Cnm bendede var şuan aci ama dokununca ucu acıyor dokunmadan genel bir sızlama var ama bende hep olan bişey catlamadan sonra baslyor taki reglın 2 gününe kdar anca geçiyor tedlrgin olcak bir durum değil inşallah bebistendir seninki
Yapacak bişey yok ozman cnm elinde kasette varmış zaten onda şüpheli çizgi çıkarsa digerliyle teyit edersin artık inşallah gelmiştir bebişin
İnşallah bizde hemen atlatırız cnm sabahtan beri temizlik yapmaktan helak oldum kasiklarim belim fena ağrıyor makina hiç susmadı hergün 3 kere muhakkak çalışır bende normaldede şuan hiç riske atamam hepimiz kullanıyoruz şuan bile dayanamıyorum byle birşeyin vuducumda olduğuna bu kükürtlü karışımda iğrenç kokuyor kendimden tiksindim
Vala prodictor bile yanlış çıkan oldu burda cnm bilmyorum erken testlere artık hiç guvenmyorum ben kaset testcyim değişen hiçbir şey yok onda çıkan digerindede çıkıyor yapan herkezde bir erken bir kaset yapıyor ikisindede çıkıyor ozman erken testin bir ozellikligi kalmıyor para tuzağı benim için sadece
Valla yanlis çıkartan oldu cnm o testin eski versiyonundan daha çok memnundum ben yeni modeli diğer markalar gibi olmuş aynı