• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Progesteron hariç bakar o zaman. Onun için de başka gün gidiliyormuş galiba 😄 evet en son gittiğim dahiliyeci d vit bakmadı ben de sonradan gördüm bakmadığını farkında olsam özellikle söylerdim bence de çok saçma ne yapalım endokrinolojiye mi gidelim bi vitamin değeri için 😄 bi de özele gidip kan testleri için bir sürü masraf yapmak hiç istemiyorum zaten her ay sgk ödemesi yapıyorum neden faydalanmayayım
Kesinlikle cok haklisin. Sanki develte gidiyoruz da bedavaya mi gidiyoruz bie sürü para ödeniyor oraya da sigorta.
Ay cok saçmaymis yaa d vit nasil bakilmaz bende gidicem dahiliyeye baktrcam güya.
Aynen canim progesteron 21. Gun veya regle 5 ila 7 gun kala oyle birsey gidiliyor gittiginde sorarsin

Benim her usg de çıkıyor ama hiç amh baktırmadım sivilce ve saç dökülmesi bende de var. İnsülin direncine nerde baktırılıyor dahiliyede mi ? Gebeliğin nasıl sonuçlandı doğum yaptın mı
Dahiliye gideceksin açlık tokluk ve aylık kana bakıyorlar düşükle sonuçlandı gelişmedi bebeğim hayırlısı böyleymiş

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-02-11-56-16-920_premom.eh.com.ehpremomapp.webp
    Screenshot_2025-03-02-11-56-16-920_premom.eh.com.ehpremomapp.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
Kesinlikle cok haklisin. Sanki develte gidiyoruz da bedavaya mi gidiyoruz bie sürü para ödeniyor oraya da sigorta.
Ay cok saçmaymis yaa d vit nasil bakilmaz bende gidicem dahiliyeye baktrcam güya.
Aynen canim progesteron 21. Gun veya regle 5 ila 7 gun kala oyle birsey gidiliyor gittiginde sorarsin
Evet canım sormam lazım regl yumurtlama hepsi düzensiz olunca tarihleri ayarlayıp randevu da bulamıyorsun. Progesteron da çok önemliymiş sanırım. Bence özellikle söyle d vit bakar mısınız diye

Sorucam ama taktım ona suan saf sola gtmedı bugune dek kıme gttysem Sağ sollu baktı bu direkt afedersn vajınama dogru bastırdı hatta vıgnette dedi ya rahım arkasanda olur su kadın yanılmasysa su grdyse gerek gormedı muhtemelen 😭😭 gerçekten cok ekşınlıyız kopacaktım buradan tam bugecekı akıntılar agrılar benı buraya getırdı ahhaah
Burasi bizim kopamadigimiz yer 😄😄 gidemiyoruz. Bende gidicem diyorum gidesim de gelmiyor bir yandan da iyi geliyor.
Kuzum sen sali sorarsin tekrar. Degerlendirdin bide takma bence cok. Bir iki gun daha degerlendir tamam paydos hshshah

Evet canım sormam lazım regl yumurtlama hepsi düzensiz olunca tarihleri ayarlayıp randevu da bulamıyorsun. Progesteron da çok önemliymiş sanırım. Bence özellikle söyle d vit bakar mısınız diye
Ah bende devlette gitmemde eşimin annesi çok iyi Dr diyorlar bir baktır dedi öle gideceğim bakalım bana diyeceği adetin 2 günü gel hormon bakalım nasıl denk geleceksek

Sagol canim gittigimde ozellikle soyleyeyim bende.
Ay haklisin ya hepsi karisinca zor oluyor randevuyu almak. Progesterona bakarlar yine canim gittiginde sor mutlaka ve ne zaman geleyim diye israrci ol.

Burasi bizim kopamadigimiz yer 😄😄 gidemiyoruz. Bende gidicem diyorum gidesim de gelmiyor bir yandan da iyi geliyor.
Kuzum sen sali sorarsin tekrar. Degerlendirdin bide takma bence cok. Bir iki gun daha degerlendir tamam paydos hshshah
Evet yumurtan çatladı dedinz ama ben hep agrıı cektm hc emn olamadım vs vs sorcam. Umarm red etmez. Yarn kafam karışmaya devam ederse muayenehaneye gdecegm bı Dr bulup . Buarada aklıma geldı sabah lh testi yapayım koyu silik ckarsa bugece catladı yıne. Cook silik ckarsa da 5 gunoncesı mantıklı dmı 2 test var evde

Kuzum degerlendirdin artik oyle düşün. Dr belki bieaz ustunkoru baktiysa ondan oldu.
Uygulamaya gore verimli gunler diyor aynen yumurtlama diyor
Kuzum beni strese sokan değerlendirmemek veya değerlendirmek değil meme ucu ağrıyana kadar hiçbir şekilde yumurtlama olmama ihtimali beni korkutuyor Bu yüzden asla bırakamıyorum iki günde bir gitmek zorundayım artık hayırlısı sabah yarın neler olacak

Kuzum degerlendirdin artik oyle düşün. Dr belki bieaz ustunkoru baktiysa ondan oldu.
Uygulamaya gore verimli gunler diyor aynen yumurtlama diyor
Bak beni bozan avokado oldu net. Yumurta kalitesi dye dye anamı aglatrı yumjrtalarn. Hayıt 2 kez ıctm cnku yanı

Evet yumurtan çatladı dedinz ama ben hep agrıı cektm hc emn olamadım vs vs sorcam. Umarm red etmez. Yarn kafam karışmaya devam ederse muayenehaneye gdecegm bı Dr bulup . Buarada aklıma geldı sabah lh testi yapayım koyu silik ckarsa bugece catladı yıne. Cook silik ckarsa da 5 gunoncesı mantıklı dmı 2 test var evde
Kuzum yarin yapsan da testi cok belli olmayabilir ama. Cunku benim mesela pikten sonraki gün baya silikti ikinci cizgi. O pek belirleyici olmaz. Keske bugun akintin o kadar cokken yapsaydin elinde vardi madem.
Kuzum beni strese sokan değerlendirmemek veya değerlendirmek değil meme ucu ağrıyana kadar hiçbir şekilde yumurtlama olmama ihtimali beni korkutuyor Bu yüzden asla bırakamıyorum iki günde bir gitmek zorundayım artık hayırlısı sabah yarın neler olacak
Cok fazla vucudu tanimak da iyi degil insanin kafasi karisiyor 😄
Dr.s gitmis olmasan zaten sen o zamanlari yumurtlama saymayacaktin bugunu sayacaktin yüksek ihtimal. Yeni gelecek bat senin asil yumurtlama günün olacak

Bak beni bozan avokado oldu net. Yumurta kalitesi dye dye anamı aglatrı yumjrtalarn. Hayıt 2 kez ıctm cnku yanı
Aşko bilmiyorum ama bizim senle bu ay ortak noktamiz hayıt 😄😄 bizi bozan hayıt da olabilir. Belki iyi gelmistir bilmiyoruz tabi ama yumurtlama surecine etkisi oldugu kesin bence. Avokado ben hep tuketirim. O bisey yapmaz

Bende gideceğim devlete bu konu için özele gittim hatta ünlü bir Dr kan vs almadı değer bakmadı ot macun hormon hapi kur dayadı gebelikte olmadı bidaha gitmedim ama kullandıktan sonra yumurtlamam erken olmaya başladı 1 ayda 2 kez regl oldum ondan sonra regl bitti 3 4 gün sonra yumurtlama oldu devlette varmı öyle şeyler acBa
Merak ettim dr kimdi birinden suphe ettim ama 😄 kür hap fln veren dr kimdi

Kızlar merhaba pazartesi aşılama yapıldı bana ama hala göğüs hassasiyetim geçmedi ve ara ara kasıklarımda buruk bi sancı var aynı adet olacakmışım gibi adetime 15 gün var takvime göre normalde de bu belirtiler adetten 1 hafta 10 gün önce başlar zaten ama hala geçmedi acaba bebek tutunmuşmudur ondan mı olur bilemedim test yapmak da istemiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ben gibi olan var mı acaba
İnşallah bebek vardır. Bana da asılama dediler hatta tüp bebek dediler ama ben asilama istedim 2 adet gör sonra gel dediler. Bende kendim değerlendirmeye niyetlendim bu ay olmadı önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim sonra aşılama yaptıracağım. Sizin süreç nasıldı anlatır mısınız bende merak ediyorum açıkçası ne yapılıyor öncesinde sonrasında

Kuzum yarin yapsan da testi cok belli olmayabilir ama. Cunku benim mesela pikten sonraki gün baya silikti ikinci cizgi. O pek belirleyici olmaz. Keske bugun akintin o kadar cokken yapsaydin elinde vardi madem.

Cok fazla vucudu tanimak da iyi degil insanin kafasi karisiyor 😄
Dr.s gitmis olmasan zaten sen o zamanlari yumurtlama saymayacaktin bugunu sayacaktin yüksek ihtimal. Yeni gelecek bat senin asil yumurtlama günün olacak
Yok kız sayardm benn kuzum ama buunu da sayardımgecesı cok fena oldum o fotodakı aklar geldi sbah ısım da 36.2 ertesı 36.6 oldu.gecenkınde cok aşırı silinmedıler pik kactı dye duaundgmde. Bugun yapacaktım ınanmazsın ama eşimn d.gunuydu pasta sıpars etmstm onun ıcın cktım ordan oraya koşturdum hep. Oruç tutamıyorum sonra eve gelnce yaparım dye wcye de girmedim eve gelince Avşar maden suyu ıctımm dalıp 1 şişe hahahahah sonra 10da yaparm ya dedim bu sferde çay ıctım eşimle pasta vs sacma sapsndı cok psmanm😭😂

Dahiliye gideceksin açlık tokluk ve aylık kana bakıyorlar düşükle sonuçlandı gelişmedi bebeğim hayırlısı böyleymiş
İnşallah hayırlısıyla gebe kalırsın 🫶🏻 insülin direncini anlayabilmek için birkaç kere kan vermek lazım o zaman hem açlık hem tokluk hem de aylık gibi

Sagol canim gittigimde ozellikle soyleyeyim bende.
Ay haklisin ya hepsi karisinca zor oluyor randevuyu almak. Progesterona bakarlar yine canim gittiginde sor mutlaka ve ne zaman geleyim diye israrci ol.
Şu çatlamam bi olsa ona göre 14 gün sayıp randevu alacağım ama hala bekliyorum 🥹

Yok kız sayardm benn kuzum ama buunu da sayardımgecesı cok fena oldum o fotodakı aklar geldi sbah ısım da 36.2 ertesı 36.6 oldu.gecenkınde cok aşırı silinmedıler pik kactı dye duaundgmde. Bugun yapacaktım ınanmazsın ama eşimn d.gunuydu pasta sıpars etmstm onun ıcın cktım ordan oraya koşturdum hep. Oruç tutamıyorum sonra eve gelnce yaparım dye wcye de girmedim eve gelince Avşar maden suyu ıctımm dalıp 1 şişe hahahahah sonra 10da yaparm ya dedim bu sferde çay ıctım eşimle pasta vs sacma sapsndı cok psmanm😭😂
Dogum günü kutlu olsun eşinin canim 2.cocuklu seneniz olsun 😍🙏
Vardir bir hayir kuzum yapamadiginda da. Sen bugunu de degerlendirdiysen sıkıntı yok. Artik bu ay 2 kez yumurtlamis oldun demek ki. Bazen oluyor boyle denk gelmeler napalim hersey planlandigi gibi gitmeyebiliyor
Olabilir ikna olmaya başladım hayıt bir şey 🤪😭😂😂😂😂😂
Hahaah😄 gercekten hayıt birsey oldu bu ay bize hayıt 😄

Back