- Konu Sahibi belmaberna
-
AYnı gun ben de transfer oldum,3.gun embrıyosu,az once test yaptım evde,tek cızgı maalesef9 ocakta 3. Gün taze çift embriyo transferi oldum 2. Denemem var mı bu tarihte transfer olan belirtileriniz var mı acaba
Benım de bugun 7.gun test yaptım,tek cızgiBen dayanamadım test yaptım dün ve bugün negatif gördüm. Hiç bir gelirti de hissetmiyorum. Erken daha diyorlar bakalım beklemedeyim öyle. Test yapmayın lütfen cidden olumsuz görünürse aşırı modunuz düşüyor, dünden beri aşırı gerginim kendi kendime yaptım
Normalde pozitifse 7. Gün yapınca idrar da belli oluyor muymuş?Benım de bugun 7.gun test yaptım,tek cızgi
İlk idrarla deneyin bide ben yarın tekrar yapmayı düşünüyorum pazartesi kan vercm zatenAYnı gun ben de transfer oldum,3.gun embrıyosu,az once test yaptım evde,tek cızgı maalesef
Kaçıncı gün sizin transferden sonraBenim hiç belirtim yok kızlar hatta bazen unutuyorum bu durumda beni tedirgin ettı
İdrarda 9. Veya 10.günü bekleyin o zaman bile silik çıkar. İçiniz rahat olsunNormalde pozitifse 7. Gün yapınca idrar da belli oluyor muymuş?
2. GünKaçıncı gün sizin transferden sonra
Çok yeni daha sabırlı olmak gerek. Hayırlı olsun inşallah2. Gün
Bugün dayanamadım tekrar test yaptım negatif gibiydi sonra testi kenara bırakmıştım tekrar baktığımda çok çok az yani zorla görünen bir silik çizgi var gibiydi kuruma çizgisi mi yoksa beta düşük diye daha yeni mi yansıyor bilemedimBenım de bugun 7.gun test yaptım,tek cızgi
Evet benim geçen 5. Gün embriyosuydu 10. Gün kanda bakılacaktı 8. Günde silik çizgi görmüştüm, bunda da varsa ctsi günü falan kesin belli olur diye düşünüyorum ptsi günü kan günüm zatenİdrarda 9. Veya 10.günü bekleyin o zaman bile silik çıkar. İçiniz rahat olsun
Tekrar baktıgınızda uzerınden ne kadar vakıt geçmişti.yarım saat sonra cıkan sonucu dıkkate almayınız yazıyor benim testteBugün dayanamadım tekrar test yaptım negatif gibiydi sonra testi kenara bırakmıştım tekrar baktığımda çok çok az yani zorla görünen bir silik çizgi var gibiydi kuruma çizgisi mi yoksa beta düşük diye daha yeni mi yansıyor bilemedim
Bu platformda gordum pozıtıflerını gorenNormalde pozitifse 7. Gün yapınca idrar da belli oluyor muymuş?
Şimdi haftasonu ben İdrarda baksam çıkar mı acaba? Pazartesi günü 12.gün o gün kan vermemi istedilerEvet benim geçen 5. Gün embriyosuydu 10. Gün kanda bakılacaktı 8. Günde silik çizgi görmüştüm, bunda da varsa ctsi günü falan kesin belli olur diye düşünüyorum ptsi günü kan günüm zaten
Yarım saati geçmişti belki 3-4 saatTekrar baktıgınızda uzerınden ne kadar vakıt geçmişti.yarım saat sonra cıkan sonucu dıkkate almayınız yazıyor benim testte
Geç döllenme falan diyorlar ama geçen sefer benim başıma böyle bir şey gelince çıkar diye düşünüyorum haftasonunda. Aşağıya geçen transferimin fotoğrafını ekleyeyim. Bu fotoğraftan 2 gün sonra 200 beta sonucunu almştımŞimdi haftasonu ben İdrarda baksam çıkar mı acaba? Pazartesi günü 12.gün o gün kan vermemi istediler
Aaa kaçıncı gündü idrar testiniz pekiGeç döllenme falan diyorlar ama geçen sefer benim başıma böyle bir şey gelince çıkar diye düşünüyorum haftasonunda. Aşağıya geçen transferimin fotoğrafını ekleyeyim. Bu fotoğraftan 2 gün sonra 200 beta sonucunu almştım
8. Gündü ama 5. Gün embriyosuyduAaa kaçıncı gündü idrar testiniz peki
O yalancı pozitif malesef 5 dk içinde çıkıyor gerçeğiYarım saati geçmişti belki 3-4 saat
Benim de 5.gün embriyosu iki tane konuldu. İkiz olmaz denildi iyi değilmiş ikinci destek için konuldu. O zaman ben de yapsam bişiler görmem gerek artık değil mi? Nasıl durayım şimdi?8. Gündü ama 5. Gün embriyosuydu
Doğrudur çok umutlanmamaya çalışıyorum ptsi kesinleşecek artıkO yalancı pozitif malesef 5 dk içinde çıkıyor gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?