• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kessinliklee var inşallah yükselmeye de devam etsin beta 🤩 muhtemelen 10 gün sonra kese görünür 5. Hafta bitince daha garanti oluyor 6. Hafta bitiminde de genelde kalp atışı duyuluyor 🤗

İnşallah vardır🙏🏻 ilk gebeliğimde çok tedavi görmüştüm ve aşılama ile hamile kalmıştım. Maalesef bebeğimi 37 haftalıkken kaybettim. 1 yıl oldu. Şimdi doğal yol ile hamile kaldım. Umarım bebeğim bizimledir🙏🏻

Merhabalar bu ay bende gebelik istiyorum adetim bugündü ama dün kahverengi renkli pıhtısız kanamam oldu ara ara ağrım oluyor ama hafif bugünde devam ediyor kanamam ama yine aynı şekilde sizce bu adet mi yoksa yerleşmemi ?

BAT'ı 2-3 Şubat olan arkadaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzz. Ben 21 inde çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test yaptığımda çok çok silik çıkmıştı iğne etkisi geçmiştir artık bu günlerde. Beklemedeyim ben :))
Ben bugün yaptım negatif maalesef bat 3 şubat

Merhabalar bu ay bende gebelik istiyorum adetim bugündü ama dün kahverengi renkli pıhtısız kanamam oldu ara ara ağrım oluyor ama hafif bugünde devam ediyor kanamam ama yine aynı şekilde sizce bu adet mi yoksa yerleşmemi ?
Test yap bence varsa çıkar 🫶🏻 inşallah vardır

Yerleşme genelde çok uzun sürmüyor, takipte kalın yine ya sökülürsünüz tamamen adet olur ya da kesilir test yaparsınız. Bir de yerleşme kanaması genelde adetten birkaç gün önce oluyor..gerçi döllenmeye bağlı değişebilir beklemek lazım 🙏

BAT'ı 2-3 Şubat olan arkadaşlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzz. Ben 21 inde çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce test yaptığımda çok çok silik çıkmıştı iğne etkisi geçmiştir artık bu günlerde. Beklemedeyim ben :))
Haftaya çarşamba perşembe gibi yaparım geciktiğinden emin olunca 😅

Haftaya çarşamba perşembe gibi yaparım geciktiğinden emin olunca 😅

Back