- 28 Ağustos 2024
- 156
- 32
- 13
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folidoce önermişti mor Bi kutuKizlar doktorunuzun önerdiği folik asit var mi. Ben mfk kullaniyordum bitmek üzere baska markaya geceyim diyorum
Reglim kacindaydi canim kac gün geciktin. Yükselebilir tabi varsa gebelikKızlar 28 şubatta 2.30 çıktı beta hala adet olmadım yükselme var mıdır
Teşekkür ederim canımFolidoce önermişti mor Bi kutu
Bebişim ben yumurtladım yarm saat once yne yıne tam yumurta akı geldi cokk. Ve rahım ıcım agrıdı pıtpıt battı cok ya 2. Yumırtlama bu ya ilkti ve Dr yanıldı şaka gibi Değerlendirdim ve eşim dedi ki sen haklısın o da anladı ilişki esnasında akıntıdan. Gerçekten bu ay bole olmamıstı bukdr dedi ısım yne dğşmüştüya bakalm şaka gb ama neyi sayacagımı şaşırdım ben smsı artı 14ü. Rahımıcım belım bacagım perısan agrıyod gogslermde basladıReglim kacindaydi canim kac gün geciktin. Yükselebilir tabi varsa gebelik
Teşekkür ederim canım![]()
Dün yaptığım aşırı silikti canım bugün tekrar koyulasmaya başladı. Hiç anlamadım ben bu işiDün pike daha yakinmıs canim, bugünü degerlendir mutlaka. Yine teste devam et ama. Belki yeniden koyulasir. Benimde boyle oldu silikten sonraki 2.gün tam pik oldu.
İnşallah canım o niyetle devam ediyorum hala bakalım. Tlfndaki uygulamaya göre yarın pik olmalıKızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence
Kızlar benim mesela bi silik bi fazla çıkıp sonra bi anda pik oluyor. Kendinizi şartlandırmayın pik görene kadar yapın bence
Canım ilk yumurtlamayi sayman lazim bence cunku videolardan izledigim ikiz gebelik ogrenenler genelde ilk yumurtadan sonra goruluyor anlatabildim umarimKızlar ben 2.ye yumurtladım 4gün arayla hangısını artı 14 sayıcam ben şimdi..
Ay öyle mi yani adet olursam da ikinci yumurta dökülmeyecek mi 4 gün önceki yaşadığım akıntıların aynısı ve rahim içi ağrısı ve batması 27'si sabahı doktor yumurtam çatlamış demişti doktorun yanılma ihtimalini düşünmek istemiyorum çünkü onunla bir yol izleyeceğim şu an resmen tekrar yumurtladım midem hafif bulanıklığı kasıklar kramplı bel ağrıyor bacak uyuşuk akıntı gırlaaa aşırı atraksiyonlu gecyor hahahaCanım ilk yumurtlamayi sayman lazim bence cunku videolardan izledigim ikiz gebelik ogrenenler genelde ilk yumurtadan sonra goruluyor anlatabildim umarimilk yumurtlamayi baz almalisin.
Aynen canım regl olursan muhtemelen diğer yumurtada dokulecek ama yakinsa zamanlar belki dokulmeyebilir sonucta bi dollenme oluyoAy öyle mi yani adet olursam da ikinci yumurta dökülmeyecek mi 4 gün önceki yaşadığım akıntıların aynısı ve rahim içi ağrısı ve batması 27'si sabahı doktor yumurtam çatlamış demişti doktorun yanılma ihtimalini düşünmek istemiyorum çünkü onunla bir yol izleyeceğim şu an resmen tekrar yumurtladım midem hafif bulanıklığı kasıklar kramplı bel ağrıyor bacak uyuşuk akıntı gırlaaa aşırı atraksiyonlu gecyor hahaha
Ay Allah aşkına şu anda beni korku saldaiı tövbe yarabbim ikisi birden döllenirse ikiz düşünemiyorum cunku hıc olmadıgı kadr emnm buaksamkı yumurtlamadan daAynen canım regl olursan muhtemelen diğer yumurtada dokulecek ama yakinsa zamanlar belki dokulmeyebilir sonucta bi dollenme oluyoUmarım tutunurlar
![]()
Ay bilmiyorum ya smear da isticem amh da isticem kan tahlili de isticem doktor kovmaz inşallahBi bakılsın bakalim kuzum ya. Guzel birseyler soyler doktor inşallah. Belkide yumurtlaman basta oldu gecti. Veya daha olacak. Yumurta görürse güzel olur![]()
İnşallah canım bi bakıyosun iki tane kucağındaAy Allah aşkına şu anda beni korku saldaiı tövbe yarabbim ikisi birden döllenirse ikiz düşünemiyorum cunku hıc olmadıgı kadr emnm buaksamkı yumurtlamadan daDr yanıldysa adetim 16sı yanılmadysa 12sı ozman. Yanı umarm adet olmam da.
![]()
Kız tövbe yarabbim Ben eskiden hayal kurardım hep ama benim şu anda 6 yaşında bir kızım var ve memleketten uzaktayız hiç kimsemiz yok burada 1.5 yıl daha dönemeyeceğiz evimize O yüzden düşünemiyorum eşime dedim ki bir tanesi olmuyor daha iki tane nasıl olsun diyor,İnşallah canım bi bakıyosun iki tane kucağındabakması zor ama Allah sabrını veriyordur tabi.
Kız tövbe yarabbim Ben eskiden hayal kurardım hep ama benim şu anda 6 yaşında bir kızım var ve memleketten uzaktayız hiç kimsemiz yok burada 1.5 yıl daha dönemeyeceğiz evimize O yüzden düşünemiyorum eşime dedim ki bir tanesi olmuyor daha iki tane nasıl olsun diyor,![]()
Canım etrafımda da bu ara adeti geçen geçeni gerçekten bir şey var Bir doğa olayı var hava olayı var bütün kadınları etkiledi Bence netYaptım kuzum hala silik ilk günkü gibi zaten akıntım da durdu. Sanırım ben bu ay yumurtlamıcam. Bakalım doktor ne dicek yarın
Ay kuzum bu ay herkes bir degisik yumurtladi vallahi bir sıkıntı var ama neeBebişim ben yumurtladım yarm saat once yne yıne tam yumurta akı geldi cokk. Ve rahım ıcım agrıdı pıtpıt battı cok ya 2. Yumırtlama bu ya ilkti ve Dr yanıldı şaka gibi Değerlendirdim ve eşim dedi ki sen haklısın o da anladı ilişki esnasında akıntıdan. Gerçekten bu ay bole olmamıstı bukdr dedi ısım yne dğşmüştüya bakalm şaka gb ama neyi sayacagımı şaşırdım ben smsı artı 14ü. Rahımıcım belım bacagım perısan agrıyod gogslermde basladıhislerim bosuna huzursuz degldı 2gundür gelen peak akıntısı habercydı
Sen takibe devam et canim o pik olmak üzere ondannDün yaptığım aşırı silikti canım bugün tekrar koyulasmaya başladı. Hiç anlamadım ben bu işi![]()
Hocam beni check up a al noolur diye odadan zor cikarcaklar seni bu gidisleAy bilmiyorum ya smear da isticem amh da isticem kan tahlili de isticem doktor kovmaz inşallah![]()