• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben az önceki mesajımı kötü bir art niyetle yazmadım daha önce de bana mesajlarını gördüm ikinciye yumurtluyor muyum diye suphe duydugum anlara yazdığın için açıkladım Canım ben 2 . yumurtlama şüphemi genelde ilkinden emin olarak yazıyorum 3ay once hem sagdan hem soldan yumurtlamıstım onu hıc unutmuyorum mesela. Adet sonunda 9. gün ilk defa sağdan yumurtladım ısım düştü uzayan ak geldi sağ bacağım uyuştu çok ağrım oldu 2-3 gün. Cok uzldum hatta 1 kez degrlendrdk dye. sonra 14. Günümde tekrar her zamanki gibi solumdan da yumurtladım O ay bile tutturamadım işin kötüsüüü😂😂😂 Yani ilk de şaşmadığım için adet günlerimden her zaman Emin oluyorum bunu demek istedim . Geç yumurtlayacağımı da anlıyorum çünkü meme ucu hassaslaşana kadar yumurtam çatlamış diyemiyorum kız bana test pozitif verip silikleştirse bile eminim ki yanlış bu tesderim 🤗vücuduma guvenyrm nezaman gögus ucum catlama belırtısını bırakır ozaman tabiki 1,2 oynar tahmnım. senin testin epey koyu olmuş şimdi gördüm akşama falan hatta bir iki saate pik olur canm bol şans🙃
Bence biraz salmak en iyisi ya bu kadar detay bilmek seni yormuyor mu kız okurken ben yoruldum hahaha 😅 bugün pik olacağını sanmıyorum yarın olur büyük ihtimalle hayırlısı bakalım

Evet canım çok sağol önerin için öyle yapıcam en son 3 gün önce birliktelik oldu bugün yarın ve teste göre de diğer günlere bakıcam çatlayana kadar bende çatlıcam hahahsh
Bunuda oku buseferde böyle dene bakım canm belki daha etkili olur bol şans ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_20250218_135337.jpg
    IMG_20250218_135337.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 42
Evet ben mesela siteye girmeyeceğim siteye girince ister istemez test yapma istegim geliyor evde bir tane avoksum kaldı bilerek almadım eşimin doğum gününde 5 gün kala olmus olacak kuzuu. Yani bunun içinde her ay yumurtladığım günde yumurtlamam lazım hayır tohumu umarım ters etki etmez bir tek o gün o testi yapacağım çıkmazsa da iki üç gün kala kasa test yaparım bilerek bu ay almadım test
Bende girmeyecem diyorum sonra yine burda daha cok paylasim yapiyoruz diye o nedenle giriyorum. Normal hayatimda ben kimse ile bu konularda konusmuyorum. Burda olmak iyi geliyor zaman zaman. Valla karışık duygulardayim 😊
Valla bende hayit tohumundan bir tık korkuyorum ya. Insallah bozmaz düzeni. Birkac okudum çünkü adet gecikmesi yapmis falan. Aslinda bir yanim hic girme bu topa daha fazla icme diyor bu ay. Bakalim.
Hadi bakalim kuzum senin bekledigin yumrtlama tarihin var mi

Aynen hepimiz bunu yapıyoruz malesef kendimizi dizginlememiz lazım cnm😊

Ben heray yaşıyorum göğüs ağrısını hiç sasmiyor. Aynen öyle cnm vücut çünkü kendini hamilelige hazırlar her döngüde hamile kalınca işte belirti bunlar diyoruz halbuki hamile degilsekte aynılarını yaşıyoruz bişey değişmiyor regl gecikirse artıyor belirtiler oda hamilelige iseret ediyor zaten varsa ozman öğrenmiş oluyoruz😊

Aynen bende anlattığın gibiyim cnm bende 1 hafta yedim hasta oldugumda 1 çay kaşığı tarçın bir ay kaşığı çörek otu bir tatlı kaşığı bal bunu 5 günlük hazırladım saklama kabında karıştırdım sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim bana iyi geldi boğaz agrimida kesmişti sen tarçını kaşığın ucuyla az at ozman cnm bende çiğ soğan ve sarımsak dokunyor yediğimde boğazım kuruyor deli gibi ve hasta gibi boğazım şişiyor asla yiyemyorum ama pişmiş halı rahatsız etmyor ilginç bir şekilde

Aynen ben hiçbir bitkiyi kaynatmam demlerim
Ay hadi İnşallah cnm hislerin doğru çıkar banada buay o his bir geliii bir gidiiii anlamadm😂😂

Sen kendini nasıl rahat hisdiyorsan öyle yap cnm
Ay benim degisik sekillerde alerjik reaksiyon gosteriyor vucudum bende sasiriyorum. Dedigin gibi mesela bogazim sisiyor öksürük geliyor sanki bogazim cizilmis gibi acıyor resmen. Kavun yiyince de oluyor bana. Kavuna alerjim varmış mesela . Normalde tarcina bayılırım heralde fazla koydum. Ondan oldu. Zaten yemiyorum biraktim. Dogal dengemi bozmamak bana daha iyi geliyor sanki ya. Ben normal multivitaminlerden devam..

Merhaba kızlar sabah test yaptım ilk beş on dakika baktım bişey yoktu işe geldim öğlen eve gidince baktım böyle bişey olmuş kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG_6420.jpeg
    IMG_6420.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6417.jpeg
    IMG_6417.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6418.jpeg
    IMG_6418.jpeg
    137,7 KB · Görüntüleme: 44
Ve hatta yapabilirseniz sabah ilişki olsun spremin en haretli olduğu zaman ozmanmis oglumdaki doktorum hep sabah ilişki öneriyordu bize
Kiz sabah da insanın canı istemiyor 😅 bende okuyorum hep sabah iliski daha iyi diye. Ama sabah nasil yapcaz. En fazla hafta sonu yapabilirsin onda da ne bileyim ben yatiyorum iliskiden sonra bacaklar havada. O yatma süresi kisa olur.
Benim bir ark.da evlendigi ay hamile kalmisti bize hep dedigi sabah iliskisi olsun. Ne bileyim sabah hafta ici zor zaten ise gidiyo adamlar 😅

Kiz sabah da insanın canı istemiyor 😅 bende okuyorum hep sabah iliski daha iyi diye. Ama sabah nasil yapcaz. En fazla hafta sonu yapabilirsin onda da ne bileyim ben yatiyorum iliskiden sonra bacaklar havada. O yatma süresi kisa olur.
Benim bir ark.da evlendigi ay hamile kalmisti bize hep dedigi sabah iliskisi olsun. Ne bileyim sabah hafta ici zor zaten ise gidiyo adamlar 😅
Ben kızıma gece ilişkisinde hamile kaldım 🙈 yani tüm tuşlara basıyoruz şuan of cidden hesap kitap yapmak yoruyor ama sonrada keşke yapsamıydım oluyor negatifleri görünce 😅

Ben kızıma gece ilişkisinde hamile kaldım 🙈 yani tüm tuşlara basıyoruz şuan of cidden hesap kitap yapmak yoruyor ama sonrada keşke yapsamıydım oluyor negatifleri görünce 😅
Al benden de o kadar. Mesela gecn ay birsey denemedim aldigim takviyelere bile baslamamistim. Sonra negatifi görünce bi pismanlik geldi. Hayit tohumuna da bu ay basladim bal çörek otuna da bu ay basladim takviyelere de.. simdi de fazla yuklendim sanki diyorum. Hayitla corekotunu birakicam galiba.
Bu arada bende kaybettigim bebegimde gece iliskiyle hamis olmustum. Ay ne bileyim herkes birsey diyor kafalar oldu çorba 😶

Bence biraz salmak en iyisi ya bu kadar detay bilmek seni yormuyor mu kız okurken ben yoruldum hahaha 😅 bugün pik olacağını sanmıyorum yarın olur büyük ihtimalle hayırlısı bakalım
Hayır canım neden yorsun ki ben korunurken de belirtlerimi anlayan bir insandım yumurtamın çatladığı ana kadar anlıyorum Bence yorulacak bir şey değil maşallah demelik bir şey benim açımdan 6 yıl boyunca neredeyse Bu şekilde korunmaya ek sağladım ve geç adet olacaksın diye not edip tribe de girmedim gecikmelerinde

Bende girmeyecem diyorum sonra yine burda daha cok paylasim yapiyoruz diye o nedenle giriyorum. Normal hayatimda ben kimse ile bu konularda konusmuyorum. Burda olmak iyi geliyor zaman zaman. Valla karışık duygulardayim 😊
Valla bende hayit tohumundan bir tık korkuyorum ya. Insallah bozmaz düzeni. Birkac okudum çünkü adet gecikmesi yapmis falan. Aslinda bir yanim hic girme bu topa daha fazla icme diyor bu ay. Bakalim.
Hadi bakalim kuzum senin bekledigin yumrtlama tarihin var mi
Benim yumurtlama tarihim çarşamba günü kuzum. Son aylarda sadece geçen ay 15 gün yumurta çatladı onda da şehir değişikliği yaptım şehir değişikliği yapınca Bir iki gün geç yumurtluyorum😍 kötüyü çağırmayalım Bence içine sinmiyorsa iki günde bir içebilirsin tabii 21'ine doktor randevu almaya çalışıyorum yumurtanın milimini görsün diye

Benim yumurtlama tarihim çarşamba günü kuzum. Son aylarda sadece geçen ay 15 gün yumurta çatladı onda da şehir değişikliği yaptım şehir değişikliği yapınca Bir iki gün geç yumurtluyorum😍 kötüyü çağırmayalım Bence içine sinmiyorsa iki günde bir içebilirsin tabii 21'ine doktor randevu almaya çalışıyorum yumurtanın milimini görsün diye
Hadi bakalim tüm sureclerimiz saglikla olsun yeter ki 🙏 bakalim benim yumurtlamam ne zaman olacak bende beklemedeyim. Ben galiba icmicem artik. Benim yumurtlama belirtim de yok su anlik pek akintim da yok. Testimi yapicam birazdan.

Al benden de o kadar. Mesela gecn ay birsey denemedim aldigim takviyelere bile baslamamistim. Sonra negatifi görünce bi pismanlik geldi. Hayit tohumuna da bu ay basladim bal çörek otuna da bu ay basladim takviyelere de.. simdi de fazla yuklendim sanki diyorum. Hayitla corekotunu birakicam galiba.
Bu arada bende kaybettigim bebegimde gece iliskiyle hamis olmustum. Ay ne bileyim herkes birsey diyor kafalar oldu çorba 😶
Ya canım başın sağolsun inşallah tekrar nasip olacak ben eminim sağlıkla alıcaksın kucağına 🥹 sanırım biraz fazla olmuş ikisinden birisine devam et canım istersen çünkü fazla olursa yumurta fazla büyür o zaman da iyi değil. Ben de bir ay Full incir yemiştim o kadar ağrılı oldu ki yumurtlamam bi daha kestim yemedim

Ya canım başın sağolsun inşallah tekrar nasip olacak ben eminim sağlıkla alıcaksın kucağına 🥹 sanırım biraz fazla olmuş ikisinden birisine devam et canım istersen çünkü fazla olursa yumurta fazla büyür o zaman da iyi değil. Ben de bir ay Full incir yemiştim o kadar ağrılı oldu ki yumurtlamam bi daha kestim yemedim
Oy kuzum cok sagol Allahım kimselere yasatmasin benim yasadigim acıyı.. insallah Allahım saglikla kolaylıkla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip eder 🙏
Yaa incir riskli evet canim. Fazla tükenince Prolaktin hormonunu da yükseltiyor heoten sıkıntı oluyor. Ben bu ay yemedim incir. Takviyelerimi alcam bende baska ekstra birsey icmicem. Duzeni bozar fln gerek yok.

Hadi bakalim tüm sureclerimiz saglikla olsun yeter ki 🙏 bakalim benim yumurtlamam ne zaman olacak bende beklemedeyim. Ben galiba icmicem artik. Benim yumurtlama belirtim de yok su anlik pek akintim da yok. Testimi yapicam birazdan.
Kuzum 33 veya 35 demiştin geçen ay 28 demiştin sanırım sen yine 33 günde bir olacaksan 19 gün falan en erken yumurtlama olur kendini rahatsız hssedecekswn ıcme kuzum Ama şunu biliyorum ki hormonları dengeliyor gerçekten bakarsın bu ay geç yumurtlarsan dersin ki he demek ki otu içmedim ondan değil önümüzdeki aydenersin olmadı ki inşallah gerek kalmasın tabii ki asla hamiş ol hamilelik haberini alalım çok çok çok hevesleniyorum ya seni bu enerjini gördükçe Allah'ım diyorum İnan bana namazlarımda aklıma geliyorsun bütün siteye dua ediyorum sana ayriyetten özele ediyorum

Oy kuzum cok sagol Allahım kimselere yasatmasin benim yasadigim acıyı.. insallah Allahım saglikla kolaylıkla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip eder 🙏
Yaa incir riskli evet canim. Fazla tükenince Prolaktin hormonunu da yükseltiyor heoten sıkıntı oluyor. Ben bu ay yemedim incir. Takviyelerimi alcam bende baska ekstra birsey icmicem. Duzeni bozar fln gerek yok.
Amin canım inşallah 🙏 için nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum. 🙏

Back