• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen canım dinlememek lazım aslında 😑 ama insanın elinde olmuyor acaba mı acaba mı diye geçiyoruz günleri 😕 bekleyip görelim inşallah alırız güzel haberleri 🙏🏻
Bugün de midem bulanıyor 2. Bardak çayı içemedim 🥴 aslında yoğun adet belirtileri gibi, değil gibi..amaan görcez 5 6 güne işte 😅

Bugün de midem bulanıyor 2. Bardak çayı içemedim 🥴 aslında yoğun adet belirtileri gibi, değil gibi..amaan görcez 5 6 güne işte 😅
Ne cektik be valla her ay ayni Şuphe acabalar Hic yumurtlama takip etmeden dogl yollardan gebe kalanlar ne kadar şansli valla bi bilseler 💕

Aslında bu yoktu öyle bir içimden geldi🤪🥰 canım bunlar hep olabilen şeyler gebeliğe yormamanı tavsiye ederim. Yoksa zaman gecmıyorrr🙈
Hahah😬 aynen bebisim zaten belirti aramiyorum. Dun yazdigimda bi agrim fazlaydi bende acaba mi diye düşündüm sonra kendine geeel dedim ve agri gecti bile. Regl tarihi gecikince en net sonuc o zaman oluyor hic erkenden moda girmeye gerek yok ondan sonra insan daha cok üzülüyor

Ben bugun yapcktm test vazgectim 4gun kala kaset test cikmayabilir cuma gunune kadar ates yuksek cikarsa cuma gunu iki gun kala yap
Bat günü yaptım negatifti ama adet olmadıkça umutlanıyorum bekliyprım. Adet gecikmemin 5.günü duphostan sonrası 9 gün

Kızlar ben yanlış hesaplamışım 16 sında çatlama olmuş benim bugün adet olmam lazım. Şaka gibi uygulama diyordu zaten bugün adet günün diğe Flo yanlış diyor o zaman. Zaten aşırı mide bulantım ve ağrım var bi an önce sökülmek istiyorum artık. Bu ay meme ucundan tut gaz herşeyi yaşadım ama olmadı önümüzdeki ay olur inşallah.🙏

Hahah😬 aynen bebisim zaten belirti aramiyorum. Dun yazdigimda bi agrim fazlaydi bende acaba mi diye düşündüm sonra kendine geeel dedim ve agri gecti bile. Regl tarihi gecikince en net sonuc o zaman oluyor hic erkenden moda girmeye gerek yok ondan sonra insan daha cok üzülüyor
Evet evet kuzum Çünkü hepimiz görüyoruz yani batmaymış ağrıymış akıntıymış alakası yok yani bunları gebelik düşünmeden de yaşıyordum kaç günün kaldı senin tam olarak

eva0108 eva0108 ay kuzu gecmis olsun yaa dün sesin cikmayinca ben regl oldun galiba diye düşündüm. Bu hastalik cok beter bir hastalik malesef annem 10 günü geçecek hala nefes darligi ve öksürük cekiyor. Cok dikkat et 😔 o nebulzator nefesi rahatlatiyor mu canim epey ? Ona gore alcam anneme. Ise yaramazsa birde diye düşünüyorum.
Reglinin baslayacak olmasina da üzüldüm 😐 tabiki tedavin icin rahatlikla ilac kullanmis olman iyi olmus ama ben bu ay senden guzel haber gelir diye bekliyordum. Canın sagolsun canim napalim saglik olsun. Simdi nasilsin biraz daha iyi misin agrin cok mu
Cok sağol cnm 🙏🏻 ben oğluma bebekliginden beri kullanıyorum kesinlikle her evde bulunmalı dün bana hastanedede yaptılar evdede yapıyorum rahatlıycaktır birde vicks var onu sıcak suyun içine koysun basına havluyla kapatıp solusun cnm vala dökülüyorum dün bütün vücudum kırık gibi ağrıyordu regl ağrısıyla birlesti diye heralde antibiyotik içiyorum öksürük surubu verdi birde aferin bogazım bembeyaz olmuş iltihaf aynen cnm iyiki bu ay olmamış dedim vala ya dayanazmdm ilaç almadan düne göre braz daha iyim sükür gecede oglum ateslendi şimdi oda benim gbi oldu

Ne cektik be valla her ay ayni Şuphe acabalar Hic yumurtlama takip etmeden dogl yollardan gebe kalanlar ne kadar şansli valla bi bilseler 💕
Hem de ne çektik..bendeki tek fark bu kadar uzun sürmezdi ağrılarım adet öncesi. Yarım gün belim ağrırdı bat tan 2 3 gün önce bazen bacaklarıma vururdu ağrı. Tamam ama günlerce sürmezdi, ben yumurta çatladığından beri ağrı çekiyorum 🤔🥴

Çok geçmiş olsun canım benim bir iki
Damla kahverengi akımtından sonra bir şey gelmedi ama bekliyorum normalde adet olmadan göğüs ucum ağırmaz dünden beri göğüsüm ağırıyor
Sağol cnm benmde dün öyledi şimdi az az kırmızıya döndü yeni yeni sökülecek heralde duphaston biteli 7 günde gelmiş oldu benim sen gecikme yasadıgındada öyle olmuştun heralde bir ara 10.gün bir daha test yap istersen

Hem de ne çektik..bendeki tek fark bu kadar uzun sürmezdi ağrılarım adet öncesi. Yarım gün belim ağrırdı bat tan 2 3 gün önce bazen bacaklarıma vururdu ağrı. Tamam ama günlerce sürmezdi, ben yumurta çatladığından beri ağrı çekiyorum 🤔🥴
Ay evet ya benimde oyle insallah bebiş belirtileridir hayirlisi bakalim bekleyelim💕

Bu gün adet olmam gerekiyor henüz olmadım regli olacak gibi hafif bi kasık ağrısı oldu geçti 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti sizceee ?

Kızlar reglim dün bitti bugün 8.gunum dongum 28 yani yumurtlama hep 13 14.gun de oluyor ben bugünden başlıyorum 5 gün deneyeceğim valla dua edin bir tane sağlıklı kızım olsun teyzeleri 5 yasinda oğlum var ellerinizden öper;)))) çok heyecanlı ya ilkmis gibi heyecanlandim
İnşallah cnm aynen aynı heycan oluyor gercekten cok üstünde durmadan gün aşırı dene bırak tavsiye sağlıkla gelsinler🙏🏻

Ben bugun yapcktm test vazgectim 4gun kala kaset test cikmayabilir cuma gunune kadar ates yuksek cikarsa cuma gunu iki gun kala yapcm
Bı forumda erken gebelik testinde çıkmayan gebelik normal kaset teste çıkmış insallh sizinde öyle olur
Bende prodoctor erken gebelik testi var kaset testi olsa direk yapivaktim regle 4 gün var 😐

Kızlar günaydın herkese bu sabah testi tekrarladım ancak bembeyaz kuruma çizgisi bile çıkmadı dünkü testim sanırım yalancı pozitifti malesef. Bir sonraki testimi regli olmazsam tekrarlayacağım ☺️ umarım herkes güzel sonuçlar alır benim gibi test yapmak için acele etmeyiin 😬 zaten varsa cıkacaktır ergeç
Ayyy Allah'ım ya🥴 ne cektik şu testlerden gına geldi artık vallhi test yapılacagıda kalmamış en iyisi gercekten adetimizi sabırla beklemek hayırlısı olsun cnm🙏🏻

Back