2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar 10 ocak son adet tarihi dün akşam test yaptım bu şekilde çıktı fikrinizi alabilirmiyim

Eklentiler

• IMG-20250226-WA0000.webp
    IMG-20250226-WA0000.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin Lütfen bana da hakkınızı helal edin çok soru sorup bunalttığım zamanlar oldu Allah’a emanet olun 🥰❤️🥰💕❤️🥰🥰💕🤍
Helal olsun cnm ne yaptikki birbirinmize destek olmaktan başka rabbim gönlüne gore versin cnm inşallah bebiş haberiyle geri dönersin 🙏🏻🥰😘

Iyi bariii😁 susuzluk zoorr çünkü. Eskiden insanlarda rahatlik varmis yaa en büyük dert dus olmuştur o da zor gelmemistir eminim😄 bizler gibi kafalarinda kirk tane tilki dolasmamistir
Kız gerçekten ya bizim gibi değillerdi ki ne yumurtlama bilirler ne bir şeyler bilirler 5-6 tane patır patır Ben karar verdim ama buraya da girmeyeceğim bugün son girişim. %90 yarın çatlar artık su gelirse değerlendiririm gelmezse de nasip değilmiş

Kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin Lütfen bana da hakkınızı helal edin çok soru sorup bunalttığım zamanlar oldu Allah’a emanet olun 🥰❤️🥰💕❤️🥰🥰💕🤍
Ben de bugünden itibaren girmeyeceğim Sen de hakkını helal et canım hakkımız varsa da helal olsun

Mesela ben buraya artık yazmak istemiyorum geçenlerde bir arkadaşla sorun yaşadım ya vücudunu anlamayla ilgili resmen nazar oldum hahahah yaaa hala yumurtam çatlamadı neyse ki yarın kadın doğuma gideceğim doktor görür değil mi kuzum milimetre çatlayacak çatlamayacak der henüz istediğim kasık sancısına yakalayamadım en şiddetlisini O yüzden havuç da yemek istemiyorum büyümeden çatlamasın diye.
Cnm bazen değişiyor günlerimiz benim 3 ayda hep farklı günlerde oldu robot değiliz ki illa aynı tarihte çatlamaz havadan bile değişir doktor oyuzden adet gününü baz alarak misal 11.gunden 17 güne kadar diyor kaçırmamak için doktor yumurtayı görüyor ama dış kabuğunun büyüklüğünü söylüyor folukulu yani içindeki asıl yumurtayı değil oda kiminde 19mm 20mmde kiminde 22mmde der bu dış kabugun ölçümü catladiysada sıvısını görüp çatlamış diyor yarın evet çatlayıp catlamadigida belki olur bende adet olmadım henüz ama eli kulağında bugünde gelmezse demmki 16.gunde çatladı benmkide inşallah gecikme yaşamam cumaya gitmek istyrum araya ramazan girmeden

Bakalim canim ben bu ay bi durumlara. Benim düşük kaynakli gitmem gereken bir iki bölüm daha var. Onlara da gideceğim önümüzdeki haftalarda. Sonra da kadin doguma giderim diyorum. Aslinda bir klinik var yakınımda ona niyetlendim yumurta takibi yapariz diye. Bakalim bi. Aslinda stres yapmiyorum ama ister istemez aklima geliyor napayim.
Bende aynıyım işte illa akla geliyor vücudumuzda yaşadınız şeylerden ötürü ne için gideceksin düşük kaynaklı dediğin cnm
Aynen kuzum bu ayıda geçir bayramdan sonraya gidersin inşallah ta gerek kalmaz😘

Mesela ben buraya artık yazmak istemiyorum geçenlerde bir arkadaşla sorun yaşadım ya vücudunu anlamayla ilgili resmen nazar oldum hahahah yaaa hala yumurtam çatlamadı neyse ki yarın kadın doğuma gideceğim doktor görür değil mi kuzum milimetre çatlayacak çatlamayacak der henüz istediğim kasık sancısına yakalayamadım en şiddetlisini O yüzden havuç da yemek istemiyorum büyümeden çatlamasın diye.
Kuzucum senin yarın randevun saat kaçta? Ben de yarın 2 buçukta gideceğim. Kasımda gitmiştim en son kistim vardı ve smear vermiştim. Kontrol için gideceğim kiste bakacak. İnşallah her şey yolundadır.

Kuzucum senin yarın randevun saat kaçta? Ben de yarın 2 buçukta gideceğim. Kasımda gitmiştim en son kistim vardı ve smear vermiştim. Kontrol için gideceğim kiste bakacak. İnşallah her şey yolundadır.
Sbaah 10 bebegm yumurtam çatlamadı muhtemelen onu da görüp degerlendir diyecek😍

Sbaah 10 bebegm yumurtam çatlamadı muhtemelen onu da görüp degerlendir diyecek😍
Ay benim de hiç belirti yok ya . Zaten pazartesi gününden beri evde değilim. Cuma döneceğim. İnşallah cumartesi çatlamam olur ben de inositol içiyorum 1 haftadır. Doktor yarın anlar mı acaba ne zaman çatlama olacağını

Cnm bazen değişiyor günlerimiz benim 3 ayda hep farklı günlerde oldu robot değiliz ki illa aynı tarihte çatlamaz havadan bile değişir doktor oyuzden adet gününü baz alarak misal 11.gunden 17 güne kadar diyor kaçırmamak için doktor yumurtayı görüyor ama dış kabuğunun büyüklüğünü söylüyor folukulu yani içindeki asıl yumurtayı değil oda kiminde 19mm 20mmde kiminde 22mmde der bu dış kabugun ölçümü catladiysada sıvısını görüp çatlamış diyor yarın evet çatlayıp catlamadigida belki olur bende adet olmadım henüz ama eli kulağında bugünde gelmezse demmki 16.gunde çatladı benmkide inşallah gecikme yaşamam cumaya gitmek istyrum araya ramazan girmeden
İnşallah hamılsindir kuzum test yapacak msn.? Evet yediklerimiz içtiklerimiz etkileyebiliyor tamamen aklımızdan atsak Allah m o gücü bize versin ben aglaya aglaya rahatladım azönce Birsey birsey engel çıkıyor. Teslim oldum kadere 🥺 eşim evde ve degerlendremıyoruz su yok dye. işte bu da kader elimden bsy gelmez zorlamak ıstemyrm artk kaderimi😭

İnşallah hamılsindir kuzum test yapacak msn.? Evet yediklerimiz içtiklerimiz etkileyebiliyor tamamen aklımızdan atsak Allah m o gücü bize versin ben aglaya aglaya rahatladım azönce Birsey birsey engel çıkıyor. Teslim oldum kadere 🥺 eşim evde ve degerlendremıyoruz su yok dye. işte bu da kader elimden bsy gelmez zorlamak ıstemyrm artk kaderimi😭
Arada ağlamak lazım yoksa çok doluyor insan. Ben de regl olduğumda kötüydüm. Şimdi toparladım. Su var demiştin galiba tekrar mı gitti

Kız gerçekten ya bizim gibi değillerdi ki ne yumurtlama bilirler ne bir şeyler bilirler 5-6 tane patır patır Ben karar verdim ama buraya da girmeyeceğim bugün son girişim. %90 yarın çatlar artık su gelirse değerlendiririm gelmezse de nasip değilmiş
Çünkü eski insanlar hep üremek ve tarlada bahcede calismak icin programlamislar kendilerini. Bizim gibi farkli konulara kaymamis odaklari. Bizler okul is guc sosyal hayat fln derken cok fazla dagiliyor dikkatlerimiz. Ve herseyi istedigimizde elde edebiliyoruz genelde ama soz konusu bebek olunca onu oyle isteyince elde edemiyoruz. O zamanda basliyor stres. Stresin girdigi yerde de cocuk olmuyor..

Sen bilirsin kuzum sana iyi geleni yap💗 aslinda buraya girmek degilde burda hep ayni konulari konusmak bize iyi gelmiyor. Saglikla kavuscaz evlatlarimiza inşallah 🙏

Back