2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Valla ben 2 haftada 1 bilemedin ayda 1 burdayım çok yoruldum git gel yapmaktan 😔 memleketten selamlar sana ❤️senin için de zor çok uzak olunca istediğin zaman gidilmiyor ama sık dişini az kaldı inşallahz

um keşke 2saatlik mesafede olsam da ben de git gel yapsam. Bak ben 1350 kilometre uzakta olduğu halde her tatilde gidip geliyorum uçakla bir de benim yorgunluğumu düşün neyse ki çok yakınsın acil bir şey de falan gidebilirsin Ne güzel o açıdan bak

Kuzum benim göğüslerimde ağrı başladı ya hafif kasık ağrım da var ama göğüslerim baya acımaya başladı. Sabahta ateşim düşmüştü galiba bugün ya da yarın yumurtluyorum. Eve gidince hemen test yapıcam
Bizim üçümüzün günleri aynıydı adet günü resmen üçümüz de geç yumurtlaycz bu ay 1,2 gun. Mevsimsel galiba Altay kalp fırtınası yumurtlamaları da etkiledi, 🙄😂😂😂 1 benim de inanılmaz kasıkta batmalarım göğsümde içten yanmalı ağrım var bence yarına çatlar tam doktora gittiğimde resmen çatladığını görür inşallah 😍 yada çatlamak üzere Deere belki. Bu açıdan bakınca dün yumurtlamadığıma seviniyorum

Valla ben 2 haftada 1 bilemedin ayda 1 burdayım çok yoruldum git gel yapmaktan 😔 memleketten selamlar sana ❤️senin için de zor çok uzak olunca istediğin zaman gidilmiyor ama sık dişini az kaldı inşallah
Kuzum hiç sızlanma kızarm😌🤣 Ben 1350 kilometre uzaktayken her tatil Kasım Ocak Nisan Bayram Seyran uçakla gidiyorum ve mahvoluyorum dönüş uçakları da gece 5'te falan bu yüzden kıymetini bil keşke 2 saatlik mesafede olsam istediğim zaman gidebilsem Allah korusun bir cenaze olsa aniden gitme lüksümüz üz yok. Ya çok güzel ikimizin de eşlerinin görevleri bitince Sakarya'da görüşmeye devam edelim yüz yüze 😌😍😍😍

Bizim üçümüzün günleri aynıydı adet günü resmen üçümüz de geç yumurtlaycz bu ay 1,2 gun. Mevsimsel galiba Altay kalp fırtınası yumurtlamaları da etkiledi, 🙄😂😂😂 1 benim de inanılmaz kasıkta batmalarım göğsümde içten yanmalı ağrım var bence yarına çatlar tam doktora gittiğimde resmen çatladığını görür inşallah 😍 yada çatlamak üzere Deere belki. Bu açıdan bakınca dün yumurtlamadığıma seviniyorum
Evet biz aynı gün yumurtlamıştık geçen ay canım. Ben 12 şubatta regl oldum aslında bugün tam 14. günüm. Sen ne zaman regl olmuştun?

Elinde var mı ovulasyon testi ? Bence de mantılı bu durumda
Eşim almış kuzum su işini de çözeceklermiş tanker gelip depoya su aktaracak öyle olunca şebeke suyu gibi akıyor binada burada su sıkıntısı var mesela yazın hep tanker suyu kullanıldı daha yeni bir tane dağdan su indi şehre düşün ki merkezdeyiz Bu yüzden hidrofor ile dairelere su dağıtılıyor. Moralim biraz yerine geldi ona göre eşim nöbetten gelecek hahaha pik mi değil mi bakacağım

Eşim almış kuzum su işini de çözeceklermiş tanker gelip depoya su aktaracak öyle olunca şebeke suyu gibi akıyor binada burada su sıkıntısı var mesela yazın hep tanker suyu kullanıldı daha yeni bir tane dağdan su indi şehre düşün ki merkezdeyiz Bu yüzden hidrofor ile dairelere su dağıtılıyor. Moralim biraz yerine geldi ona göre eşim nöbetten gelecek hahaha pik mi değil mi bakacağım
Havucu bugün yemeye başlasam çok mu geç kalmış olurum :rolleyes:

Kızlar yine merhaba benim 3. Günüm hala gelen giden yok. Ara ara beyaz ve şeffaf akıntı oluyor . Alt karnımda gerginlik var. Sizce hala ümit var mı ? . 2 gün önce yaptığım testler negatifti de

Kızlar benim göğüs hassasiyetim başladı normalde yumurtlama zamanları ağrıyordu sanırım vücudumu çok anlamıyorum çünkü 21 inde çatlatma iğnesi olmuştum o yumurta büyüdüğü zamanlar hiç ağrım olmadu acaba yeni mi çatlıyor ay hiç anlamadımmmm

IMG_6377.webp
@babylovee kuzum benim bugün de silik ya pik göremicem galiba

Kızlar size bir şey soracağım ben bugün rüyaöda çocuğu olmayan bir akrabamızın bana kız çocuğu videosu attığını rüyaöda gördüm acaba yorumlayabilecek kimse var mı eylulesma eylulesma canım sende sanki bir ara böyle bir rüya görmüştün

Ben regl oluyorum kızlar gün içinde şeffaf uzayan akıntım geldi azıcık deminde brazdaha yogun içinde pembelik olan uzayan yogun akıntım geldi yani tam 12 Şubat 15. Günümde catlamışım 36.0 ateşle ertesi günde uzayan akıntı ve ateş 36.3 catlama gerçekleştiğini görmüş oldum tam 14.günümde regl oldum Evanora Evanora cnm ateşin yukselmeden birlikte olmasılın bence ben
14.gün boş
15.gün dolu
16.günü bol olarak değerlendirmişim
Catlaman olmadan bence mutlaka ilişkiye gir

Kızlar size bir şey soracağım ben bugün rüyaöda çocuğu olmayan bir akrabamızın bana kız çocuğu videosu attığını rüyaöda gördüm acaba yorumlayabilecek kimse var mı eylulesma eylulesma canım sende sanki bir ara böyle bir rüya görmüştün
Canim bende kiz bebek emzirdigimi gormustum iki hafta sonra hamile oldugumu ôgrendim ruyam cikmis oldu umarim senin ruyanda cikar,🥰Hadi hayir olsun

Back