- 13 Aralık 2015
- 1.588
- 1.620
- 133
- 31
Bende şu an kendimi tekrar sorguladım dün nerdeyse normal istiyorum diye doktorla tartışacaktımEvet gerçekten öyle oldu şimdi yaptıklarımı düşündükçe hayret ediyorumbu arada yere yattım dediğim duş bildiğiniz hastanenin duşuydu en son enfeksiyon pislik temizlik umurumda değil diye yere bırakmıştım kendimi normalde hastane duşuna çıplak ayakla bile girsem napıyorum ben diye 10 defa sorgularım
Benimki de 3250 37 haftalık ama doktor artık almak istiyor 38 i bekleyemicezAy benim iyice kafam karisti bu dediklerinizden sonrayarin doktora gidicem bakalim durum ne olacak. Doktorum bebek minyon kolay dogurursun diyor 3300 gr 51 cmdi en son. Eger acilmam yoksa haftasonu gidip sezaryen olucam artik
Kaç haftalık oldun canımAy benim iyice kafam karisti bu dediklerinizden sonrayarin doktora gidicem bakalim durum ne olacak. Doktorum bebek minyon kolay dogurursun diyor 3300 gr 51 cmdi en son. Eger acilmam yoksa haftasonu gidip sezaryen olucam artik
Sorunun cevabını bilmiyorum ama Mart grubunda ki arkadaşımız 3-4 cm ile birkaç hafta durmuştuKızçeler bugğn kontrole gittim bir parmak açıklık var dedi natde birazda sancı çıktı ne zaman gelicek bu kız ya bir cm açılmayla uzun süre duran var mı yoksa hemen başlar mı bu gece falan
32. Haftadan beri 1cm açıklık ile geziyorum devami gelmedi hiçKızçeler bugğn kontrole gittim bir parmak açıklık var dedi natde birazda sancı çıktı ne zaman gelicek bu kız ya bir cm açılmayla uzun süre duran var mı yoksa hemen başlar mı bu gece falan
Ben iki haftadır 2 cm açıkla geziyorumKızçeler bugğn kontrole gittim bir parmak açıklık var dedi natde birazda sancı çıktı ne zaman gelicek bu kız ya bir cm açılmayla uzun süre duran var mı yoksa hemen başlar mı bu gece falan
40+0 im bugun. Doktorum 41 e kadar bekliyoruz eger gelmezse o zaman suni sanci veriyoruz dedi. Evet hepsinin kendine gore zorlugu var haklisinizKaç haftalık oldun canım
doğumun hiçbiri kolay olmuyorki sezaryende ayrı zorluklar normalde ayrı zorlauklar var herkesin doğumu birbirini de tutmuyor bu kadar zorluk yaşıyoruz ama o anları düşününce çok özel olduğunu anlıyorsun hepsi anlık geçici şeyler dayanılmayacak değil Allah gücünü veriyor muhakkak
Ben suni sancıyla doğum yaptım, yavaş açılıyordum ve rahim duvarım yumuşamıyordu bir türlü çok yardımcı olduHicbi arkadasim suni ile sonuca varamadi ve saatler sonra mahvolmus bir sekilde sezaryene dondulerkesinlikle düsünmüyorum sen de iyice arastir derim bosuna iskence cekmek en kotusu
Sezaryen mi oldunuzBen suni sancıyla doğum yaptım, yavaş açılıyordum ve rahim duvarım yumuşamıyordu bir türlü çok yardımcı oldu
10 günde iyileşmişti benimki doktor oraya özel krem ve batikon vermiştiDaha önce doğum yapıp epizyotomi ve diğer dikişleri olanlar kaç günde ağrısı geçti benim hareketimi çok kısıtlıyor ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum inanılmaz zorlanıyorum ve acıyorbenzer durumu yaşayanlar kaç günde bu acısı geçiyor birde doktor bana ne krem verdi ne bir şey antibiyotikli ya da ağrı kesicili krem öneriniz var mı? Özellikle popo kısmıma doğru olan dikişler için tavsiye istiyorum çünkü en çok zorlayan onlar
Bence suni sancıdan korkmayın çoğu doğum yapan kadın normal sancıyla aynı diyolar kötü düşünme iyi düşün iyi olsun40+0 im bugun. Doktorum 41 e kadar bekliyoruz eger gelmezse o zaman suni sanci veriyoruz dedi. Evet hepsinin kendine gore zorlugu var haklisiniz
Hayır normal doğumSezaryen mi oldunuz
Ben doğum yapalı 11 gün oldu, ilk güne göre çok daha azaldı acısı. Her tuvaletten sonra baticonla pansuman yaptım. Her gün 15 dk yatağa uzanıp o bölgeye saç kurutma makinası tuttum ama sıcak ayarda değil. Bir de ağrım çok olunca parol içtim ama bende pek işe yaramadı. 1 hafta geçince kontrole gittim doktor dikişlerin kaynamış iyileşmeye başlamış demiştiDaha önce doğum yapıp epizyotomi ve diğer dikişleri olanlar kaç günde ağrısı geçti benim hareketimi çok kısıtlıyor ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum inanılmaz zorlanıyorum ve acıyorbenzer durumu yaşayanlar kaç günde bu acısı geçiyor birde doktor bana ne krem verdi ne bir şey antibiyotikli ya da ağrı kesicili krem öneriniz var mı? Özellikle popo kısmıma doğru olan dikişler için tavsiye istiyorum çünkü en çok zorlayan onlar
Benimde 15 nisan sezeryan kızlarŞuraya doğum tarihi belli olan hamişleri almayalım mı ya
Tarih belli olunca da geceler günler saatler nasıl geçiyor acaba..
10 Nisan @askiminaskiyim ve @picolatte
11 NisanMadame butterfly
14 Nisan @kotaroo
15 Nisan @sadolinda ve @Minnosumm
Ben de 38+1 deyim. Yarın kontrolüm var, beklentim 3200 gr olması. Umarım daha fazlasıdır, doğunca ele avuca gelsin istiyorummümkünse okula yazdıracak kıvamda olsun
Hala doğum konusunda kafamda belirsizliklerim var.
Vajinal mi, sancı/su gelince sezaryen mi, planlı sezaryen mi... aklım suyum gelince gidip sezaryen olmakta, doktorum da yapabiliriz demişti.
Yarın belirleyeceğiz galiba.
Belki de yarın gelip bu mesajı güncelleyip tarih listesinde adımı da yazabilirim
bu gece gene uzun olacak bana.
tarih belirlemeyi size bıraktı mı doktorunuz? Kiminizin doktoru belirledi sanırım.
wiki'de ilgili tarihe ve olaylara mı bırakıcam,
ebced hesabı mı yapıcam, doğum haritasına mı baktırıcam... o yüzden tarihi bebek belirlesin, ben de doğumumu belirleyeyim, fifti fifti olsun istiyorum
İşin şakası; bugün dudağımda uçuk çıkardım galiba bu stresten
şimdi doğsa öpemem.
Lütfen haftayı bekle kızım tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?