- 16 Eylül 2024
- 2.536
- 1.583
- 48
Sen test yapmiyordun degil mi canim. Nasil anliyorsun catladiginiŞu çatlamam bi olsa ona göre 14 gün sayıp randevu alacağım ama hala bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen test yapmiyordun degil mi canim. Nasil anliyorsun catladiginiŞu çatlamam bi olsa ona göre 14 gün sayıp randevu alacağım ama hala bekliyorum![]()
Yok canım yapmıyorum. Meme ucu acısından anlıyorum. Geçen ay baya geç başlamıştı hassaslaşmaya ama tam 14 gün sonra regl gelmişti geç yumurtlama görmüşüm. İnşallah yanıltmazSen test yapmiyordun degil mi canim. Nasil anliyorsun catladigini
Selam araya dahil oluyorum ama bende yaptirdim asilama bahsedeyim sana,İnşallah bebek vardır. Bana da asılama dediler hatta tüp bebek dediler ama ben asilama istedim 2 adet gör sonra gel dediler. Bende kendim değerlendirmeye niyetlendim bu ay olmadı önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim sonra aşılama yaptıracağım. Sizin süreç nasıldı anlatır mısınız bende merak ediyorum açıkçası ne yapılıyor öncesinde sonrasında
Bu ay da gecikmen oldu mu peki kuzu. Ne zmn olacak catlaman hissediyor musun şimdi aci agri birseyYok canım yapmıyorum. Meme ucu acısından anlıyorum. Geçen ay baya geç başlamıştı hassaslaşmaya ama tam 14 gün sonra regl gelmişti geç yumurtlama görmüşüm. İnşallah yanıltmaz
Evet canım gecikecek kesin çünkü 12 şubatta regl oldum en son hala pek bi belirtim yok hafif hafif sağ memede sancılanma var o kadar hassasiyeti başlamadı. Akıntı tabiki zaten hiç yapamadım fitilden dolayıBu ay da gecikmen oldu mu peki kuzu. Ne zmn olacak catlaman hissediyor musun şimdi aci agri birsey
Benim bu 2. Aşılamam öncesinde 5 kez çatlatma iğnesi yapıldı hiç tutmadı bende pcos var malesef bunda doktor çok ümitliydi ve baya emin konuşmuştu ama ben hiç ümitli değilim malesef ve boş boş ağlıyorum durduk yere yani bu bende ki belirtiler adet öncesi yaşadıklarım zaten ekstra bi gebelik için belirtim yok bana kalırsa tutmadıİnşallah bebek vardır. Bana da asılama dediler hatta tüp bebek dediler ama ben asilama istedim 2 adet gör sonra gel dediler. Bende kendim değerlendirmeye niyetlendim bu ay olmadı önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim sonra aşılama yaptıracağım. Sizin süreç nasıldı anlatır mısınız bende merak ediyorum açıkçası ne yapılıyor öncesinde sonrasında
O zaman eli kulaginda olmak uzere yumurtlama catlama canim. Bu ay anlamadim ne oldu bize hepimizin duzeninde bi gecikmeler degismeler oldu.Evet canım gecikecek kesin çünkü 12 şubatta regl oldum en son hala pek bi belirtim yok hafif hafif sağ memede sancılanma var o kadar hassasiyeti başlamadı. Akıntı tabiki zaten hiç yapamadım fitilden dolayı
Durumun varsa bence tüp bebek yaptır benim yaşım daha 23 diye ben aşılama istedim tüp bebek son çare diye düşündüm ama bu kadar masrafı şuan direk tüp bebeğe verseydim diyorumBenim bu 2. Aşılamam öncesinde 5 kez çatlatma iğnesi yapıldı hiç tutmadı bende pcos var malesef bunda doktor çok ümitliydi ve baya emin konuşmuştu ama ben hiç ümitli değilim malesef ve boş boş ağlıyorum durduk yere yani bu bende ki belirtiler adet öncesi yaşadıklarım zaten ekstra bi gebelik için belirtim yok bana kalırsa tutmadı![]()
İnşallah canım inositol işe yarasa keşke. Beklemekten başka çare yok her zamanki gibiO zaman eli kulaginda olmak uzere yumurtlama catlama canim. Bu ay anlamadim ne oldu bize hepimizin duzeninde bi gecikmeler degismeler oldu.
Çok teşekkür ederimSelam araya dahil oluyorum ama bende yaptirdim asilama bahsedeyim sana,
Reglin 2.gunu gidiyorsun vajinal bakiyor hormonlara bakiyor. Ilac veriyor basliyorsun 5 gun iciyorsun. Eger igne verirse hergun vuruyorsun yumurta büyüyene kadar. Ilac bitiyor 5 günün sonunda +2 gün daha bekleyip kontrole gidiyorsun.
Yine vajinal bakiyor yumurta var mi varsa kac mm olmus bakiyor. Duruma göre yeniden 2 yada 3 gün sonra bir daha cagiriyor. Yumurta 17 18 mm olduktan sonra gidisata gore çatlatma iğnesi veriyor. Onu vuruyorsun. 36 saat sonra asilama icin esinle gidiyorsun.
Asilama günü esin örnek veriyor. Sonra seni aliyorlar spekulum yardimi ile esinden alınan örnek sana veriliyor vajinal. 15 20 dk uzaniyorsun sonra taburcu ediyorlar.
Kisaca bu sekilde.
Sen kaç yaşındaydın canımO zaman eli kulaginda olmak uzere yumurtlama catlama canim. Bu ay anlamadim ne oldu bize hepimizin duzeninde bi gecikmeler degismeler oldu.
Benimde bu ay umudum inositol de.. gercekten inşallah ise yarar da bizim de hamile kalmamiza destek olur. Beklemek kadar zor birseyde yok ama dedigin gibi beklemek zorundayiz daha coook varİnşallah canım inositol işe yarasa keşke. Beklemekten başka çare yok her zamanki gibi![]()
31 im kuzuSen kaç yaşındaydın canım
28 ben de31 im kuzusen ?
Ve herkes de tutmayacak diye bişey yok bazıları sadece klomenle hamile kalıyor bazıları çatlatma iğnesiyle ama ben kalamadım malesef biraz kilom da var pcos olduğu için veremiyorum yani vermek için de uğraşmadım zaten çünkü ben yemek arayan birisi değilim zaten beni tek zorlayan tatlı isteğim insülin direnci beni mahvedenİnşallah bebek vardır. Bana da asılama dediler hatta tüp bebek dediler ama ben asilama istedim 2 adet gör sonra gel dediler. Bende kendim değerlendirmeye niyetlendim bu ay olmadı önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim sonra aşılama yaptıracağım. Sizin süreç nasıldı anlatır mısınız bende merak ediyorum açıkçası ne yapılıyor öncesinde sonrasında
Insallah bu yaşımız bize bebis haberini almayi nasil etsin28 ben de![]()
Seker ilaci kullaniyor musun ?Ve herkes de tutmayacak diye bişey yok bazıları sadece klomenle hamile kalıyor bazıları çatlatma iğnesiyle ama ben kalamadım malesef biraz kilom da var pcos olduğu için veremiyorum yani vermek için de uğraşmadım zaten çünkü ben yemek arayan birisi değilim zaten beni tek zorlayan tatlı isteğim insülin direnci beni mahveden![]()
Amin inşallahInsallah bu yaşımız bize bebis haberini almayi nasil etsinsonrada saglikla kucagimiza almayi
![]()
Gerçekten faydalı mı bu inositol. Ben bı takviye kullanıyorum onda da var 2000 diyorBenimde bu ay umudum inositol de.. gercekten inşallah ise yarar da bizim de hamile kalmamiza destek olur. Beklemek kadar zor birseyde yok ama dedigin gibi beklemek zorundayiz daha coook var
Uyuyup uyansan canim daha saglikli olur belki. Cok uykusuz kalma calisiyordun galiba.Amin inşallahmübarek ayda öğrensek ne güzel olur çifte bayram yaparız. Zaman geçmek bilmiyor ama şimdi uyku düzenim de değişir sahura kadar durmaya çalışıyorum eşim uyuyor böyle olunca hiç hiç geçmiyor vakit