• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim biz bitti deriz hersey yeniden başlar.. insallah saglikla hamile kalip saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz günler gelecek Allahın izniyle 🙏
Canim ben bu ay inolac aldim takviye olarak. Insallah iyi gelir..
Multivitamin almani öneririm. Omega3 ozellikle tavsiye ederim pcos icin faydali.
Bitkisel olarak hayit tohumu cok onerildi bende bu ay kullaniyorum. Arı sütü öneriliyor bende aldim ama elimdeki bitince ari sütü bal polen karisimlarindan alacagim galiba. Herseyden bir parça medet umuyoruz iste bunlar aracı 🙏 senin aktif kullandigin birsey var mi
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım Aktif kullandığım bişey yok canım hayıt tohumunu aktardanmi aldın internet uzerindenmi inolac vitamin ilacımı

Kızlar, bel ağrısından duramıyorum midem de bulanıyor, elim ayağım hiç ısınmıyor bir değişik yani, akıntımda bazen sarı bazen beyazımsı. 13 ünde ovulasyon oldu. Kendimi de dinlemek istemiyorum açıkçası ama belirti mi bilmiyorum garip geldi. Ayrıca evde hiç gebelik testim yok internetten sipariş edeyim diyorum hangi markayı önerirsiniz?

Kızlar merhaba konu dışında bir şey aoracağım kafayı yiyeceğim yoksa fırınım sıcakken yağ sökücü sıktım ve leke yaptı şimdi o lekeler geçmiyor limon sirke karbonat denedim başka ne yapabilirim

C Cileklikek canım ne durumdasın ben bugün aşırı derecede regl sancısı çekiyorum ilk gün ki sancı gibi daha 5 gün var moralim bozuldu iki gündür de tansiyonum düşüyo kolumu kaldıramıyorum eşime acile gidelim diyo bakalım hayırlısı 🤷🏻‍♀️

Canim diyorum ya hassasiz hepimiz de. Duygularımız da hassas birbirimizi yanlış da anlamaya musaitiz. Azicik uzaklas sonra gel o zaman 😊 kimse üzülmesin hic gerek yok birbirimizi incitmeyelim hayat yeterince incitiyor bizi zaten..
Hepimiz saglikla bebisine kavussun. Hepimizin amaci ortak bu grupta toplanma amacımız da o zaten. Kimse birbirine küsmesin 🌸
Kesinlikle öyle canım benim yazdığın her şeyde haklısın fakat bunu sadece ben fark etmedim yani bunu fark eden bazı arkadaşlarım var şimdi etiketlemem etik olmaz ama emin ol Sadece ben anlamadım bu yüzden de artık bir dur demek istedim belki kendimi bir konu açarım birkaç gün sonra kendime gelince ❤️

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım Aktif kullandığım bişey yok canım hayıt tohumunu aktardanmi aldın internet uzerindenmi inolac vitamin ilacımı
Canim ben aktardan aldim hayıt tohumunu. Hemen hemen her aktarda bulunuyor. Canim inolac da vitamin. Özellikle pcosta etkisi oldugu soyleniyor. Instada bir gebenin günlüğü var, orada satiliyor siparisini onlardan verebilirsin. Ben oradan aldim. Hatta testlerini ve hikayeni anlatirsan sana ne lazimsa öneride bulunuyor. Bikac kisi ile konustum o sayfadan aldigi takviyelerle hamile kalmis bende denemek istedim.

Kızlar merhaba konu dışında bir şey aoracağım kafayı yiyeceğim yoksa fırınım sıcakken yağ sökücü sıktım ve leke yaptı şimdi o lekeler geçmiyor limon sirke karbonat denedim başka ne yapabilirim
Canim üzgünüm ama galiba o lekeler cikmaz artik 😐 bende cok takarim böyle seylere kafayi. Bazen kullandikca açılma oluyor o izde. Belki seninde öyle olur. Bende bir defa yapmistim da zamanla azar azar açıldı rengi cok derin büyük bir leke degildi benimki

Kesinlikle öyle canım benim yazdığın her şeyde haklısın fakat bunu sadece ben fark etmedim yani bunu fark eden bazı arkadaşlarım var şimdi etiketlemem etik olmaz ama emin ol Sadece ben anlamadım bu yüzden de artık bir dur demek istedim belki kendimi bir konu açarım birkaç gün sonra kendime gelince ❤️
Seviyene inmiyim dedim de. Kime neye dur diyorsun anlayamadım ben. Kendi kafanda kurduğun bir şeyler var seni tanımıyorum bile burda okuduğum kadarsın yani niye bu kadar içselleştirdin olayı ben hala çözemedim. Kendi hayatında sorunların varsa buraya yansıtma ben senin eşin çocuğun değilim çekemem yani

Seviyene inmiyim dedim de. Kime neye dur diyorsun anlayamadım ben. Kendi kafanda kurduğun bir şeyler var seni tanımıyorum bile burda okuduğum kadarsın yani niye bu kadar içselleştirdin olayı ben hala çözemedim. Kendi hayatında sorunların varsa buraya yansıtma ben senin eşin çocuğun değilim çekemem yani
Elin sürtçmüş olmalı. Seviyene çıkamam olacaktı. Benim sorunum yok her can sıkıcı olay sorun mu ya da kendi hayatımla mı ilgili ama senin var belli ki sabahtan aksama test yapıp yorulmuyorsun sancısı olan yoruluyor senin nezdinde. Bence bir otur düşün. İyilikten maraz doğar kelimesi de sana yazılmış olmalı.

Evet valla yeterince stres var zaten herkesin hayatında kalkıp da burda terör estirmeye hiç geeek yok bence de gülünecek bir durum oldu ama neyse canım ben takılmam böyle şeylere herkes iyi olsun 🙏
Asıl ben yazmayayım diyorum Ama gülünecek bir şey varsa ortada senin tavrın ya emin ol geçmişi bilenler de beni çok iyi anladığı için şuanda gerisi önemli değil. Kendi yaptıklarını eleştir sonra mıllete yorulmuyor musun falan diye sor.🥳

C Cileklikek canım ne durumdasın ben bugün aşırı derecede regl sancısı çekiyorum ilk gün ki sancı gibi daha 5 gün var moralim bozuldu iki gündür de tansiyonum düşüyo kolumu kaldıramıyorum eşime acile gidelim diyo bakalım hayırlısı 🤷🏻‍♀️
Canım bende çok halsizim göğüs halkaları büyüdü gibi sancı henüz olmadı git istersen kanda çıkar sense çıkarsa yarın bende vereyim 🥰

Canim ben aktardan aldim hayıt tohumunu. Hemen hemen her aktarda bulunuyor. Canim inolac da vitamin. Özellikle pcosta etkisi oldugu soyleniyor. Instada bir gebenin günlüğü var, orada satiliyor siparisini onlardan verebilirsin. Ben oradan aldim. Hatta testlerini ve hikayeni anlatirsan sana ne lazimsa öneride bulunuyor. Bikac kisi ile konustum o sayfadan aldigi takviyelerle hamile kalmis bende denemek istedim.
Evet takip ediyorum onu bı bakayım canım an itibari ile buay elenmiş bulunmaktayım kirmizilar geldi 🥹

Ayy bugün bende 2 gündür temizlik yapmaktan helak oldum çok yoruldum 1saat sancilandim adet olcak gibi uzandım braz öyle geçti şuan bişey yok bir git bakım cnm baksınlar tansiyonuna biseymin yaptinda düştü acaba

Ayy bugün bende 2 gündür temizlik yapmaktan helak oldum çok yoruldum 1saat sancilandim adet olcak gibi uzandım braz öyle geçti şuan bişey yok bir git bakım cnm baksınlar tansiyonuna biseymin yaptinda düştü acaba
Yok canm ya her zaman yediğim şeyler aslında farklı bişi yok ama ne bileyim çok kötüyüm bu günlerde aniden düşüp duruyo yarım test yapıcam bakalım 🤔

Evet takip ediyorum onu bı bakayım canım an itibari ile buay elenmiş bulunmaktayım kirmizilar geldi 🥹
Hadi bakalim sendr bir arastir kendine iyi gelecek takviyeleri al. Ben normalde mfkya da sor derdim aslinda ama onun baya bi pahali takviyeleri. Ya canim üzülme ama yeni ay yeni umutlar çünkü biliyorsun🙏🥰

Kızlar, bel ağrısından duramıyorum midem de bulanıyor, elim ayağım hiç ısınmıyor bir değişik yani, akıntımda bazen sarı bazen beyazımsı. 13 ünde ovulasyon oldu. Kendimi de dinlemek istemiyorum açıkçası ama belirti mi bilmiyorum garip geldi. Ayrıca evde hiç gebelik testim yok internetten sipariş edeyim diyorum hangi markayı önerirsiniz?
Canim iste belirtiler birbirine cok benziyor. Birsey diyemiyor insan. Ama bebis belirtisi icin biraz erken sanki.
Kuzu predictor prodoctor iyi benim bildigim birde bu gruptakiler awox öneriyor.

Back