2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende aynıyım işte illa akla geliyor vücudumuzda yaşadınız şeylerden ötürü ne için gideceksin düşük kaynaklı dediğin cnm
Aynen kuzum bu ayıda geçir bayramdan sonraya gidersin inşallah ta gerek kalmaz😘
Aynen canim tam olarak öyle. Kasik agridi bel agridi diyoruz ister istemez yumurtladim catladi mi noldu diye geciyor aklindan insanin. Sağlığımız yerinde olsun da bebeklerimiz de en kisa zamanda gelecek bize inşallah 🙏

Kuzum bazi testler varmis romatoloji bölümü yapiyormus bir kısmını onlara falan gidicem aklimda soru isareti kalmasin o testleri de vereyim de diyorum.

Insallah saglikla gelsin bu ay bebeklerimiz yaa 🥲😞

Gerçekten öyle vücudunu en doğru sıcaklığını makat verir Bu yüzden böyle ölçüm yapanlar var her sabah yani önemli olan nereden ölçtüğümüz değil oranın da paralel artması ki koltuk altı ve makatta artıyordur zaten mesela ben yumurtlayayım bugün mesela bir hafta sonra koltuk aldım 36.6'da uyanıyorum çoğu zaman düşünebiliyor musun bir derece fark. Yani her yerimin hangi saatte ne kadar artacağını artık biliyorum O yüzden düzenli ölçüm yapamama da gerek kalmıyor 🥰
Ay şaka gibisin ya sen. Nazar olmuşmuş.. hiç güleceğim yoktu😁😁 yumurtanın çatlamamasını eğer illa ki bişeye bağlayacaksan haksız yere üstüme geldiğin için kafanda kurduğun senaryolara inandığın için OLABİLİR Mİİ?? Vallahi dizi karakteri gibisin senin gibi biri anca diziler de olur çünkü. yazdıklarını kahkaha atarak okuyorum ilahiii nazar kız 🧿😌

Arada ağlamak lazım yoksa çok doluyor insan. Ben de regl olduğumda kötüydüm. Şimdi toparladım. Su var demiştin galiba tekrar mı gitti
Gitti bebişim borular donmuş. Depoya su da konamıyor tankerler deki sular da donmus. Burası gece -20 fln

Gitti bebişim borular donmuş. Depoya su da konamıyor tankerler deki sular da donmus. Burası gece -20 fln
Ne kadar soğuktur kim bilir. Hiç o kadar soğuğu görmedim ben. Ne zamana düzelir ki acaba. Dur bakalım belki senin de çatlaman geç olur. Ben de bu ay doğru düzgün değerlendiremiyorum maalesef günlerdir boş geçiyor ancak cumartesi olur

Ne kadar soğuktur kim bilir. Hiç o kadar soğuğu görmedim ben. Ne zamana düzelir ki acaba. Dur bakalım belki senin de çatlaman geç olur. Ben de bu ay doğru düzgün değerlendiremiyorum maalesef günlerdir boş geçiyor ancak cumartesi olur
Neoldu kuzum neden dgerlerenme olmadı. Aynı gün adet olmustuk valla Allah resmen bugun de su olayından çatlatmadı glb. Her şerde hayır vardır ya catlamıs olsa cok fena dha fena sinirlenrdm 🤔🤣🤣

Neoldu kuzum neden dgerlerenme olmadı. Aynı gün adet olmustuk valla Allah resmen bugun de su olayından çatlatmadı glb. Her şerde hayır vardır ya catlamıs olsa cok fena dha fena sinirlenrdm 🤔🤣🤣
Pazartesi sakaryaya geldim canım işlerim var burda. Cuma döneceğim. Yarın da doktora gideceğim işte. Bakalım ne zaman olacak çatlamamız inşallah kaçırmayız. Ama günü yakalasak bile tutmayabiliyor mesela ben geçen ay farkında bile olmadan çatlama günü değerlendirmişim ama tutmadı

Pazartesi sakaryaya geldim canım işlerim var burda. Cuma döneceğim. Yarın da doktora gideceğim işte. Bakalım ne zaman olacak çatlamamız inşallah kaçırmayız. Ama günü yakalasak bile tutmayabiliyor mesela ben geçen ay farkında bile olmadan çatlama günü değerlendirmişim ama tutmadı
Nasip olmayınca olmuyor kuzum benim arada 16 .gün çatlamam oluyordu yarın 16 . Muhtemelen sular olmadığı için boşuna eziyet etmemek için ovülasyon testine başvuralım dedi eşim 🤔

Bu arada Saakarya'm nasıl ah çok özledim şimdidenn. bu bayram gitmeyeceğiz yeni geldik diye sanırım. Ben de hayatımda böyle soğukla karşılaşmadım geçen yıl da bu kadar olmamıştı burası Ama bu yıl çok zor çok soğuk. S Sunsun9

İnşallah hamılsindir kuzum test yapacak msn.? Evet yediklerimiz içtiklerimiz etkileyebiliyor tamamen aklımızdan atsak Allah m o gücü bize versin ben aglaya aglaya rahatladım azönce Birsey birsey engel çıkıyor. Teslim oldum kadere 🥺 eşim evde ve degerlendremıyoruz su yok dye. işte bu da kader elimden bsy gelmez zorlamak ıstemyrm artk kaderimi😭
Rabbimin vardırr bir bildigi yok cnm hamile değilim ateşim sabah 7 de 35.9 a düştü 10da 36.2 di belirtilerimde var ama niye gelmyor anlamadm 13 Şubat uzayan akntm geldi Ogün catladıysa yarın engec olmam lazım bu ısıya göre mümkün değil hamile olmam rahatlamısindir cnm takılma eve damacana su söyleyin onu ısıtıp abdes alacak kadar su olsun yeter cnm suyun gelince normal duşunu alırsınz ne olcak sanki

Rabbimin vardırr bir bildigi yok cnm hamile değilim ateşim sabah 7 de 35.9 a düştü 10da 36.2 di belirtilerimde var ama niye gelmyor anlamadm 13 Şubat uzayan akntm geldi Ogün catladıysa yarın engec olmam lazım bu ısıya göre mümkün değil hamile olmam rahatlamısindir cnm takılma eve damacana su söyleyin onu ısıtıp abdes alacak kadar su olsun yeter cnm suyun gelince normal duşunu alırsınz ne olcak sanki
Kuzum uzayan akıntı yumurta akı gibi miydi biliyor musun akıntı olayı bende son zamanlarda değişti eskiden sadece yumurta çatladığı gün gelirdi çokça. Şimdi yazdan beri 3-4 gün öncesinden çok yoğun uzayan akıntı geliyor kıvamla. 3-4 gün sonra çatlıyor çatladığı anda da tamamen yumurta akı gibi çok sıvımsı oluyor eskiden daha yoğundu çatladığı gün Sen yine de kendine artı 1-2 gün koy eğer olmazsan test yaparsın inşallah pozitif görürüz belki yerleşme düşüşüdr. Burda bir üyenin adete 1 kala öyle bir düştü ki sonra ckktı şok olduk ve hamıleydı

Kuzum uzayan akıntı yumurta akı gibi miydi biliyor musun akıntı olayı bende son zamanlarda değişti eskiden sadece yumurta çatladığı gün gelirdi çokça. Şimdi yazdan beri 3-4 gün öncesinden çok yoğun uzayan akıntı geliyor kıvamla. 3-4 gün sonra çatlıyor çatladığı anda da tamamen yumurta akı gibi çok sıvımsı oluyor eskiden daha yoğundu çatladığı gün Sen yine de kendine artı 1-2 gün koy eğer olmazsan test yaparsın inşallah pozitif görürüz belki yerleşme düşüşüdr. Burda bir üyenin adete 1 kala öyle bir düştü ki sonra ckktı şok olduk ve hamıleydı
Bende genelde catlayanada kadar saydam az bişey yapışkan geliyor catlamada hep yoğun katı yumurta akı gibi aynı ve baya uzayan geliyor ordan alyorum hep byle oldu ısımında yuksekligi gün oluyor oğünde meme ağrısı başladı büyük ihtimalle 16.gun çatladı yarına kadar olmam lazım. ozman yine yarın öğlene kadar olmazsam test yaparım ama hiç sanmıyorum yani olduğunu yani olsaydı şimdiye tekrar ısımın yükselmesi lazımdı hatta hiç bukdar düşmemişti 36.3 6.4 olunca hemen adetin gelirdi

Nasip olmayınca olmuyor kuzum benim arada 16 .gün çatlamam oluyordu yarın 16 . Muhtemelen sular olmadığı için boşuna eziyet etmemek için ovülasyon testine başvuralım dedi eşim 🤔
Elinde var mı ovulasyon testi ? Bence de mantılı bu durumda

Bu arada Saakarya'm nasıl ah çok özledim şimdidenn. bu bayram gitmeyeceğiz yeni geldik diye sanırım. Ben de hayatımda böyle soğukla karşılaşmadım geçen yıl da bu kadar olmamıştı burası Ama bu yıl çok zor çok soğuk. S Sunsun9
Valla ben 2 haftada 1 bilemedin ayda 1 burdayım çok yoruldum git gel yapmaktan 😔 memleketten selamlar sana ❤️senin için de zor çok uzak olunca istediğin zaman gidilmiyor ama sık dişini az kaldı inşallah

Back