Gunaydin
Oncelikle hayirli olsun, insallah saglikli mis gibi ilerler gebeliginiz sizin de
Ben de yurtdisindayim, surec dediginiz gibi. Bir dusugunuz oldugunu soylediginizde zaten erken ultrason veriyorlar. Normalde 10.haftada ilk ultrasonken bana da 7.haftaya verdiler bir sonraki hafta pazartesi randevum var. Ve dediginiz gibi folik asit harici hicbir sey vermiyorlar. Beklemekten baska da care olmuyor, ben de sizin gibi su an boslukta suzuluyor gibi hissediyorum kese vs. gormedigim icin ama bi yandan da bu kez tecrubemin digerinden cok daha farkli ve guzel sonuclanicagini dusunerek kendimi telkin etmeye calisiyorum arada korkularim olsa da. Ki dusunun benim ilk dusugumde 10.haftada ultrasonda farketmistik bebegin gelismedigini, muhtelemen onceden gelisiminin durdugunu. Sizin gibi ben de anksiyete yasadim, Turkiye’ye geldigimde kontrole gittim falan ama evet yurtdisindayiz ve surec bu sekilde isliyor herkes icin. Kendimi telkin etmeye calisiyorum. Cok kendimi dinlememeye calisiyorum. Belirti olmasa da insanlarin gebelikleri saglikla ilerliyor. Bulantiniz olmasina gerek yok. Iyi dusunun iyi olsun
10 gun cabucak gecsin bakin benim de 8-9 gunum var sizin gibi, beraber guzelce bekleriiiz
Sonra da guzel haberler aliriz insallah