• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Reglim kacindaydi canim kac gün geciktin. Yükselebilir tabi varsa gebelik

Teşekkür ederim canım 😍
Bebişim ben yumurtladım yarm saat once yne yıne tam yumurta akı geldi cokk. Ve rahım ıcım agrıdı pıtpıt battı cok ya 2. Yumırtlama bu ya ilkti ve Dr yanıldı şaka gibi Değerlendirdim ve eşim dedi ki sen haklısın o da anladı ilişki esnasında akıntıdan. Gerçekten bu ay bole olmamıstı bukdr dedi ısım yne dğşmüştüya bakalm şaka gb ama neyi sayacagımı şaşırdım ben smsı artı 14ü. Rahımıcım belım bacagım perısan agrıyod gogslermde basladı😂 hislerim bosuna huzursuz degldı 2gundür gelen peak akıntısı habercydı

Kızlar ben 2.ye yumurtladım 4gün arayla hangısını artı 14 sayıcam ben şimdi..

Dün pike daha yakinmıs canim, bugünü degerlendir mutlaka. Yine teste devam et ama. Belki yeniden koyulasir. Benimde boyle oldu silikten sonraki 2.gün tam pik oldu.
Dün yaptığım aşırı silikti canım bugün tekrar koyulasmaya başladı. Hiç anlamadım ben bu işi 😅

Kızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence

Kızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence
İnşallah canım o niyetle devam ediyorum hala bakalım. Tlfndaki uygulamaya göre yarın pik olmalı

Kızlar ben 2.ye yumurtladım 4gün arayla hangısını artı 14 sayıcam ben şimdi..
Canım ilk yumurtlamayi sayman lazim bence cunku videolardan izledigim ikiz gebelik ogrenenler genelde ilk yumurtadan sonra goruluyor anlatabildim umarim 😁 ilk yumurtlamayi baz almalisin.

Canım ilk yumurtlamayi sayman lazim bence cunku videolardan izledigim ikiz gebelik ogrenenler genelde ilk yumurtadan sonra goruluyor anlatabildim umarim 😁 ilk yumurtlamayi baz almalisin.
Ay öyle mi yani adet olursam da ikinci yumurta dökülmeyecek mi 4 gün önceki yaşadığım akıntıların aynısı ve rahim içi ağrısı ve batması 27'si sabahı doktor yumurtam çatlamış demişti doktorun yanılma ihtimalini düşünmek istemiyorum çünkü onunla bir yol izleyeceğim şu an resmen tekrar yumurtladım midem hafif bulanıklığı kasıklar kramplı bel ağrıyor bacak uyuşuk akıntı gırlaaa aşırı atraksiyonlu gecyor hahaha

Ay öyle mi yani adet olursam da ikinci yumurta dökülmeyecek mi 4 gün önceki yaşadığım akıntıların aynısı ve rahim içi ağrısı ve batması 27'si sabahı doktor yumurtam çatlamış demişti doktorun yanılma ihtimalini düşünmek istemiyorum çünkü onunla bir yol izleyeceğim şu an resmen tekrar yumurtladım midem hafif bulanıklığı kasıklar kramplı bel ağrıyor bacak uyuşuk akıntı gırlaaa aşırı atraksiyonlu gecyor hahaha
Aynen canım regl olursan muhtemelen diğer yumurtada dokulecek ama yakinsa zamanlar belki dokulmeyebilir sonucta bi dollenme oluyo 😊 Umarım tutunurlar 🥰

Kizlar bisey sorucam su belli olmayan testleri renklendiriyosunuz ya ona nereden bakıyorsunuz bana biri anlatabilir mi 😂 filtre ekleme yeri

Aynen canım regl olursan muhtemelen diğer yumurtada dokulecek ama yakinsa zamanlar belki dokulmeyebilir sonucta bi dollenme oluyo 😊 Umarım tutunurlar 🥰
Ay Allah aşkına şu anda beni korku saldaiı tövbe yarabbim ikisi birden döllenirse ikiz düşünemiyorum cunku hıc olmadıgı kadr emnm buaksamkı yumurtlamadan da 🙈 Dr yanıldysa adetim 16sı yanılmadysa 12sı ozman. Yanı umarm adet olmam da.🥰

Bi bakılsın bakalim kuzum ya. Guzel birseyler soyler doktor inşallah. Belkide yumurtlaman basta oldu gecti. Veya daha olacak. Yumurta görürse güzel olur 😍
Ay bilmiyorum ya smear da isticem amh da isticem kan tahlili de isticem doktor kovmaz inşallah 😂😂

Ay Allah aşkına şu anda beni korku saldaiı tövbe yarabbim ikisi birden döllenirse ikiz düşünemiyorum cunku hıc olmadıgı kadr emnm buaksamkı yumurtlamadan da 🙈 Dr yanıldysa adetim 16sı yanılmadysa 12sı ozman. Yanı umarm adet olmam da.🥰
İnşallah canım bi bakıyosun iki tane kucağında 😄 bakması zor ama Allah sabrını veriyordur tabi.

İnşallah canım bi bakıyosun iki tane kucağında 😄 bakması zor ama Allah sabrını veriyordur tabi.
Kız tövbe yarabbim Ben eskiden hayal kurardım hep ama benim şu anda 6 yaşında bir kızım var ve memleketten uzaktayız hiç kimsemiz yok burada 1.5 yıl daha dönemeyeceğiz evimize O yüzden düşünemiyorum eşime dedim ki bir tanesi olmuyor daha iki tane nasıl olsun diyor,😭😂

Kız tövbe yarabbim Ben eskiden hayal kurardım hep ama benim şu anda 6 yaşında bir kızım var ve memleketten uzaktayız hiç kimsemiz yok burada 1.5 yıl daha dönemeyeceğiz evimize O yüzden düşünemiyorum eşime dedim ki bir tanesi olmuyor daha iki tane nasıl olsun diyor,😭😂
😂 hiç belli olmaz canım insanlar yıllarca tup bebekle ugraşıp sonrada tedavisiz bir anda ikiz bebek sahibi oluyorlar.

Yaptım kuzum hala silik ilk günkü gibi zaten akıntım da durdu. Sanırım ben bu ay yumurtlamıcam. Bakalım doktor ne dicek yarın
Canım etrafımda da bu ara adeti geçen geçeni gerçekten bir şey var Bir doğa olayı var hava olayı var bütün kadınları etkiledi Bence net

Bu arada lütfen vücut ısısına bak sabahları geçen aydan biliyorsun eğer 36.6 ve üstü ise yumurtlaman olmuştur testler sıkıntılıdır ya da adet ısını biliyorsan her neyse onun üstü olması lazım. Benim ısıma göre doktorun dediği yumurtlama doğru bu akşam tekrar yumurtmadm ve ısıma göre bu ikinci Vignette Vignette

Bebişim ben yumurtladım yarm saat once yne yıne tam yumurta akı geldi cokk. Ve rahım ıcım agrıdı pıtpıt battı cok ya 2. Yumırtlama bu ya ilkti ve Dr yanıldı şaka gibi Değerlendirdim ve eşim dedi ki sen haklısın o da anladı ilişki esnasında akıntıdan. Gerçekten bu ay bole olmamıstı bukdr dedi ısım yne dğşmüştüya bakalm şaka gb ama neyi sayacagımı şaşırdım ben smsı artı 14ü. Rahımıcım belım bacagım perısan agrıyod gogslermde basladı😂 hislerim bosuna huzursuz degldı 2gundür gelen peak akıntısı habercydı
Ay kuzum bu ay herkes bir degisik yumurtladi vallahi bir sıkıntı var ama nee 😅 ama canim ya 2.ye yumurtladiysan dr 4 gun önce usg de onu görürdü sanki bilemedimm.
Bak bende tekrar takip yapmadim ama benimde catlamadan sonra da devam ediyor akintilar uzayan akintilar hemde. Bende anlamadim bu aydan bisey. Artik test fln da yapmiyorum. Gec yumurtlama oldugu icin gecen aydan 8 9 gün ileri atti benim test günü. Valla benimde kafam epey karışık.
Ilk yumurtlama sayiliyor galiba kuzum tam bilemedim

Dün yaptığım aşırı silikti canım bugün tekrar koyulasmaya başladı. Hiç anlamadım ben bu işi 😅
Sen takibe devam et canim o pik olmak üzere ondann
Ay bilmiyorum ya smear da isticem amh da isticem kan tahlili de isticem doktor kovmaz inşallah 😂😂
Hocam beni check up a al noolur diye odadan zor cikarcaklar seni bu gidisle 😅

Back