• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Valla bnde hep 3 kala yapyordum 3 aydır bu ay yapmycam diye karar aldım birden kendimi kandiryormusum gibi hissettim çünkü olmadigini hissettiğim halde genede aman yapım gitsin diyordum negatif goruncede günün geçmedi belki vardır kafasına giryordum aslında kendimi kandırıyordum onun bilincine varınca kendine gel dedim birden ve artık yapmayacağım zaten ha 3 gün önce ha 3 sonra bu fark yok her türlü bu aşamada kese görülmeyecek birde artış stresi var rabbim sadece hamile kalmayı değil sağlıkla ilerlemeyi ve kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰
Amin canm inşallah çok haklısın kendimize eziyet ediyoruz sadece başka bi faydası yok ama ben erken yaptığımda negatif görünce kendimi ona hazırlıyorum daha kolay oluyor benim için sonuç güzel olsunda yol önemli değil

Selam kızlar
Geçen ay doktora gittim bana tüp bebek dedi. Yaşım 40 10 aydır evliyim. Bu doktor benim miyom ameliyatımı da yapmıştı. Düzenli olan adetlerim artık 20-23 günde gelmeye başladı. Geçen ay tüp bebeğe gittik doktor sağda yumurta yok ama solda da yumurtalık kisti var dedi. Vitamin verdi regl olursan gel o kist adetle atılır dedi. Kistten sanırsam yumurtalıkları görmedi. Bugün adetimin 20. Günü ve ben regl oldum :( şehir dışındayım cenazedeyim bu ayda gidemicez:( olmamasına değil de şu regl günlerimin bozulmasına üzülüyorum. Doktorun verdiği vitaminler dışında bişey yapmıyorum. Bir sürü ot öneriyorlar ama korkuyorum olan dengeyi de bozmasın. Bi akıl verin kızlar.

Kızlaarrr elimde 17 tane ovülasyon + 2 tane gebelik testi var. Laboquik
yanlış anlamayın öyle parayla filan değil duruyor , kullanacak birine gitsin .
kullanacak biri varsa vericem. izmir de oturuyorum.
isteyen varsa kargo yapayım.

Yarin da kaynatmayayim sizin icin askolar ayip ettiniz 😍😅 valla kim ne derse yapiyorum Allahım görüyordur durumumuzu inşallah 🙏
Amin kuzucum insallah bu ay bizde pozitifleri görelim de o mutlulugu tadalim inşallah 🙏
Yaaa senin hislerini severimmm. Insallah hissettigin gibi olur canim benimm ay inşallah hamile kaliriz bu ay inşallah 🥲🥲🍀🍀
Amin canım amin çok amin o kadar istiyorsun ki Allah'ım bu isteğini görsün .pozitifleri görün inşallah İnşallah bütün herkes hele ki uzun zamandır evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar ı sevindirsin Allah'ım 🥰🥺 bu hayıt ı gece içelim çok fena uykuluyum hala 😌😂😂

Amin canım amin çok amin o kadar istiyorsun ki Allah'ım bu isteğini görsün .pozitifleri görün inşallah İnşallah bütün herkes hele ki uzun zamandır evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar ı sevindirsin Allah'ım 🥰🥺 bu hayıt ı gece içelim çok fena uykuluyum hala 😌😂😂
Amin kuzucum innnnsallah bu ay o bekledigimiz ay olur da insallah pozitifi görürüz 🙏🙏 inşallah bebegimiz gelir bize 🙏 Allahım tüm isteyenlere yol bekleyenlere nasip etsin..
Aynen kuzum valla gece icelim 😅 bide acaba zarar verir mi diyorum bu bitki faydali tamam ama. Ne bileyim yumurtlama goremedim hala ben mesela. Gerci anca yumurtlama da

Amin kuzucum innnnsallah bu ay o bekledigimiz ay olur da insallah pozitifi görürüz 🙏🙏 inşallah bebegimiz gelir bize 🙏 Allahım tüm isteyenlere yol bekleyenlere nasip etsin..
Aynen kuzum valla gece icelim 😅 bide acaba zarar verir mi diyorum bu bitki faydali tamam ama. Ne bileyim yumurtlama goremedim hala ben mesela. Gerci anca yumurtlama da
Kötüyü çağırmayalım ya dur bakalım dediğin gibi kendi günün neyse döngüne göre odaklan canım insan döngüsü bozulunca hamileliği de geçiyor Yeter ki düzenm bozulmasın diyor. Oncelık düzen cunku.,🤩

Kızlar geliyor gelmekte olan bugüne kadar 2 ya da 3 günde bir ilerledik.Sanırım akşama ya da yarına Pik olur 🥰 bu arada da testere dişli aslan pençesi içiyordum ben bugün adetimin 19. Günü 3 gün falan yumurtlamamı öne çekmiş olabilir. Neresinden bakarsam kar kardır.😍 uzayan akıntım da var baya inşallah o ay bu ay olur benim ve hepimiz için 🙏🥰

Eklentiler

• IMG_0482.jpeg
    IMG_0482.jpeg
    356,2 KB · Görüntüleme: 31
Testere dişli Aslan pençesine başladım bende 3 gündür içiyorum sabah akşam
Seninle daha önce konuşmuş olmalıyız Ben testere dişli içtiğim ay kızımaı hamile kaldım son 2 ay reglm gecikti cok. O ay gebelik için değil Sadece düzenli yumurtlamak için almıştım ve hamile kalmışım bu ay nedense hayıt toğumu aldım sadece. Bir de avokado aldım olgunlaşmasını bekliyorum yumurtlama dönemime bir hafta var Bir hafta sonu yumurtlamam gerekiyor o yüzden 2 güne umarım olgunlaşır avokadolar 😂

Kötüyü çağırmayalım ya dur bakalım dediğin gibi kendi günün neyse döngüne göre odaklan canım insan döngüsü bozulunca hamileliği de geçiyor Yeter ki düzenm bozulmasın diyor. Oncelık düzen cunku.,🤩
Oyle canim zaten. Hersey düzeninde ilerlesin bebisler de gelsin öylece. Yeter ki saglikla gelsin kolaylıkla gelsin bebislerimiz 🙏 bu ay kafamiza takmadan ilerlemeye calisalim yaa. Basarabilirsek

Seninle daha önce konuşmuş olmalıyız Ben testere dişli içtiğim ay kızımaı hamile kaldım son 2 ay reglm gecikti cok. O ay gebelik için değil Sadece düzenli yumurtlamak için almıştım ve hamile kalmışım bu ay nedense hayıt toğumu aldım sadece. Bir de avokado aldım olgunlaşmasını bekliyorum yumurtlama dönemime bir hafta var Bir hafta sonu yumurtlamam gerekiyor o yüzden 2 güne umarım olgunlaşır avokadolar 😂
Evet konuşmuştuk şuan içmeyi bıraktım bakalım yarın Pik görürüm muhtemelen baya koyuldu ovülasyon testim çok da akıntım var. Sabah resmen çok afedersin iç çamaşırım ıslak kalktım altıma yaptım zannettim 😅😅
Avokado ben hep yerim evden eksik olmaz ama pek bi faydasını göremedim umarım sana şifa olur 🙏 hayıt tohumu değil ama hayıt tohumu içerikli bitkisel bi ilaç içmiştim çocuk düşünmüyorken o zaman reglim ağrılı geçerdi ona çok iyi geldi hafifledi ağrılarım

Evet konuşmuştuk şuan içmeyi bıraktım bakalım yarın Pik görürüm muhtemelen baya koyuldu ovülasyon testim çok da akıntım var. Sabah resmen çok afedersin iç çamaşırım ıslak kalktım altıma yaptım zannettim 😅😅
Avokado ben hep yerim evden eksik olmaz ama pek bi faydasını göremedim umarım sana şifa olur 🙏 hayıt tohumu değil ama hayıt tohumu içerikli bitkisel bi ilaç içmiştim çocuk düşünmüyorken o zaman reglim ağrılı geçerdi ona çok iyi geldi hafifledi ağrılarım
Rahmi güçlendirme etkisiyle hamile kalan çok var inşallah faydasını görürüm teşekkür ederim canım. Testere dişli aslan pencesi mucizevi bir bitki gerçekten bütün hormonları dengeliyor hayıt tohumu için de böyle diyorlar ama ben maşallah çok düzenliyim saatine kadar yumurrtlamamı bildiğim için. Hatta sen bana yanılıyor olabilir misin demiştin ama dediğim gibi tam saatinde ve gününde oldum . Yumurtlayamadığımda da geç yumurtlama olacağını anlıyorum umarım gecikmem hayıt tohumu ters etki yapmaz bana herkes de aksine düzenliyormuş aktara sordum hormonlarım düzenli bozmaz değil mi dedim asla bozmaz dedi ona güveniyorum 😁

Oyle canim zaten. Hersey düzeninde ilerlesin bebisler de gelsin öylece. Yeter ki saglikla gelsin kolaylıkla gelsin bebislerimiz 🙏 bu ay kafamiza takmadan ilerlemeye calisalim yaa. Basarabilirsek
Evet ben mesela siteye girmeyeceğim siteye girince ister istemez test yapma istegim geliyor evde bir tane avoksum kaldı bilerek almadım eşimin doğum gününde 5 gün kala olmus olacak kuzuu. Yani bunun içinde her ay yumurtladığım günde yumurtlamam lazım hayır tohumu umarım ters etki etmez bir tek o gün o testi yapacağım çıkmazsa da iki üç gün kala kasa test yaparım bilerek bu ay almadım test

Rahmi güçlendirme etkisiyle hamile kalan çok var inşallah faydasını görürüm teşekkür ederim canım. Testere dişli aslan pencesi mucizevi bir bitki gerçekten bütün hormonları dengeliyor hayıt tohumu için de böyle diyorlar ama ben maşallah çok düzenliyim saatine kadar yumurrtlamamı bildiğim için. Hatta sen bana yanılıyor olabilir misin demiştin ama dediğim gibi tam saatinde ve gününde oldum . Yumurtlayamadığımda da geç yumurtlama olacağını anlıyorum umarım gecikmem hayıt tohumu ters etki yapmaz bana herkes de aksine düzenliyormuş aktara sordum hormonlarım düzenli bozmaz değil mi dedim asla bozmaz dedi ona güveniyorum 😁
Merhaba, benimde adetim 2 aydır erken geliyor 28 günde bir gelirdi geçen ay 23. Gün bu ay 20. Günde geldi. Bu dediğiniz otlardan hangisi iyi gelir. Avakado arada bende yerim ama sevdiğim için yerim. Otlar konusunda bilgilendirebilir misiniz ?

Kime neyin fayda edeceğini bilemeyiz inşallah hepimize iyi gelir şifa olur. 🙏 evet yanlıyor olabilir misin dedim insanız yani beşer şaşar hesabı 🙈 biliyorsan eminsen sıkıntı yok cnm. Gecikmesi de tam günün de olması da hamilelik getirmedi bize Allah ol derse oluyor ben onu anladım artık. Elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi tüp bebek yapacakken hamile kalan çok insan okudum burda o yüzden hepimiz için en hayırlısı olsun 🙏

Ayy bu ay bende aynısını dedim reglim gecikmeden artık test yapmıcam 🙈 inşallah durabilirim yaniii durmak istiyorum bende aynı sen gibiyim varsa cıkar öncesinde diyip yapıyorum sonrada negatif cıkınca ama daha günüm geçmedi diyorum surekli kendimş umutlandırıp duruyorum
Aynen hepimiz bunu yapıyoruz malesef kendimizi dizginlememiz lazım cnm😊
Geçen ay catlama günümden bir başladı regli olduğum gün göğüs acım yok oldu resmen artım böyle belirtiler aramayacağım :/ hiç göğüs ağrısı cekmeyen benim ilk defa göğüs uclarım acıdı regliden miş 30umdan sonra göğüs ucu acısı başladı shdhdhshd
Ben heray yaşıyorum göğüs ağrısını hiç sasmiyor. Aynen öyle cnm vücut çünkü kendini hamilelige hazırlar her döngüde hamile kalınca işte belirti bunlar diyoruz halbuki hamile degilsekte aynılarını yaşıyoruz bişey değişmiyor regl gecikirse artıyor belirtiler oda hamilelige iseret ediyor zaten varsa ozman öğrenmiş oluyoruz😊
Uykusuzluk fena birsey. Insanin kafasi rahat olacak ki uykusu da gelecek ben hep bundan yanayim. Ben daha kafami yastiga koyar koymaz uyudugumu hic bilmem. Yorgun oldugumda yorgunluktan uyuyamam mesela.. cok garip bir uyku sekline sahibim malesef ki gece uyanik kalmaya alışkınım hep. Ama sağlıklı birsey degil.
Ben yarin aksam icicem yatmadan once. Erken bayiltir belki beni bakalim.
Kuzucum valla ben direkt saracoglunun videosunu izledim. Oyle anlatiyor programda. Kaynatip için diyor. Bide ben ezmeyi de denedim mesela zor eziliyor aman be ddim attim kaynattim 😅 sen nasil istersen oyle deneyebilirsin canim. Corekotu bal tarcin yaptim guya bikac gundur yiyorum tarcini fazla geliyor normalde bayılırım tarcina o da bogazimi tahris yapiyor. İlac niyetine yiyorum ya hersey rahatsiz eder. Alerjik degisik bir bünyem var yaa..
Aynen bende anlattığın gibiyim cnm bende 1 hafta yedim hasta oldugumda 1 çay kaşığı tarçın bir ay kaşığı çörek otu bir tatlı kaşığı bal bunu 5 günlük hazırladım saklama kabında karıştırdım sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim bana iyi geldi boğaz agrimida kesmişti sen tarçını kaşığın ucuyla az at ozman cnm bende çiğ soğan ve sarımsak dokunyor yediğimde boğazım kuruyor deli gibi ve hasta gibi boğazım şişiyor asla yiyemyorum ama pişmiş halı rahatsız etmyor ilginç bir şekilde
Ben de kaynatmıyorum hatta kaynatılmıs suya testere dişli aslan pençesi de atar ıcerdm. Sen kaynatma kuzum bıde ole dene ınan hc acı olmuyor🥰. Bu ay bu emeklermızın. Karlısılıgını versin rabbim 😔😍😍 babylovee babylovee eva0108 eva0108 3ümüz Hamıle kalcsz gibi hissettim normal mi bu hahahah
Aynen ben hiçbir bitkiyi kaynatmam demlerim
Ay hadi İnşallah cnm hislerin doğru çıkar banada buay o his bir geliii bir gidiiii anlamadm😂😂
Amin canm inşallah çok haklısın kendimize eziyet ediyoruz sadece başka bi faydası yok ama ben erken yaptığımda negatif görünce kendimi ona hazırlıyorum daha kolay oluyor benim için sonuç güzel olsunda yol önemli değil
Sen kendini nasıl rahat hisdiyorsan öyle yap cnm

Kızlar geliyor gelmekte olan bugüne kadar 2 ya da 3 günde bir ilerledik.Sanırım akşama ya da yarına Pik olur 🥰 bu arada da testere dişli aslan pençesi içiyordum ben bugün adetimin 19. Günü 3 gün falan yumurtlamamı öne çekmiş olabilir. Neresinden bakarsam kar kardır.😍 uzayan akıntım da var baya inşallah o ay bu ay olur benim ve hepimiz için 🙏🥰
Heran pik olmak üzere bence cnm bugün de ilişkin olsun catlamadan önce içerde sprem olması daha önemli çıkar çıkmak yumurta spremle karşılaşıyor ozman

Evet kızlar stres yapmıyoruz varmış gibi davranıp öyle hayal ediyoruz okuyun belki buda işe yarar😂😂

Eklentiler

• IMG_20250218_132605.jpg
    IMG_20250218_132605.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar bir arkadaşımın bu hesabı olmadığı için bana sormamı istiyor bilen veya yaşayan cevaplayabilir mi.Göğüs ucundan başlayarak damarlanmaları var ve batına 4 gün var henüz .Ve bu ay ilk kez göğüs ucunda damarlanmalar balirginleşmeş .Gebelik belirtisi olabilir mi bu farklılık
Maalesef bu belirtiyi geçtiğimiz aylarda bende yaşadım ama olamadı :( İnşallah arkadaşının ki olmuştur amin :KK16:

Kime neyin fayda edeceğini bilemeyiz inşallah hepimize iyi gelir şifa olur. 🙏 evet yanlıyor olabilir misin dedim insanız yani beşer şaşar hesabı 🙈 biliyorsan eminsen sıkıntı yok cnm. Gecikmesi de tam günün de olması da hamilelik getirmedi bize Allah ol derse oluyor ben onu anladım artık. Elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi tüp bebek yapacakken hamile kalan çok insan okudum burda o yüzden hepimiz için en hayırlısı olsun 🙏
Ben az önceki mesajımı kötü bir art niyetle yazmadım daha önce de bana mesajlarını gördüm ikinciye yumurtluyor muyum diye suphe duydugum anlara yazdığın için açıkladım Canım ben 2 . yumurtlama şüphemi genelde ilkinden emin olarak yazıyorum 3ay once hem sagdan hem soldan yumurtlamıstım onu hıc unutmuyorum mesela. Adet sonunda 9. gün ilk defa sağdan yumurtladım ısım düştü uzayan ak geldi sağ bacağım uyuştu çok ağrım oldu 2-3 gün. Cok uzldum hatta 1 kez degrlendrdk dye. sonra 14. Günümde tekrar her zamanki gibi solumdan da yumurtladım O ay bile tutturamadım işin kötüsüüü😂😂😂 Yani ilk de şaşmadığım için adet günlerimden her zaman Emin oluyorum bunu demek istedim . Geç yumurtlayacağımı da anlıyorum çünkü meme ucu hassaslaşana kadar yumurtam çatlamış diyemiyorum kız bana test pozitif verip silikleştirse bile eminim ki yanlış bu tesderim 🤗vücuduma guvenyrm nezaman gögus ucum catlama belırtısını bırakır ozaman tabiki 1,2 oynar tahmnım. senin testin epey koyu olmuş şimdi gördüm akşama falan hatta bir iki saate pik olur canm bol şans🙃

Heran pik olmak üzere bence cnm bugün de ilişkin olsun catlamadan önce içerde sprem olması daha önemli çıkar çıkmak yumurta spremle karşılaşıyor ozman
Evet canım çok sağol önerin için öyle yapıcam en son 3 gün önce birliktelik oldu bugün yarın ve teste göre de diğer günlere bakıcam çatlayana kadar bende çatlıcam hahahsh

Back