• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Cnm bendede var şuan aci ama dokununca ucu acıyor dokunmadan genel bir sızlama var ama bende hep olan bişey catlamadan sonra baslyor taki reglın 2 gününe kdar anca geçiyor tedlrgin olcak bir durum değil inşallah bebistendir seninki🙏🏻

Yapacak bişey yok ozman cnm elinde kasette varmış zaten onda şüpheli çizgi çıkarsa digerliyle teyit edersin artık inşallah gelmiştir bebişin 🙏🏻 🥰

İnşallah bizde hemen atlatırız cnm sabahtan beri temizlik yapmaktan helak oldum kasiklarim belim fena ağrıyor makina hiç susmadı hergün 3 kere muhakkak çalışır bende normaldede şuan hiç riske atamam hepimiz kullanıyoruz şuan bile dayanamıyorum byle birşeyin vuducumda olduğuna bu kükürtlü karışımda iğrenç kokuyor kendimden tiksindim 🥴

Vala prodictor bile yanlış çıkan oldu burda cnm bilmyorum erken testlere artık hiç guvenmyorum ben kaset testcyim değişen hiçbir şey yok onda çıkan digerindede çıkıyor yapan herkezde bir erken bir kaset yapıyor ikisindede çıkıyor ozman erken testin bir ozellikligi kalmıyor para tuzağı benim için sadece 😊

Valla yanlis çıkartan oldu cnm o testin eski versiyonundan daha çok memnundum ben yeni modeli diğer markalar gibi olmuş aynı
İnşallah canm sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun test ?

Canım vallahi acı değil ya hatta buradaki aktar çok güvenilir ondan da eminim bir şüphem yok ürünlerle ilgili acaba sen çok mu katıyorsun bana aktar kesinlikle bir çay kaşığı dedi bir bardağa. İşte benim de en korktuğum konu bu maşallah sübhanallah günümde yumurtluyorum hiçbir sıkıntı yok bu bununla alakalı ama umarım gecikmez çok üzülürüm ve ben buradaki şehrin en iyi doktoruna arkadaşım vasıtasıyla sıra alacağım adetimin 13 gününe denk gelsin istiyorum yumurtanın boyutunu falan görsün bundan sonra da hep bana verir umarım binada oturan komşumun alt katındaki doktorun en yakın arkadaşıymış buradaki en iyi kadın doğum doktoru sonra internette araştırdım gerçekten herkes hayran adama gidince direkt tüplerime falan bakar mısın dyecegö. Senin döngün kalp canım Yani kaçıncı günü yumurtlama oluyordu Bir de kaçıncı günü temizleniyorsun
Canim paketin üstünde de 1 tatlı kaşığı yaziyor saracoglu da 1 tatli kaşığı diyor tarifte. O nedenle bir bardak suya 1 tatli kaşığı ekleyip iciyorum ben. Zaten bir iki gün daha icip birakirim ben ya. Cokta icmek istemiyorum.ne yalan soyleyeyim. Bitkisel seyler de tehlike yaratiyor cogunlukla..
Canim iste istedigin kadar gününde yumurtla, spermle yumurta bulusup tutunmadiktan sonra gününde veya gec yumurtlamak birseyi degistirmiyor ki. T.bebek dr.larini dinleyince daha iyi anliyor insan olaylari aslinda, dr diyor ki biz döllenmis embriyoyu koyuyoruz rahim icine ama olmayacaksanyine olmuyor tutmuyor t.bebek diyor mesela. Iste vakti zamani dedigimiz sey devreye giriyor. Allahim saglikla nasip etsin inşallah hepimzie tüm isteyenlere 🙏
Hadi bakalim canim bir de sen git bakalm ne diyecek dr.
Kuzu benim 33 35 gun döngü uzunlugu normalde. Bazen 2 ileri 2 geri olabiliyordu. Kürtajdan sonra birseyler degisti heralde. Gecen ay 28 gunde regl oldum. Bakalim bu ay kac gunde yumurtlamam olacak. Testlerle kontrol yapiyorum bakalim. 5.gün de sonu oluyor artik benim 6.gun de kalirsa akintida leke gibi camasira gecmeyen sekilde geliyor.

Kızlar ben bugün hayıt tohumu çayını içtim ya Allah'ım akşamüstü bir uyuyakalmışım kızımla eşim ödev yaparken hayal meyal hatırlıyorum anca kendime geldim sarhoş gibiyim yani bence hormonları dengelediği için mantıken uykuya da faydası olduğunu düşünüyorum eğer öyleyse geceleri bebek gibi uyumaya bu gece bakayım nasıl olacak ben de bir tane içmeyi düşünüyorum babylovee babylovee sen dedin ya ama aktar bana gebelik için olduğunu anlayarak iki bardak için dedi neyse bakalım bu gece bir çay bardağı kadar içeyim güzel uyutacak mı
Hahaha dogru uyku yapıyor. Bende bugun aksamuzeri ictim. 1 saat fln geçtikten sonra bir uyuklama geldi banaa 😁😁 bende bugun düşündüm gece mi icsem acaba artik diye aklin yolu bir 😅
Kuzucum valla sen bilirsin ama bide ben 2 kez icersen bi ogleden once bir sonra icmek gerekmis galiba. Ben ogleden once kalkipta cay icecegimi sanmıyorum pek 😅 he belki birini gündüz birini gece icebiliriz de bakalim hele bir. Yumurtlamami geciktirdi mi acaba diye düşünüyorum ben simdilik hala ovü testi ile takipteyim bakalim neler olacak

İnşallah canm sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun test ?
Bu ay test yapmama sözü verdim kendime cnm. önce olursa bana sürpriz olsun istiyorum ☺️ sonra oğluma en sonda eşime yada ikisine ayni anda bilemiyorum oraya daha kesin karar veremedim 😀 ama sanırım önce oğluma yapacağım yavrum hergün karnıma yatıp okşuyor anne kardeşim gelmismi diye soruyor yok deyincede niye geç kalıyor bukdar diyor uzun sürmesin gelmesi karnın hemen büyüsün doktora gidip alalım ordan diyor birde😂

Hahaha dogru uyku yapıyor. Bende bugun aksamuzeri ictim. 1 saat fln geçtikten sonra bir uyuklama geldi banaa 😁😁 bende bugun düşündüm gece mi icsem acaba artik diye aklin yolu bir 😅
Kuzucum valla sen bilirsin ama bide ben 2 kez icersen bi ogleden once bir sonra icmek gerekmis galiba. Ben ogleden once kalkipta cay icecegimi sanmıyorum pek 😅 he belki birini gündüz birini gece icebiliriz de bakalim hele bir. Yumurtlamami geciktirdi mi acaba diye düşünüyorum ben simdilik hala ovü testi ile takipteyim bakalim neler olacak
Ay uyku getiryorsa benDe icebilirim uykuya çok ihtiyacım var asla 3 4 den asa uyuyamiyorum gece şuan alsam icebilirmiyim
Bu arada cnm hiçbir bitki kaynatilmaz bence cay gibi demleme usulü yap belki acısı ondan oluyordur

Ay bizim kızımla uyanmamız 10-10.30 falan eşim de zaten haftanın 2 günü 10.00'da gidiyor ailecek uyuyoruz haah içarşamba da gece nöbeti oluyor perşembe sabahı da geç uyanıyoruz. E ctesı pazar da Gediz kahvaltı et kızımı okula götür derken benim de içmem 12.00'yi bulur yani sabah erken ayılamıyorum ah bu günleri çok bekledim bebekken 6'da 7'de kalkardı yazları derdim ki büyüse de onda kalksa şimdi rüya gibi kaşınıyorum tekrar ikinci bebek olunca sabahları 7de kalkmaya hazır mıyım bilmiyorum. Aslında saraçoğlu'nda sitesinde online destek var yarın soralım bakalım günde kaç kere içmeliyiz

Bu ay test yapmama sözü verdim kendime cnm. önce olursa bana sürpriz olsun istiyorum ☺️ sonra oğluma en sonda eşime yada ikisine ayni anda bilemiyorum oraya daha kesin karar veremedim 😀 ama sanırım önce oğluma yapacağım yavrum hergün karnıma yatıp okşuyor anne kardeşim gelmismi diye soruyor yok deyincede niye geç kalıyor bukdar diyor uzun sürmesin gelmesi karnın hemen büyüsün doktora gidip alalım ordan diyor birde😂
Ya ben onu minik kalbini yerim aynısından bizde de var sürekli kardeşim olsun kardeşim olsun iki gün önce komşumuz geldi misafirliğ e 3 aylık bebeği var Allah'ım maşallah sübhanallah uzun zamandır böyle bir bebek görmedim uyudu falan geldi gitti annene kadar güzel ne kadar tatlı bir bebek benim kardeşim de gelse ben ona bakarım anne sen yemek yaparsın sana ıslak mendil getiririm aklını alırken yardım ederim çoraplarını ben giydiririm anne arada ben uyutabilir miyim anne sen sütünü sağırsın Ben biberonla içiririm falan 2. bebeği asla istemiyorum diyordum bunun için tövbe de ettim Allah affetsin yani çok sakin bir bebeğim varken neden böyle dedim bilmiyorum biraz özgürlüğüme düşkünüm sanırım o yüzden böyle oldu şimdi yana yakıla istiyorum kendimi de geçtim sanki kızım için daha çok istiyorum

Ay uyku getiryorsa benDe icebilirim uykuya çok ihtiyacım var asla 3 4 den asa uyuyamiyorum gece şuan alsam icebilirmiyim
Bu arada cnm hiçbir bitki kaynatilmaz bence cay gibi demleme usulü yap belki acısı ondan oluyordur
Valla kuzu uyku yapıyor bence de. Gunduz beni de uyuttu bi yarim saat kadar. Bir dene kuzum zaten cok zor bulunan bir bitki de degil.
Kuzucum ibrahim saracoglu tarifini boyle veriyor. 6 7 dk kaynatip içilecek diyor. Tohum zaten. Valla bende ilk kullaniyorum bu ay. Burda yazanlara gore degilde uzmanlarin dedigine göre yaomak lazim boyle seyleri.
Suyun icine atip icsem elbette bu kadar acı olmaz ama tarifi veren oyle veriyor ya ondan yapiyorum.
Bwnde sen gibiyim. 3 4 uyuyamiyorum o saatlere kadar. Deli gibi dönüp duruyorum yatakta. Yatyin yataga uyu be kadin. Ama yok ne arar... cok zorlaniyorum bu komuda bende malesef

Ay bizim kızımla uyanmamız 10-10.30 falan eşim de zaten haftanın 2 günü 10.00'da gidiyor ailecek uyuyoruz haah içarşamba da gece nöbeti oluyor perşembe sabahı da geç uyanıyoruz. E ctesı pazar da Gediz kahvaltı et kızımı okula götür derken benim de içmem 12.00'yi bulur yani sabah erken ayılamıyorum ah bu günleri çok bekledim bebekken 6'da 7'de kalkardı yazları derdim ki büyüse de onda kalksa şimdi rüya gibi kaşınıyorum tekrar ikinci bebek olunca sabahları 7de kalkmaya hazır mıyım bilmiyorum. Aslında saraçoğlu'nda sitesinde online destek var yarın soralım bakalım günde kaç kere içmeliyiz
Bende 12 den once uyuyor oldugum icin icemem aynen😅
Sabah esimi gönderdikten sonra uyumam yine 9bucugu fln geciyor bazen. Sonra uyuyorum 12 ye dogru anca kalkiyorum sonra da kalk kahvalti fln filan benim kendime gelmem 2yi buluyor 😅😅
Oy bebegim olsun yeter kii saglikla dogsuuun. Napalim anacıği zaten gec uyumaya da aliskin. Bi iste sabah uykulari hassas noktam ona da feda olsun uykularım 🥲🥰 oy Allahım nooolur versin bu ay bana da bebis insallahhh🙏🥲

Ya ben onu minik kalbini yerim aynısından bizde de var sürekli kardeşim olsun kardeşim olsun iki gün önce komşumuz geldi misafirliğ e 3 aylık bebeği var Allah'ım maşallah sübhanallah uzun zamandır böyle bir bebek görmedim uyudu falan geldi gitti annene kadar güzel ne kadar tatlı bir bebek benim kardeşim de gelse ben ona bakarım anne sen yemek yaparsın sana ıslak mendil getiririm aklını alırken yardım ederim çoraplarını ben giydiririm anne arada ben uyutabilir miyim anne sen sütünü sağırsın Ben biberonla içiririm falan 2. bebeği asla istemiyorum diyordum bunun için tövbe de ettim Allah affetsin yani çok sakin bir bebeğim varken neden böyle dedim bilmiyorum biraz özgürlüğüme düşkünüm sanırım o yüzden böyle oldu şimdi yana yakıla istiyorum kendimi de geçtim sanki kızım için daha çok istiyorum
Ya işte onlar böyle istedikçe elden bişey gelmeyince kendimi çok kötü hissediyorum bizimkide bebek gordumu aklı gidiyor masallah benim oğlanda çok akıllı bir bebekti ağlamayan bebek derlerdi hep😃 maşallah o hatayı bende yaptım biliyormusun benim doğum biraz zor oldu iki doğumu bir yaşadım ozman dedim tövbe birdaha ikinciyi asla yapmam sakın bana ikinci deme hiçbir zaman diye eşime çok kızmıştım hastanede Allah affetsin ne büyük konusmusum ama rabbim gönlümuzdekini biliyor hayırlı zamanda emanetini tekrar göndersin bizlere insanla 🤲

Valla kuzu uyku yapıyor bence de. Gunduz beni de uyuttu bi yarim saat kadar. Bir dene kuzum zaten cok zor bulunan bir bitki de degil.
Kuzucum ibrahim saracoglu tarifini boyle veriyor. 6 7 dk kaynatip içilecek diyor. Tohum zaten. Valla bende ilk kullaniyorum bu ay. Burda yazanlara gore degilde uzmanlarin dedigine göre yaomak lazim boyle seyleri.
Suyun icine atip icsem elbette bu kadar acı olmaz ama tarifi veren oyle veriyor ya ondan yapiyorum.
Bwnde sen gibiyim. 3 4 uyuyamiyorum o saatlere kadar. Deli gibi dönüp duruyorum yatakta. Yatyin yataga uyu be kadin. Ama yok ne arar... cok zorlaniyorum bu komuda bende malesef
Ayy işte bu uykusuzluk durumuda hiç iyi değil oda vücudumuza zarar veriyor işten çıktım çıkalı sabahliyorum resmen işin kötü yanı gunduzde uyumuyorum ben bende saraç oğlu diye baktım bak byle yazıyor tarif cnm bilemedim ayrıca sadce hamilel kalmak için değil bağışıklık içinde iyimis bende alıp evde bulundurayim. her sabah ıhlamur ve adaçayı içeriz evden eksik etmem özellikle oğlum için her sabah balla karıştırıp bir bardak içer okula gitmeden önce arada bunuda bağışıklık için içeriz bari😊

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-18-00-40-05-400_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-02-18-00-40-05-400_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2025-02-18-00-42-08-732_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-18-00-42-08-732_com.android.chrome.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2025-02-18-00-42-45-701_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-18-00-42-45-701_com.android.chrome.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2025-02-18-00-43-32-865_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-18-00-43-32-865_com.android.chrome.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 11
Ya kurban olurum pamuk kalplim raabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 💕💕💕 bu ay müjdeli haberi alasın aslında dayanabilsek en mantıklısı o da bakalım hayırlısı 💕💕

Sen akıntıya bakma bende de çökelek oldu cok oldu hem de cok. Benzeyen seylere aldırma kuzu😍 ben olsam meme ucun acısa dırekt yapardm 5kala
Bence göğüs ucu acısıda hem regli belirtisi hemde gebelik cünkü benim geçen ay inanılmaz acı vardı hemde hayatımda ilk kez ama regli oldum canım yani reglidenmiş

Ya kurban olurum pamuk kalplim raabbim tez zamanda nasip etsin inşallah 💕💕💕 bu ay müjdeli haberi alasın aslında dayanabilsek en mantıklısı o da bakalım hayırlısı 💕💕
Valla bnde hep 3 kala yapyordum 3 aydır bu ay yapmycam diye karar aldım birden kendimi kandiryormusum gibi hissettim çünkü olmadigini hissettiğim halde genede aman yapım gitsin diyordum negatif goruncede günün geçmedi belki vardır kafasına giryordum aslında kendimi kandırıyordum onun bilincine varınca kendine gel dedim birden ve artık yapmayacağım zaten ha 3 gün önce ha 3 sonra bu fark yok her türlü bu aşamada kese görülmeyecek birde artış stresi var rabbim sadece hamile kalmayı değil sağlıkla ilerlemeyi ve kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰

Bence göğüs ucu acısıda hem regli belirtisi hemde gebelik cünkü benim geçen ay inanılmaz acı vardı hemde hayatımda ilk kez ama regli oldum canım yani reglidenmiş
Aynen öyle cnm bendede her ay olyor oğlumda şiddetli hamilelik belirtisi sayilcak kadar olan acı 6.haftada başlamıştı ağlatacak cinstendi yani

Valla bnde hep 3 kala yapyordum 3 aydır bu ay yapmycam diye karar aldım birden kendimi kandiryormusum gibi hissettim çünkü olmadigini hissettiğim halde genede aman yapım gitsin diyordum negatif goruncede günün geçmedi belki vardır kafasına giryordum aslında kendimi kandırıyordum onun bilincine varınca kendine gel dedim birden ve artık yapmayacağım zaten ha 3 gün önce ha 3 sonra bu fark yok her türlü bu aşamada kese görülmeyecek birde artış stresi var rabbim sadece hamile kalmayı değil sağlıkla ilerlemeyi ve kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰
Ayy bu ay bende aynısını dedim reglim gecikmeden artık test yapmıcam 🙈 inşallah durabilirim yaniii durmak istiyorum bende aynı sen gibiyim varsa cıkar öncesinde diyip yapıyorum sonrada negatif cıkınca ama daha günüm geçmedi diyorum surekli kendimş umutlandırıp duruyorum

Aynen öyle cnm bendede her ay olyor oğlumda şiddetli hamilelik belirtisi sayilcak kadar olan acı 6.haftada başlamıştı ağlatacak cinstendi yani
Geçen ay catlama günümden bir başladı regli olduğum gün göğüs acım yok oldu resmen artım böyle belirtiler aramayacağım :/ hiç göğüs ağrısı cekmeyen benim ilk defa göğüs uclarım acıdı regliden miş 30umdan sonra göğüs ucu acısı başladı shdhdhshd

Ayy işte bu uykusuzluk durumuda hiç iyi değil oda vücudumuza zarar veriyor işten çıktım çıkalı sabahliyorum resmen işin kötü yanı gunduzde uyumuyorum ben bende saraç oğlu diye baktım bak byle yazıyor tarif cnm bilemedim ayrıca sadce hamilel kalmak için değil bağışıklık içinde iyimis bende alıp evde bulundurayim. her sabah ıhlamur ve adaçayı içeriz evden eksik etmem özellikle oğlum için her sabah balla karıştırıp bir bardak içer okula gitmeden önce arada bunuda bağışıklık için içeriz bari😊
Uykusuzluk fena birsey. Insanin kafasi rahat olacak ki uykusu da gelecek ben hep bundan yanayim. Ben daha kafami yastiga koyar koymaz uyudugumu hic bilmem. Yorgun oldugumda yorgunluktan uyuyamam mesela.. cok garip bir uyku sekline sahibim malesef ki gece uyanik kalmaya alışkınım hep. Ama sağlıklı birsey degil.
Ben yarin aksam icicem yatmadan once. Erken bayiltir belki beni bakalim.
Kuzucum valla ben direkt saracoglunun videosunu izledim. Oyle anlatiyor programda. Kaynatip için diyor. Bide ben ezmeyi de denedim mesela zor eziliyor aman be ddim attim kaynattim 😅 sen nasil istersen oyle deneyebilirsin canim. Corekotu bal tarcin yaptim guya bikac gundur yiyorum tarcini fazla geliyor normalde bayılırım tarcina o da bogazimi tahris yapiyor. İlac niyetine yiyorum ya hersey rahatsiz eder. Alerjik degisik bir bünyem var yaa..

Uykusuzluk fena birsey. Insanin kafasi rahat olacak ki uykusu da gelecek ben hep bundan yanayim. Ben daha kafami yastiga koyar koymaz uyudugumu hic bilmem. Yorgun oldugumda yorgunluktan uyuyamam mesela.. cok garip bir uyku sekline sahibim malesef ki gece uyanik kalmaya alışkınım hep. Ama sağlıklı birsey degil.
Ben yarin aksam icicem yatmadan once. Erken bayiltir belki beni bakalim.
Kuzucum valla ben direkt saracoglunun videosunu izledim. Oyle anlatiyor programda. Kaynatip için diyor. Bide ben ezmeyi de denedim mesela zor eziliyor aman be ddim attim kaynattim 😅 sen nasil istersen oyle deneyebilirsin canim. Corekotu bal tarcin yaptim guya bikac gundur yiyorum tarcini fazla geliyor normalde bayılırım tarcina o da bogazimi tahris yapiyor. İlac niyetine yiyorum ya hersey rahatsiz eder. Alerjik degisik bir bünyem var yaa..
Ben de kaynatmıyorum hatta kaynatılmıs suya testere dişli aslan pençesi de atar ıcerdm. Sen kaynatma kuzum bıde ole dene ınan hc acı olmuyor🥰. Bu ay bu emeklermızın. Karlısılıgını versin rabbim 😔😍😍 babylovee babylovee eva0108 eva0108 3ümüz Hamıle kalcsz gibi hissettim normal mi bu hahahah

Ben de kaynatmıyorum hatta kaynatılmıs suya testere dişli aslan pençesi de atar ıcerdm. Sen kaynatma kuzum bıde ole dene ınan hc acı olmuyor🥰. Bu ay bu emeklermızın. Karlısılıgını versin rabbim 😔😍😍 babylovee babylovee eva0108 eva0108 3ümüz Hamıle kalcsz gibi hissettim normal mi bu hahahah
Yarin da kaynatmayayim sizin icin askolar ayip ettiniz 😍😅 valla kim ne derse yapiyorum Allahım görüyordur durumumuzu inşallah 🙏
Amin kuzucum insallah bu ay bizde pozitifleri görelim de o mutlulugu tadalim inşallah 🙏
Yaaa senin hislerini severimmm. Insallah hissettigin gibi olur canim benimm ay inşallah hamile kaliriz bu ay inşallah 🥲🥲🍀🍀

Back