• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sağol cnm benmde dün öyledi şimdi az az kırmızıya döndü yeni yeni sökülecek heralde duphaston biteli 7 günde gelmiş oldu benim sen gecikme yasadıgındada öyle olmuştun heralde bir ara 10.gün bir daha test yap istersen
Öyle yapacağım biraz geçsin evet geçen ayda öyke oldu ama o zaman pembeliydi bu sefer bir iki damla kahverebgi geldi gitti

Öyle yapacağım biraz geçsin evet geçen ayda öyke oldu ama o zaman pembeliydi bu sefer bir iki damla kahverebgi geldi gitti
Testlerin negatif diye dedim cnm catlama gününde belliydi bekle bakim yinede kimisi 10 gün buluyormul olması

Ç
Ayyy Allah'ım ya🥴 ne cektik şu testlerden gına geldi artık vallhi test yapılacagıda kalmamış en iyisi gercekten adetimizi sabırla beklemek hayırlısı olsun cnm🙏🏻
ayyy sorma canım yaa hep hayal kırıklığına uğruyoruz ama bizde de hata var sabır etmiyoruz biraz sabır etsek böyle olmicak 😬🙈🙈 cok istiyince böyle oluyor

Ç

ayyy sorma canım yaa hep hayal kırıklığına uğruyoruz ama bizde de hata var sabır etmiyoruz biraz sabır etsek böyle olmicak 😬🙈🙈 cok istiyince böyle oluyor
Aynen ama bu ay sondu tövbe ettim regl günüme kadar test mest yok ovü testide yok biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmedigi sürece boş bu ay cok istedim olsun diye bıraz onun hatasına düştüm bende hayırlısı deyip vaktini bekliycem

Aynen ama bu ay sondu tövbe ettim regl günüme kadar test mest yok ovü testide yok biz ne yaparsak yapalım zamanı gelmedigi sürece boş bu ay cok istedim olsun diye bıraz onun hatasına düştüm bende hayırlısı deyip vaktini bekliycem
Hayırlısı olsun inşallah canım Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin 🙏🏻

Kızlar ben dün ilişki yaşamadım. Toz alerjim tuttu aman dedim yarın olur 9,11,13. Gun olmustu bugun 15. İnanılmaz akıntılar geliyor uzayan. Belim ve ıcım agrıyor. Azönce ilişki oldu Meme ucumda bsy yok hadi diyorum yne de bırakma. Öyle yani ovulasyon almayacagm. Sizce alsam mı böyle acabada kalacagm genelde memeucumdan anlıyrm ya nye böyle yaptı bu sımdi aaa meme ucu harıc hunharca agrım akıntım var 😌🤣 ısıma bakyrm ama 8de 36.1 10da 36.6 ckıyor buay cızelge dogrultısunda gdemedm.

Kızlar bir soru: adet döngüsü için hangi takip uygulamasını kullanıyorsunuz?

Evet evet kuzum Çünkü hepimiz görüyoruz yani batmaymış ağrıymış akıntıymış alakası yok yani bunları gebelik düşünmeden de yaşıyordum kaç günün kaldı senin tam olarak
Aynen canim bende aramiyorum belirti zaten. Kafam da dolu hic ona kafa yormak istemiyorum. Askim benim 9 yada 11inde olcak galiba iste. 12sini gecikme sayarim artik ben öyle erkenden beklentiye girip test yapmam. Test yapmayi sevmiyorum o stres bana iyi gelmiyor bekleme suresinde gecen 5 dakika 5 saat oluyor atesim flan cikyor.

Aynen canim bende aramiyorum belirti zaten. Kafam da dolu hic ona kafa yormak istemiyorum. Askim benim 9 yada 11inde olcak galiba iste. 12sini gecikme sayarim artik ben öyle erkenden beklentiye girip test yapmam. Test yapmayi sevmiyorum o stres bana iyi gelmiyor bekleme suresinde gecen 5 dakika 5 saat oluyor atesim flan cikyor.
Kesinlikle eskiden ben de öyleydim hiç yapmak istemiyordum çok stres oluyordum hatta hala daha eczaneden alamam yani o yüzden internetten aldım öyle olunca rahatladım. Ben de adeti beklerken hayallere kapılıp heveslenyrm sırf oyızden yapıyorum artık önden. Canım bu ay inşallah kavuşursun çok dua ediyorum senin için de. Bebişine ödersin bolboll ciciler

Cok sağol cnm 🙏🏻 ben oğluma bebekliginden beri kullanıyorum kesinlikle her evde bulunmalı dün bana hastanedede yaptılar evdede yapıyorum rahatlıycaktır birde vicks var onu sıcak suyun içine koysun basına havluyla kapatıp solusun cnm vala dökülüyorum dün bütün vücudum kırık gibi ağrıyordu regl ağrısıyla birlesti diye heralde antibiyotik içiyorum öksürük surubu verdi birde aferin bogazım bembeyaz olmuş iltihaf aynen cnm iyiki bu ay olmamış dedim vala ya dayanazmdm ilaç almadan düne göre braz daha iyim sükür gecede oglum ateslendi şimdi oda benim gbi oldu
Çok geçmiş olsun canım valla zor bir hastalik 😔 dikkat et ilaclarini vaktinde al zencefil enfeksiyona iyi geliyor tüketmeye çalış. Ilık su ic hep üşütme bogazini madem o kadar iltihap olmus.bi an önce iyilesirsin insallah canim benim. Zaten regl ile birlesince bu tarz hastaliklar insanin direnci hepten kırılıyor her yerden vurulmus gibi. Ogluşuna da gecmis olsun canim cocuklar daha cabuk iyilesiyor ama bu hastalikta yetişkinler biraz daha zor atlatiyor.
Sagol canim tavsiyelerin icin. Sendeki cihaz bu küçük portatif olanlardan mi yoksa fişte calisanlardan az büyük olanlardan mi ?

Kesinlikle eskiden ben de öyleydim hiç yapmak istemiyordum çok stres oluyordum hatta hala daha eczaneden alamam yani o yüzden internetten aldım öyle olunca rahatladım. Ben de adeti beklerken hayallere kapılıp heveslenyrm sırf oyızden yapıyorum artık önden. Canım bu ay inşallah kavuşursun çok dua ediyorum senin için de. Bebişine ödersin bolboll ciciler
Ben direkte regl tarihi odakli bekliyorum genelde, bide benim pcostan dolayi tarihim 33 35 gün falan mesela 37 de olsa cok şüphe etmem çünkü 2 gün uzamis olabilir diye normal karşılıyorum. En iyisi gecikme olsun inşallah direkt kan veririm belki de.
Ay aminn kuzucum aminn 🥲🙏 Allahım duysun iiiinsallah 💗 ben neler neler örcem onaa 🥰 winnie the pooh ve arkadaşları ile baslayacam zaten kendime sözüm var. Hatta iplerinin bir kısmı hazir baslamayi da düşünüyorum. Istedigim ölçü model bulamadim sadece ona bakınıyorum.
Allahim inşallah saglikla nasip etsin hamileligi bu ay diyorum hep 🥰🙏

Kızlar bir soru: adet döngüsü için hangi takip uygulamasını kullanıyorsunuz?
Canim benim kullandıklarım, takvimim peppap femometer.
Önceden flo falan da kullanmıştım da sonra sildim birsuru oldu diye. Takvimim uygulamasi ov.testi ile de tutuyor 1 2 gün bazen oynuyor.

Canim benim kullandıklarım, takvimim peppap femometer.
Önceden flo falan da kullanmıştım da sonra sildim birsuru oldu diye. Takvimim uygulamasi ov.testi ile de tutuyor 1 2 gün bazen oynuyor.
Ben de indireyim bari normalde kendim telefonun takvimine not alıyorum ama uygulama daha rahat olacak gibi

Ben de indireyim bari normalde kendim telefonun takvimine not alıyorum ama uygulama daha rahat olacak gibi
Uygulamalar yumurtlama günlerini falan da tahmini olarak söylüyor o açıdan iyi oluyor. Aslinda en dogrusu denin yaptigin hic degilse strese sebep olmaz ama takvime bakmayip ov.testi yapınca da ayni oluyor iste. Sen ne kadar istiyorsun bebis canim

Back