Mamaya karşı değilim annem de bizi hep mamalar ile büyütmüş emzirme sonrası hemen mama takviyesi yapıyorum inşallahBol bol beslemelisin eger sut henuz tam inmediyse mama vermekten cekinme derim ilk bebegimde inat ettim vermedim mama bizde sariliktan yattik bi gece mavi isik tedavisi gordu bir gunde 5e dusmustu ama
Insallah bol bol cisle atiyorlarmis sariligi. Sutum geldi ama cok yeterli gelmiyo gunde 2 3 defa veriyorum mamaMamaya karşı değilim annem de bizi hep mamalar ile büyütmüş emzirme sonrası hemen mama takviyesi yapıyorum inşallahhemen toparlarız siz mama veriyor musunuz
Şifa olsun bebişeInsallah bol bol cisle atiyorlarmis sariligi. Sutum geldi ama cok yeterli gelmiyo gunde 2 3 defa veriyorum mama
Butun bebislere insallah. Tahin deneyebilirsin süt icin hem yaglandiriyo sütü hem arttiriyoŞifa olsun bebişe
Bende sütümü sağdım şimdi azalmış gibi sanki ondan dolayı sarılığı artmıstır kesin bende mamayla devam edicem
Teşekkür ederimButun bebislere insallah. Tahin deneyebilirsin süt icin hem yaglandiriyo sütü hem arttiriyo
Hayır asla öyle kalmayacak üzülmeyin sakınGidecek o kilolar spor yapmasak bile gidecek çocuk bakarken bile kalori yakacağız çünkü
Ayy moralimi duzelttiniz kızlar sağolun yaBende aynisi oldu 76 yla girdm eve geldm 74 um cocuk zaten 3 kiloyduantibiyotikler odem yapiyo bi anda gidyo sonra kilo
Onlar icin ayaktayiz kiAnnelik işte başka hiçbir şey bana iş yaptıramazdı yoksabence de terledigim için oldu havalandırmak gerekiyor arada.
Ben su an hamile kaldigim kilodan 1 kilo eksigim hic dikkat falanda etmiyorjm sut olsn diye herseyden az az yiyorumAyy moralimi duzelttiniz kızlar sağolun yaÖnemli olan tabiki bebisin sağlığı ama insan kafaya takıyor çünkü kilo kaybı beklentisi illaki oluyor..
Güzel vermişsiniz gerçekten darısı başımaBen su an hamile kaldigim kilodan 1 kilo eksigim hic dikkat falanda etmiyorjm sut olsn diye herseyden az az yiyorumdaha vaktimiz var su an kimse bizden zayiflamayi bekleyemez zaten zayiflasakta gobek kolay toparlanmiyo
Ben de benzer bir durum yaşamıştım ilk oğlumda. Sütüm yetmediğinden hem emzirme hem mama şeklinde gidiyorduk. Bir de silikon uç olunca 3. Ay gibi meme reddi başladı. Sonra 1 günlük yüz yüze 1 ay boyuncada mesajlasma şeklinde bir emzirme uzmanından destek aldım. Mamayı kesemedim ek gıdaya geçinceye kadar ama emzirme uzmanı çok zor akan bir uçla ve bebek dik konumda biberon yatay olarak vermemi istedi. Böylece biberonu da zor cekmeye başladı oğlum. Silikon ucu da yavaş yavaş bırakınca memeye yeniden döndü. Emzirmelerimi hep sessiz sakin yerlerde yapmamı istedi bu süreçte emzirme uzmanı. Hatta pilates topu üstünde hafif salınarak emzir dedi. Ben faydasını gördüm. Belki sizde de işe yarar diye yazmak istedim. Olmazsa da önemli olan bebeğinizle stressiz mutlu bir ilişkinizin olması. Elbet bir şekilde doyuyorlar. Hic anne sütü alamayan bebekler de sağlıkla büyüyor. Ben 2 yaşına kadar emmisim eşim 4. aya kadar. Sonra da kayinvalidem mama niyetine hep pirinç unu icirmis eşime. Maşallah benden sağlam.Valla kızlar ikinci bebeğim olmasına rağmen mama yine başıma bela oldu yine mama ile birlikte gidiyorum emzirme sonrası veriyorum kaynanam ve eşim sarılık olacak diye korkutuyor öyle oldukça ben de korkuyorum veriyorum kaşıkla da yemiyor biberon ile veriyorum muhtemelen bir süre sonra ilk beneğim gibi bu da memeyi bırakacak mamaya düştük yine üf yani tamam kötü değil mama ama emzirmek istiyordum yine zayıf emiyor bu da kızım da öyleydi zaten silikon uç ile tutuyorlar mememi uç olmadan tutamıyorlar bir süre sonra tamamen bırakmıştı kızım 2 aylıkken felan bu da öyle olacak gibi sinirim çok bozuluyor ama artık kendimi üzmek istemiyorum kızımda logusalığım mama yüzünden leş gibi berbat geçti bunda emmiyorsa emmesin diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi çünkü elimden birşey gelmiyor artık
Çok teşekkür ederimSağlıkla huzurla büyütün inşallah hayırlı olsun
EvetTebrik ederim, çok düşünüyordunuz nasıl olacak diye. Sağlıklı sonuçlandığına çok sevindim
Ben takamıyorum çünkü kafasını sallarken burnuna dek indiriyorKizlar ne zamana kadar şapka takacagiz bilen var mi?
Tetanoz aşısı olana dek kesmeyin dediler metal değmeyecekmiş.Hava sıcak biz gece dışında takmıyoruz artık. Eldiveni de yüzünü çizmesin diye mecbur takıyoruz. Tırnakları çok minik kesmeye korktuk
Pozitif bir dogum olmus ne guzelAnneler selamlar
herkesin keyfi yerindedir umarım.
Doğumum çok güzeldi, başlangıçtaki anestezinşn etkisi bulantı ve titremeyi saymazsak, hiç sıkıntım olmadı.
Hatta memnunum sezaryenden
Beni en çok zorlayan memeyi tutturamamak.. bundan sonra doğumla ilgili düşüncelerim hikaye kaldı.
her emzirme seansı bir ağlıyorum. Meme ucu hassasiyetim var. Memeyi tutturamıyoruz.
Yarım saat tutmaya uğraşıyoruz o kadar durmuypr bazen. Tuttuktan sonra hassasiyet birkaç dk sürüp bitiyor. Hemşireler de 1 hafta sürebileceğini söyledi.
Ama yaşaması hiç kolay değil.
Yıpratıcı oluyor.
emzirmeyi çok istiyorum, o yüzden ne yapabilirim arayıştayım.
Ne zamana dek sürecek bilmiyorum.
Hastanedeki bebek hemşirelerine tekrar gidşp başka pozisyon için yardım isteyeceğim.
2. Bi kişi olmadan çok zor.kafa atıyor mememe bu bebe, sonra da sinirlenip (sinirlenme fazına çok hızlı geçiyo agresif bebe) neredeyse katılacak kadar ağlıyor.. kendimi yetersiz hissediyorum.
Ama tutarsa dünyada benden mutlusu yok. Emzirme araları da bu nedenle çok uzuypr 4 saate varıyor.
Emzirme konusunda aynı şeyi yaşadımAnneler selamlar
Doğumum çok güzeldi, başlangıçtaki anestezinşn etkisi bulantı ve titremeyi saymazsak, hiç sıkıntım olmadı.
Beni en çok zorlayan memeyi tutturamamak.. bundan sonra doğumla ilgili düşüncelerim hikaye kaldı.
her emzirme seansı bir ağlıyorum. Meme ucu hassasiyetim var. Memeyi tutturamıyoruz.
Yarım saat tutmaya uğraşıyoruz o kadar durmuypr bazen. Tuttuktan sonra hassasiyet birkaç dk sürüp bitiyor. Hemşireler de 1 hafta sürebileceğini söyledi.
Yıpratıcı oluyor.
Hastanedeki bebek hemşirelerine tekrar gidşp başka pozisyon için yardım isteyeceğim.
2. Bi kişi olmadan çok zor.kafa atıyor mememe bu bebe, sonra da sinirlenip (sinirlenme fazına çok hızlı geçiyo agresif bebe) neredeyse katılacak kadar ağlıyor.. kendimi yetersiz hissediyorum.
Ama tutarsa dünyada benden mutlusu yok. Emzirme araları da bu nedenle çok uzuypr 4 saate varıyor.
Çok güzel bilgiler vermişsinBen de benzer bir durum yaşamıştım ilk oğlumda. Sütüm yetmediğinden hem emzirme hem mama şeklinde gidiyorduk. Bir de silikon uç olunca 3. Ay gibi meme reddi başladı. Sonra 1 günlük yüz yüze 1 ay boyuncada mesajlasma şeklinde bir emzirme uzmanından destek aldım. Mamayı kesemedim ek gıdaya geçinceye kadar ama emzirme uzmanı çok zor akan bir uçla ve bebek dik konumda biberon yatay olarak vermemi istedi. Böylece biberonu da zor cekmeye başladı oğlum. Silikon ucu da yavaş yavaş bırakınca memeye yeniden döndü. Emzirmelerimi hep sessiz sakin yerlerde yapmamı istedi bu süreçte emzirme uzmanı. Hatta pilates topu üstünde hafif salınarak emzir dedi. Ben faydasını gördüm. Belki sizde de işe yarar diye yazmak istedim. Olmazsa da önemli olan bebeğinizle stressiz mutlu bir ilişkinizin olması. Elbet bir şekilde doyuyorlar. Hic anne sütü alamayan bebekler de sağlıkla büyüyor. Ben 2 yaşına kadar emmisim eşim 4. aya kadar. Sonra da kayinvalidem mama niyetine hep pirinç unu icirmis eşime. Maşallah benden sağlam.Siz ve evlatlarınız sağlıklı ve mutlu olun her daim inşallah.
Ah çok teşekkür ederim bilgi için çok sağolunBen de benzer bir durum yaşamıştım ilk oğlumda. Sütüm yetmediğinden hem emzirme hem mama şeklinde gidiyorduk. Bir de silikon uç olunca 3. Ay gibi meme reddi başladı. Sonra 1 günlük yüz yüze 1 ay boyuncada mesajlasma şeklinde bir emzirme uzmanından destek aldım. Mamayı kesemedim ek gıdaya geçinceye kadar ama emzirme uzmanı çok zor akan bir uçla ve bebek dik konumda biberon yatay olarak vermemi istedi. Böylece biberonu da zor cekmeye başladı oğlum. Silikon ucu da yavaş yavaş bırakınca memeye yeniden döndü. Emzirmelerimi hep sessiz sakin yerlerde yapmamı istedi bu süreçte emzirme uzmanı. Hatta pilates topu üstünde hafif salınarak emzir dedi. Ben faydasını gördüm. Belki sizde de işe yarar diye yazmak istedim. Olmazsa da önemli olan bebeğinizle stressiz mutlu bir ilişkinizin olması. Elbet bir şekilde doyuyorlar. Hic anne sütü alamayan bebekler de sağlıkla büyüyor. Ben 2 yaşına kadar emmisim eşim 4. aya kadar. Sonra da kayinvalidem mama niyetine hep pirinç unu icirmis eşime. Maşallah benden sağlam.Siz ve evlatlarınız sağlıklı ve mutlu olun her daim inşallah.
Benimde meme ucumu ilk bebeğimde de tutamamıştı bu da tutamadı ilkinde de silikon uç ile emzirdim zorla bunda da onunla emziriyorum ama zamanla bırakıyorlar memeyi yani ilk bebeği. 2 ay silikon uç ile emdi mama takviyeliydi tabiki tek meme yetmiyordu ne de olsa o aradaki silikon uç tam olarak bebeğin memeye temas etmemesiyle süt azalmıştı yani. Bunda da maalesef bebeğim turamadı memeyi silikon uç ile emiyor bakalım bu nereye kadar emecek bilemiyorum emzirm çok içimde kaldı benimde böyle direk memesini tutturup emzirenlere çok özeniyorum ya yaşayamadım nasip olmadı artık anne sütü alsın da böyle alsın diye düşündüm nereye kaşar giderse.Anneler selamlar
Yıpratıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?