2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-26-01-07-34-359_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-02-26-01-07-34-359_com.instagram.android.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar yine merhaba benim 3. Günüm hala gelen giden yok. Ara ara beyaz ve şeffaf akıntı oluyor . Alt karnımda gerginlik var. Sizce hala ümit var mı ? . 2 gün önce yaptığım testler negatifti de
eva0108 eva0108 sen baya bilgilerin canım yorumlar mısın şimdi de afedersin peçete sürdükçe su gibi alıntı oluyor

Yarın sabah canım benim tekrarlayan düşükler oldu biraz umutsuzum ama çokça dua ediyorum kendime de sana da 🙏🏽❤️
Ya canım benim bende sana çok dua ediyorum güzel haberler alalım inşallah ❤️Bende kimyasal düşük yaşadım umarım bu sefer öyle olmaz.🙏🏻

Baş parmağını bük cnm tam ortada kalan kısma barmagınla baskı uygulayarak ovarlar gibi yap cnm
İnstada bir gebenin günlügü var o ebru hanım önerdigi bir videosu var bgun gecıkme yaşamayım dye onuda uyuladım etkisi olmuştur belki adet olmam için

Bana bu daha koyu geldi sanki sen yarında yap yine ateşin kaçtı bugün yataktan cıkmadan ölçyorsun demi
Bugün ateşim düştü biraz 37.2’lerde geliyodu 36.9’a düştü. Ben yataktan kalkıp banyoya gidip ölçüyodum yanlış başlamışım bu ayı böyle kapatıyım dedim kuzum

Ateş ölçenler için bırakıyorum kızlar belki faydası olur sizlerede

Eklentiler

• IMG_20250226_215523.webp
    IMG_20250226_215523.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 16
Eki Görüntüle 3550594 @babylovee kuzum benim bugün de silik ya pik göremicem galiba
Kuzum devam devam teste koyulasacak. Hic umudunu kaybetme. Ben bugun pik gördüm sonunda. Şükür nihayet 🙏 ben reglin başından itibaren bugun 20.günündeyim senin daha erken bekle yani olacak emin ol 😊 benim testler de hep böyle gitti biliyosun ya. Dün hatta silik tamamem sifirlanir gibi olmustu

Bugün ateşim düştü biraz 37.2’lerde geliyodu 36.9’a düştü. Ben yataktan kalkıp banyoya gidip ölçüyodum yanlış başlamışım bu ayı böyle kapatıyım dedim kuzum
Hayır cnm olmaz bu sekılde bulamazsın yanlış sonuç alamazsın yumurtan çatlamadı henüz hersabah aynı saatte yataktan çıkmadan kıpırdamadan dil altı bunlar sart olan kuralları cnm yoksa hiçbir işine yaramaz ayaktaki ölçümlerin

Kuzum devam devam teste koyulasacak. Hic umudunu kaybetme. Ben bugun pik gördüm sonunda. Şükür nihayet 🙏 ben reglin başından itibaren bugun 20.günündeyim senin daha erken bekle yani olacak emin ol 😊 benim testler de hep böyle gitti biliyosun ya. Dün hatta silik tamamem sifirlanir gibi olmustu
Ayyy cnm gözn aydın cok sevindim dedim sana ateş ölçdünmi bugunde bugün mutlaka ilişki yaşa cnm

Ayyy cnm gözn aydın cok sevindim dedim sana ateş ölçdünmi bugunde bugün mutlaka ilişki yaşa cnm
Canımsın çok sagol kuzuuum 😊🥰 şükür yaa valla bu ay yumurtlamadan gececek heralde dedim yani pekte önemsemedim ama aklima da takiliyordu yani.. kuzum ölçüm yaptim benim ters ilerliyor sistem galiba sabah bi 36.1 cikti dünle ayni bide 36.4 cikti.
Ama tahminim dogru olan 36.4 çünkü gece surekli yanıyordum ter geliyordu.
Dün iliski olmustu bugunde olsun bende öyle düşünüyorum kuzum

Back