• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

belmaberna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
26
8
86
32
Arkadaşlar ben 2019 da tüp bebek tedavisi gördüm 4 yumurta toplandı taze embriyo transferi yapıldı şimdi 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyor kalan dondurulmuş 3 emriyom vardı biri kötü çıktı ikisi iyi çıktı 2 tane transfer ettim dondurulmuş embriyo ve bu gün transferimin 4. Günü 03.01.2025 de oldum sonucu 14 ünde ogrenecem sizin belirlitlernz var mı yada 5 buçuk yıllık dondurulmuş embriyo deneyen var mı sonucu nedir.

Arkadaşlar ben 2019 da tüp bebek tedavisi gördüm 4 yumurta toplandı taze embriyo transferi yapıldı şimdi 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyor kalan dondurulmuş 3 emriyom vardı biri kötü çıktı ikisi iyi çıktı 2 tane transfer ettim dondurulmuş embriyo ve bu gün transferimin 4. Günü 03.01.2025 de oldum sonucu 14 ünde ogrenecem sizin belirlitlernz var mı yada 5 buçuk yıllık dondurulmuş embriyo deneyen var mı sonucu nedir.
Kaç yıl donuk halde sakalanır ? Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🤲 🥰

Bende 6 ocakta 3.gun dondurulmuş çift embriyo transferi oldum benim de 3.gunum heyecanla bekliyorum

Merhabalar ben de 7 ocakta taze transfer oldum 5. Günün bugün adet sancısı gibi arada fena oluyor aynı durumu yaşayan var mı

Bende perşembe 16 sında transferim olucak ilkinde negatif oldu histeroskopi oldum rahimde yapışıklik varmış şimdi 5 yumurta toplandı besi dollendi çok heyecanlıyım bu sefer Allah elimizi boş çevirmesin çok emek veriyoruz her anlamda çok zor

Merhaba salı günü taze transfer olcam çok heycanlıyım. Perşembe opu oldum, çatlatma iğne etkisiyle transfer sonrası yanılırım diye çok korkuyorum🙈 5. Gün embriyosunda hangi gün gebelik testi yapılır hiç bilmiyorum. Destek verir misiniz🤭

Gectığımız carsamba transfer olsum bugun 5. Günüm inşallah tutunur tek yumurtam vardı yaş itibariyle cok sukur döllendi heyecanla bekliyorum dua edın neolur 6. Denemem yaş 40 Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını bersin inşallah mutlu haberler alalım🤲🏼

9 ocakta 3. Gün taze çift embriyo transferi oldum 2. Denemem var mı bu tarihte transfer olan belirtileriniz var mı acaba

Back