2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Benim ilk kızımda beşinci gün embriyosuydu iki taneydi hatta tek tuttu hiçbir belirtim olmadı o zaman şimdi ikinciyi yaptık dondurulmuş embriyo cuma test günü transferden beri hafif kasik ağrım var ve ara ara belim ağrıyor geçen dışarı çıktık baharatcinin önünde filan çok midem.bulandi evde bulanmiyor mesela belirti çok ama bakalım ne çıkacak

Evet kızlar bizden önceki dönem yaptıranlar da test yapmayın diyor lütfen yapmayalım. Benim doktorum transfer günü ve hafta da 1 olmak üzere rexomega ve sodyum iyot fln serum verdi size de verildi mi ? Hem o gün takıldım hem de bu gün. Bende de hiç belirti yok belirti sizi aldatmasın pozitif düşünelim sağlıklı beslenelim Allah’a bırakalı.

transfer sonrası ben belirti falan hissetmiyorum. Yani hangi gün hissederim onu da bilmiyorum 24 ünde test yapmam gerekiyor ama ben ilk evde testimi 19 unda yani pazar yapayım diyorum. 5. gün embriyosu, çıkar heralde dimi?
Kandaki beta hcg değeri günümüze göre aslında bir ufak hamileliğin durumunu veriyor çok dusukse değer gününe göre pek umut vaad etmiyor.bunu öğrendikten sonra vazgeçtim yapmayacağım ben. Sonra bol bol yapıcam görücem çift çizgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…