yaptımm sonra ver al ver al ben anlamadım ne ara böyle oldum çok yiyen biri de değilim. 8 kilo ödemim varmış

Haahh bence de valla insanin tüm enerjisi kacar sanki. Aslinda en dogrusunu erken yatanlar yapiyor biz gece kusu gibi oturuyoruz iyi etmiyoruz. Bana diyetisyen dahi demisti 12 de yatmis ol diye. 12 de yeni basliyor gece demistim gülmüştü bana 😁
Aslinda buna bir düzen getirsek belki kolaylastiririz.
Sen şimdi oturuyor musun sahura kadar yoksa uykunun gelmesini mi bekliyorsun 😄 belki çoluk çocuğa karışınca uykumuzu mecburen düzene sokarız 😂 zaten ben uykuya çok düşkünüm bakalım bebekle nasıl uyuyacağım

Olsun üzülme bence denk gelse bile tutmayabilirdi benim öyle olmuştu mesela.
Evet canım öyle teselli ettim bı akıl 3 ay takviye kullan öyle git aşılamaya diyor bı akıl erteleme mart adetinde git diyor napsam karar veremedim daha ama 3 ay sonra gitmek çok mantıklı değerlerim yükselir diye düşünüyorum

36 yaşındayım evlendikten sonra kilo almaya başladımm.ogluma da 79 la hamile kaldım 90 da doğum yaptımm sonra ver al ver al ben anlamadım ne ara böyle oldum çok yiyen biri de değilim. 8 kilo ödemim varmış
O nasıl anlaşılıyormuş 8 kilo ödemin olduğu. Benim de pcos var canım. 20 li yaşlarda 78 kiloya çıkmıştım sonra doktorum doğum kontrol hapı verdi ben de düzenli spora başlayıp 53 e kadar düştüm. Zamanla kilom 57ye oturdu. Çünkü 53 de az gelmişti bana. Ama evlendikten sonra kilo aldım ben de maalesef şu an 62 kilo falanım belki daha fazla. Doktor da kilo alma dedi acaba böyle böyle durmadan artar mı kilom bilmiyorum

Duymamistim canim. Ama muhtemelen kaliteli yumurta uretsin vucut ve gebelik hemen olussun diye vermis olmali doktorun. Ayni amaca hizmet ediyorlar aslinda tüm inositoller.
İnfertilitedeki doktorlar mal gibi tövbe estağfurullah insani günaha sokarlar bana baktı tek tüpün açık amh düşük dedi tüp bebek dedi ama tsh in 4.79 magnezyum 1 d3 25 bu şekilde gebelik olmaz demedi

Sen şimdi oturuyor musun sahura kadar yoksa uykunun gelmesini mi bekliyorsun 😄 belki çoluk çocuğa karışınca uykumuzu mecburen düzene sokarız 😂 zaten ben uykuya çok düşkünüm bakalım bebekle nasıl uyuyacağım
Uykum gelse uyurum ben 😄 sıkıntı uykumun gelmemesinde. Telefonu birakip birseyler düşününce bu defa da komu konuyu açıyor bi bakiyorum 1 saattir kafamin icinde olaylay olaylar 😄😄 cok zor ya kafanin hep dolu olmasi cidden.
Yani cocuk olunca mecbur onla uyucaz aksam artik ertesi gune mahvoluruz yoksa. Bende oyleyimdir hele sabah uykusuna bayilirimmm. Ne kader gec uyanirsam o kadar mutluyum. Ama iste bebisler gelincee sabah erkenden kalkcaz mecbur. Oy gelsin saglikla bebegim de ben onunla uyur onunla uyanirim napayim canimiz sagolsun 🙏🥲

Evet canım öyle teselli ettim bı akıl 3 ay takviye kullan öyle git aşılamaya diyor bı akıl erteleme mart adetinde git diyor napsam karar veremedim daha ama 3 ay sonra gitmek çok mantıklı değerlerim yükselir diye düşünüyorum
Bence takviye kullanıp spor ve diyetle zayıflayarak destekleyebilirsin canım ama zaman kaybetmeme düşüncesi de mantıklı çünkü yaşlarımız ilerliyor

Back