• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar sizle yeni bir keşfimi paylasmak istedim. Ne diyorsunuz nasil sizce almalı mıyız. Gebelik haftasini gösteriyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20250222-233508_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250222-233508_Hepsiburada.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 25
Ah kuzum yok 🥲 bu ay 2.denememiz bakalim insallah bu ay pozitifi görebilirim diye yatip kalkip dua ediyorum. Yumurtlamam önümüzdeki günlerde olacak inşallah. Sen naptin canıım sende var mı bebiş?
Ben de var kuzu daha çok yeni ama beta takibi aşamasındayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Ah kuzum yok 🥲 bu ay 2.denememiz bakalim insallah bu ay pozitifi görebilirim diye yatip kalkip dua ediyorum. Yumurtlamam önümüzdeki günlerde olacak inşallah. Sen naptin canıım sende var mı bebiş?
İnşallah seninde bebişin kısa sürede gelecek:)🙏

Ben de var kuzu daha çok yeni ama beta takibi aşamasındayım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Yaaa gerçekten miii🥲😍🧿 ay gözün aydın kuzum yaa çok tebrik ederim 😍 Allahım saglikla kucagina almayi nasip etsinn. Kalp atisindan önce mi basladi dr.un igneye. Genelde once coraspin vb bir ilac kalp atısından sonra igneye geciyorlar diye biliyordum. Ama çok güzel haber verdin banaa 😍 kac aylik denemeden sonra oldu canım simdi
İnşallah seninde bebişin kısa sürede gelecek:)🙏
Ayyy inşallah kuzum insallahh. Bu ay umudum cok yüksek inşallah Allahım nasip eder 🙏 duana talibim 🥲

Yok canm olmadım 3 günüm var daha tahminimce sabah test yapmayı düşünüyorum laboquick kaset test canm varsa çıkar mı 3 gün önce kaset test gecikmede çıkar diyorlar ?
Kuzum kaset test oldugu icin gorunmeyebilir. Ama tutunduysa bebis yumurtlamada hemen belki de gösterir. Ay inşallah vardir yaa 🙏 şu grubu terk ederiz hepimiz pes pese 😇

Aynıyız yaa sen bensin.. bende bugun asiri stresten adama sardım didisip durdum😁 sanki onlar da bizim bu donemlerimizde inadına bize muhalefet oluyorlar yaa. Sinir oluyorm o zaman 😒

Kuzum havuc yumurta gelisimine ve catlamasina faydali. Yumurtlama masaji da bir gebenin günlüğü youtube hesabina bak orada var. Yumurtalarin büyümesine sebep oluyor. Aslinda ben gebe kaldigim ay da yapmistim masaj ama bu defa pek yapasim gelmemisti. Ilk dün yaptim. Hatta simdi yine yapayim. Agri oluyor ama bu defa nedense çokta bastirmamak lazim. Bugun de yapayim daha yapmam. Yumurtlama görünce birakmak gerekiyor
Ay adamın yaptığı her şey batar oldu gözüme. İş yerindekilerle bile didişiyorum. Anne olucam derken çirkef oldum 😂 ben de bakıyım kuzum masaja sağol ♥️

Ay adamın yaptığı her şey batar oldu gözüme. İş yerindekilerle bile didişiyorum. Anne olucam derken çirkef oldum 😂 ben de bakıyım kuzum masaja sağol ♥️
Aynen valla sorma. Yazik sonra da pisman oluyorum ama ben 😁😁 neyse olcak o kadar anne oliciiiz biz 😁
Ay bi an evvel yumurtlasaydikk. Ben valla artik bi an evvel anne olmak istiyorum 🥲
Yumurtlama akintin basladi mi kuzum

Hadi ya daha olmamislar mi
Kilo almk istyorsan aynen öyle ye cnm şifa olsun🥰
Ay yok muzla da olmadı. 2 muzla anca tatlndı zaten çeyreği bile ezince cok ya modem bulandı evaaa cok. Zor bitirdim ben zeytinyağı ile devam edeyim. Ocak yanında yumusadı bugun bayaa hem de nyarna tam olur. Labne ile devam 🙄 tatlımsı olunca saha bulandı pekmez bebe bisküvisi ne varsa koydum ay cok fena midem 😂dustan snra yaptım anam mafoldmm kız

Eklentiler

• IMG_20250223_012750_364.webp
    IMG_20250223_012750_364.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 7
Bende avokadodan ciddi sogudum. Önceden yine yerken keyif alirdim simdi o keyif de bitti yemesem hic canim istemiyor.. diyorum ya yemek zorunda olunca insanin yiyesi kaçıyor 😕

Tek olan da bugünkü canim
Renklenmişşş🥰🥰😍😍😍 kuzum ısınani bak demiştim varsa ateş ölcer sbahları bak ben senn yumurtlamayı bulaym 🥳 cok zOr yedım cok muzla dha beter oldu. Z.yagyla devam🤔

Kızlar sizle yeni bir keşfimi paylasmak istedim. Ne diyorsunuz nasil sizce almalı mıyız. Gebelik haftasini gösteriyormuş
Kuzum bunlar zaten yumurtlamayı baz alıyor. Mesela adet gunu yaptın 2haftalk hamilesin dyor🙈 adet zamanı baz almıyor onu sen geebe kal biz de soylerız sana 🤩

Aynen valla sorma. Yazik sonra da pisman oluyorum ama ben 😁😁 neyse olcak o kadar anne oliciiiz biz 😁
Ay bi an evvel yumurtlasaydikk. Ben valla artik bi an evvel anne olmak istiyorum 🥲
Yumurtlama akintin basladi mi kuzum
Anne olacaksınız ve bir bakmışsınız yıllar geçmiş. Bu sözüm belkı hatırlarsın yıllar sonra❤️💓😌

Kızlar iğne etkisi ne zaman geçiyor testte birde havuç falan yemeliyi miyim iğne vurulsak bile yumurtanın kiste dönme ihtimali var mı Daydi Daydi senin nasıl geçiyor fikrin var mı konuyla alakalı
Canım havuca reglken başlanıyor siye biliyorum sanki kaliteli yumurta oluşup çatlaması için. Ama zararı olmaz nolcak ki her gün bir tane ye mesela. Benim bu sabah iğne hariç 8. Gündü çok silik çıktı. Genelde 7-8-9 gün gibi siliniyordu bakalım belki tamamen silinmeden koyulaşır bat 25 şubat test günü demişti doktorum. Duphostan da o gün bitecek. Yarın sabah yine test yapıcam :KK49:

Back