- 14 Kasım 2024
- 1.842
- 693
- 38
- 30
Çizgin braz daha koyulaşmış benimkide böyle oluyordu sonra pik olyordu bak benim Ocak ayında böyleydi canımAy hadi inşallah kuzum nerden anladın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgin braz daha koyulaşmış benimkide böyle oluyordu sonra pik olyordu bak benim Ocak ayında böyleydi canımAy hadi inşallah kuzum nerden anladın
Kızlar yine merhaba benim 3. Günüm hala gelen giden yok. Ara ara beyaz ve şeffaf akıntı oluyor . Alt karnımda gerginlik var. Sizce hala ümit var mı ? . 2 gün önce yaptığım testler negatifti de
Bence reglın gelecek cnm gün boyu bende öyle oldu sornada regl geldi parmagıma masaj yaptım belki oda sokulmesine yardımcı olmuştur dene sende isterseneva0108 sen baya bilgilerin canım yorumlar mısın şimdi de afedersin peçete sürdükçe su gibi alıntı oluyor
O nası bişeyBence reglın gelecek cnm gün boyu bende öyle oldu sornada regl geldi parmagıma masaj yaptım belki oda sokulmesine yardımcı olmuştur dene sende istersen
Ya canım benim bende sana çok dua ediyorum güzel haberler alalım inşallahYarın sabah canım benim tekrarlayan düşükler oldu biraz umutsuzum ama çokça dua ediyorum kendime de sana da![]()
Bende ümitleneyim mi kekik mi demleyryim yarın k. D ye mi gideyimBir de kızlar kusura bakmayın ama peçeteye sildikçe sanki boşalma olmuş gibi sıvı geliyor
Benim hep aynı kuzum şu an ya ilk günkü gibi hepsiÇizgin braz daha koyulaşmış benimkide böyle oluyordu sonra pik olyordu bak benim Ocak ayında böyleydi canım
Baş parmağını bük cnm tam ortada kalan kısma barmagınla baskı uygulayarak ovarlar gibi yap cnmO nası bişey
Cnm gebelik olsaydı testinde mutlaka cıkardı bekle bence yarına senin adet gelecek stres yapma dahada gecikmesin belirtilerinde var çünküBende ümitleneyim mi kekik mi demleyryim yarın k. D ye mi gideyim
Bana bu daha koyu geldi sanki sen yarında yap yine ateşin kaçtı bugün yataktan cıkmadan ölçyorsun demiBenim hep aynı kuzum şu an ya ilk günkü gibi hepsi
Bugün ateşim düştü biraz 37.2’lerde geliyodu 36.9’a düştü. Ben yataktan kalkıp banyoya gidip ölçüyodum yanlış başlamışım bu ayı böyle kapatıyım dedim kuzumBana bu daha koyu geldi sanki sen yarında yap yine ateşin kaçtı bugün yataktan cıkmadan ölçyorsun demi
Kuzum devam devam teste koyulasacak. Hic umudunu kaybetme. Ben bugun pik gördüm sonunda. Şükür nihayetEki Görüntüle 3550594 @babylovee kuzum benim bugün de silik ya pik göremicem galiba
Hayır cnm olmaz bu sekılde bulamazsın yanlış sonuç alamazsın yumurtan çatlamadı henüz hersabah aynı saatte yataktan çıkmadan kıpırdamadan dil altı bunlar sart olan kuralları cnm yoksa hiçbir işine yaramaz ayaktaki ölçümlerinBugün ateşim düştü biraz 37.2’lerde geliyodu 36.9’a düştü. Ben yataktan kalkıp banyoya gidip ölçüyodum yanlış başlamışım bu ayı böyle kapatıyım dedim kuzum
Baktın basedemeyeceksin ateş sorulariylaAteş ölçenler için bırakıyorum kızlar belki faydası olur sizlerede
Ayyy cnm gözn aydın cok sevindim dedim sana ateş ölçdünmi bugunde bugün mutlaka ilişki yaşa cnmKuzum devam devam teste koyulasacak. Hic umudunu kaybetme. Ben bugun pik gördüm sonunda. Şükür nihayetben reglin başından itibaren bugun 20.günündeyim senin daha erken bekle yani olacak emin ol
benim testler de hep böyle gitti biliyosun ya. Dün hatta silik tamamem sifirlanir gibi olmustu
Yok cnm oranlar yazıyor ya aklınızda bulunsun diye hangi gün ilişki olsun kosusunda diye paylaştım sizlerde ona göre degerlendirin dyeBaktın basedemeyeceksin ateş sorulariylacanım benimmm
![]()
Canımsın çok sagol kuzuuumAyyy cnm gözn aydın cok sevindim dedim sana ateş ölçdünmi bugunde bugün mutlaka ilişki yaşa cnm