• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba nasılsıniz biraz ara werdim ister istemez yazılanlar olumlu olumsuz etkiliyor insanı uzak durmak istedim bugün benim iğnenin 18. Günü 23 bat 2 yumurtamdan biri kiste cevirmis biri saglikli catlamis duphaston kullaniyorum gunde bi tane ayrica ecopirin we ovilex e devam beklemedeyim yine olmayacak umuduyla çünkü regl olcak gibi hissediyorum siz nasılsınız olumlu olumsuz sonuç alan
Canim nerelerdesinnn. Seni yine kontrole mi cagirdi dr.un bu degerlendirmelerden sonra.
Az kalmis senin bata hadi bakalim insallah güzel haberlerle gel

Kızlar baya halsizim ara ara midem bulanıyor. Göğüste farklılıklar var . Kramp oluyor. Eğer doğruysa uygulama 3+2 olması lazım . Sizce ben biraz abarttım mı bu işi yani gerley psikolojik mi diye düşünüyorum ağlayasım geliyor

Kızlar baya halsizim ara ara midem bulanıyor. Göğüste farklılıklar var . Kramp oluyor. Eğer doğruysa uygulama 3+2 olması lazım . Sizce ben biraz abarttım mı bu işi yani gerley psikolojik mi diye düşünüyorum ağlayasım geliyor
Benimde çok ağlayasım var deli gibi duygusal şeyler gördükçe ağlıyorum hatta içim çok dolu rabbim aydınlığa çıkarsın hepimizi gecikiyorsa güzelleşiyordur olmazsa da eğer vardır rabbimin bir bildigini sıkma canını güzel şeyler düşün mutlu olduğun ne varsa onu yap düşünmemeye çalış gebelikte olabilir tabi ama regl da hakkımızda hayırlısı olsun her zaman❤️💕❤️❤️❤️

Benimde çok ağlayasım var deli gibi duygusal şeyler gördükçe ağlıyorum hatta içim çok dolu rabbim aydınlığa çıkarsın hepimizi gecikiyorsa güzelleşiyordur olmazsa da eğer vardır rabbimin bir bildigini sıkma canını güzel şeyler düşün mutlu olduğun ne varsa onu yap düşünmemeye çalış gebelikte olabilir tabi ama regl da hakkımızda hayırlısı olsun her zaman❤️💕❤️❤️❤️
Hiç bu kadar net göğüs belirtisi yaşamadım şimdi negatif olması ihtimalini kabul edemiyorum nasılsa böyle bi garip hissediyorum. Bi kesin var diyorum öyle yaşıyorum sonra Bi yoksa diyip herşeyi alt üst ediyorum.

Canım sen hangi şehirdeydin

Hiç bu kadar net göğüs belirtisi yaşamadım şimdi negatif olması ihtimalini kabul edemiyorum nasılsa böyle bi garip hissediyorum. Bi kesin var diyorum öyle yaşıyorum sonra Bi yoksa diyip herşeyi alt üst ediyorum.

Canım sen hangi şehirdeydin
Malatyadayım canm benimde göğüs acım yumurtlama gününden beri geçmiyo bazı arkadaşlarda göğüs ucu acıması ya yumurtlama ya çatlama belirtisi ama bu kadar uzun süreli olması farklı bi durum ya gebeliktir ya da regl umarım gebeliktir 💕💕

Eczacının tavsiyesiyle de böyle bişey aldım doktoruma sordum kullabilirsin dedi tüm tuşlara basıyorum hsjdhdjjd inşallah etkisini görürüm
IMG_5587.jpeg

Cnm doktor son adet tarihi baz alıp yorum yapmış olabilir bence geç döllenmedir seninki sen kan ver artışa bak bakalım yükselir inşallah hemen olumsuz düşünme

İçerde büyüyor minnoş kendine yer açıyor rahim genişledikçe ağrılar olur cnm bendede her ay adet gunlerjnde dahada olurdu amin cnm cnm inşallah bu ay biraz umutluyum bakalım rabbim inşallah göndermiştir emanetini🙏🏻

Cnm sen nerde yaşıyorsun

Keşke cnm 7.10. 12 günlerde bebek yerleştiği için bu günlerde oluyor cnm
Hatayda

babylovee babylovee Daydi Daydi kızlar ben ovulasyon testi yaptım ama silik çıkıyor artık pil olması gerekmez mi ya da küçük kalan yumurtalardan dolayı mı böyle çıkıyor acaba bilginiz var mı
Canim hangi marka testin ? Bazi testler belli bir seviyeden sonrasini görüyormuş. 17 18 olunca görür muhtemelen koyu çizgiyi testin. Yarin koyulasma olur diye tahmin ediyorum canim
Eczacının tavsiyesiyle de böyle bişey aldım doktoruma sordum kullabilirsin dedi tüm tuşlara basıyorum hsjdhdjjd inşallah etkisini görürüm Eki Görüntüle 3546757
Hadi bakalim insallah ise yarar kuzum. Ne kadar aldin ? Bende ayni işe yarayan gynoseed marka olanini aldim gecen ay kullandim hatta ama bir sonuc elde edemedim. Bu ay kullanma konusunda biraz kararsiz kaldim

Canim hangi marka testin ? Bazi testler belli bir seviyeden sonrasini görüyormuş. 17 18 olunca görür muhtemelen koyu çizgiyi testin. Yarin koyulasma olur diye tahmin ediyorum canim

Hadi bakalim insallah ise yarar kuzum. Ne kadar aldin ? Bende ayni işe yarayan gynoseed marka olanini aldim gecen ay kullandim hatta ama bir sonuc elde edemedim. Bu ay kullanma konusunda biraz kararsiz kaldim
İnnovita canım testin markası jele de 1500₺ verdim hiç almak geçmiyordu aklımdan ama eczacı güzel sonuçlar alındığını söyledi bende denemek istedim bakalım bi içinde 5 ya da 6 tüp var sanırım inşallah bu ay bebişlerimizin haberini veririz 🌸

babylovee babylovee Daydi Daydi kızlar ben ovulasyon testi yaptım ama silik çıkıyor artık pil olması gerekmez mi ya da küçük kalan yumurtalardan dolayı mı böyle çıkıyor acaba bilginiz var mı
Reglin kaçıncı günü canım mesela ben 30-31 günde bir regl oluyrum hiçbir şey kullanmadığım zaman reglin 17. günü falan çatlıyorum.
Eczacının tavsiyesiyle de böyle bişey aldım doktoruma sordum kullabilirsin dedi tüm tuşlara basıyorum hsjdhdjjd inşallah etkisini görürüm Eki Görüntüle 3546757
Aaa bu neymiş kıız hiç duymamıştımmm

İnnovita canım testin markası jele de 1500₺ verdim hiç almak geçmiyordu aklımdan ama eczacı güzel sonuçlar alındığını söyledi bende denemek istedim bakalım bi içinde 5 ya da 6 tüp var sanırım inşallah bu ay bebişlerimizin haberini veririz 🌸
Canim innovita da biraz gec gosteriyor testte olabilir yani dedigim gibi. Muhtemelen yarin gosterir. Bugun nasil koyulugu paylasir misin.
Ya canim bende aldigim jelde güzel sonuclar okudum da pozitif olmayinca sonucum bu ay kararsiz kaldim kullanma konusunda. Insallah bu ay pozitif olalim da hamis haberlerimizi paylasalim birbirimizle

Reglin kaçıncı günü canım mesela ben 30-31 günde bir regl oluyrum hiçbir şey kullanmadığım zaman reglin 17. günü falan çatlıyorum.

Aaa bu neymiş kıız hiç duymamıştımmm
Canım bugün tam 14. Günü ben hiç hesap yapamıyorum çünkü daha önce ovu testinde hiç pil göremedim ya uzayan akıntı vs olmadığı için ne zaman ne oluyor bilemiyorum maalesef bu da gel spremlerin içeri doğru daha hızlı ilerlemesini sağlıyor bizim biraz ileri hareketlilik de sınırda olduğu için dedim bir şansımı deneyeyim 🥲

Canim innovita da biraz gec gosteriyor testte olabilir yani dedigim gibi. Muhtemelen yarin gosterir. Bugun nasil koyulugu paylasir misin.
Ya canim bende aldigim jelde güzel sonuclar okudum da pozitif olmayinca sonucum bu ay kararsiz kaldim kullanma konusunda. Insallah bu ay pozitif olalim da hamis haberlerimizi paylasalim birbirimizle
Amin inşallah bilemiyorum aslında ilk burda görmüştüm jel muhabbetini yani çok inandırıcı gelmedi ama insan sonradan herşeye bel bağlamaya başlıyor maalesef bak ovu testimi atıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    271,8 KB · Görüntüleme: 20
Back