- 7 Mart 2013
- 1.047
- 1.241
- 333
Yoo öyle düşünmeyin bu şekilde düşünmekte normal , böyle şeylere çok önem vermemekteBen kilo verdim7-8 kg fazlam vardı. Mide bulantısı , kusma , iştahsızlık 3.5 kilosunu götürdü .
Bazı kişiler ilk aylarda kilo vermek normal diyor
Ben ne ultrason biriktiriyorum, ne defter , ne anı , ne fotoğraf. İlk hamileliğim ama neden böyle isteklerim yok bilemedim
Annem şimdi bak bunlar senin ultrasonlarin diye önüme koysa 35 sene bunları mi sakladin gerçekten derim sjsjsj
Tam bir ruhsuz olabilirim
Hahaha valla bende kot giyemiyorum ya sanki sıkışmışım gibi oluyor, bende kilo verdim ama karnım şiştiBen de kapatabildigim kadar kapiyorum hirkalarla bol ustlerle
Oyshonun comfortlux flare tall versiyonu ispanyol pacalari cooook rahat. Tayt gibi de durmuyor dokusu dolayisiyla. Ben iste onu giyiyorum bu hafta kimse anlamiyo bi de asiri rahatdediginiz gibi kotlar sikiyor ben de hic rahat edemiyorum sanki bebis icerde sikisiyo gibi geliyoo Ona bakin derim
Beni prilam da kesemediKızlar selamlar, günler sonra buralara bi uğrıyım dedim, benim gibi bulantı sikayetleri olanları görünce de yazmadan gecemedim. Daha önce aktif oldugum dönem de bulantılarım kötü diyordum zaten herkes güzel güzel beslenirken cubuk krakerle gün geciriyordum zaten bu 9 haftalık süreçte 1 kilo verdim bile. 2 gündür yatmadan 1 tane Prilam dr iciyorum ve mucize bir seymis nasıl rahatladım anlatamam sizlereBana doktorum aslında en basında yazmıstı ama ben nedense ilac icmiyim diye almıyodum meğer zaten hamileler icin bulantı ilacıymıs icinde vitamin bile varmıs, zaten zararlı olsa doktor neden versin benimki de kafa iste.. Ama yani 2 gündür normal yemek yiyorum bulantısız gün geçirmek ne güzelmis hatırladım resmen, nazar degmesin diyim Bu sekilde olanlarınız varsa doktorunuza danısın mutlaka, insallah sizlere de sifa olur
Bana da yazdı ama bende kullanmıyorum bende aşırı uyku halsizlik yapıyo sevmedim hiçBeni prilam da kesemedigece 2 tane sabah 1 tane verdi.
Onu da içemiyorumhapı alirken içtiğim su bile midemi bulandırıyor.
Ben mi nazlıyım , bilmiyorum
Teşekkür ederim bakıcam mutlakaBen de kapatabildigim kadar kapiyorum hirkalarla bol ustlerle
Oyshonun comfortlux flare tall versiyonu ispanyol pacalari cooook rahat. Tayt gibi de durmuyor dokusu dolayisiyla. Ben iste onu giyiyorum bu hafta kimse anlamiyo bi de asiri rahatdediginiz gibi kotlar sikiyor ben de hic rahat edemiyorum sanki bebis icerde sikisiyo gibi geliyoo Ona bakin derim
Ah kıyamam çok geçmiş olsunBeni prilam da kesemedigece 2 tane sabah 1 tane verdi.
Onu da içemiyorumhapı alirken içtiğim su bile midemi bulandırıyor.
Ben mi nazlıyım , bilmiyorum
Evet haklısınız ben gece yatmadan iciyorum ve hemen uyku yapıyor uyuyorum sabaha bir sey kalmıyor ama gündüz icmek zorunda kalsam cok sersemlestirir ben de calısamam kesinlikle. Hatta gecen gün gündüz metpamid icmistim o bile baya uyku hali yaptı günüm mahvolduBana da yazdı ama bende kullanmıyorum bende aşırı uyku halsizlik yapıyo sevmedim hiççalışamıyorum o şekilde
Tuvalete çıkmak için değil kusmak için tuvaletteyim. Her saniye kusar mı bi insan. Artık mide boş olduğu için kuru öğürüyorum kan geldi boğazımdan çok zor durumdayımSürekli tuvalete çıkma sorunu geceleri bende de var. O kadar su içmiyorum halbuki
Bi dönem benim de öyle çok korktum tüm belirtilerim gitti sonraki hafta bomba gibi geldi7+2 deyim , kese, bebeği ve kalp atışını duymuştuk, bulantım olmadı hiç, göğüs hassasiyetim vardı gittikçe azaldı bugün neredeyse yok gibi çok endişeleniyorum
Bende prilam içiyorum sabahları 1 tane . Ama ilk içmeye başladığım 10 gün cennette gibiydim. Taaa ki vücudum ona alışana kadar. Artık tınlamıyor bile ilacı. Yine kötüleştim yaniKızlar selamlar, günler sonra buralara bi uğrıyım dedim, benim gibi bulantı sikayetleri olanları görünce de yazmadan gecemedim. Daha önce aktif oldugum dönem de bulantılarım kötü diyordum zaten herkes güzel güzel beslenirken cubuk krakerle gün geciriyordum zaten bu 9 haftalık süreçte 1 kilo verdim bile. 2 gündür yatmadan 1 tane Prilam dr iciyorum ve mucize bir seymis nasıl rahatladım anlatamam sizlereBana doktorum aslında en basında yazmıstı ama ben nedense ilac icmiyim diye almıyodum meğer zaten hamileler icin bulantı ilacıymıs icinde vitamin bile varmıs, zaten zararlı olsa doktor neden versin benimki de kafa iste.. Ama yani 2 gündür normal yemek yiyorum bulantısız gün geçirmek ne güzelmis hatırladım resmen, nazar degmesin diyim Bu sekilde olanlarınız varsa doktorunuza danısın mutlaka, insallah sizlere de sifa olur
İnşallah çok teşekkür ederimBi dönem benim de öyle çok korktum tüm belirtilerim gitti sonraki hafta bomba gibi geldiendişe yapmayın her gün aynı olacak diye bir şey yokmuş
Canım aynı yaştayiz, ilk bebek, sat da aynıbeni de eklermisiniz acaba ? yaş 35 ilk çocuk olacak inşallah. Sat 23.07.2024 , 5+3 kilo:50 tahmini doğum:29.04.2025
YaaaTuvalete çıkmak için değil kusmak için tuvaletteyim. Her saniye kusar mı bi insan. Artık mide boş olduğu için kuru öğürüyorum kan geldi boğazımdan çok zor durumdayım
Ah gerçekten mi, benim de 3. günüm çok rahattım insallah bozulmazBende prilam içiyorum sabahları 1 tane . Ama ilk içmeye başladığım 10 gün cennette gibiydim. Taaa ki vücudum ona alışana kadar. Artık tınlamıyor bile ilacı. Yine kötüleştim yani
Ben firmayı arayıp yetkili kişiden öğrendim. Doktorum firmayla direk konuşmamı istedi.Merhaba,benimde ikizken tek gebeliğe döndü fakat doktorum bu şekilde bir şey söylemedi
Anladım,ben bir araştırayım teşekkür ederimBen firmayı arayıp yetkili kişiden öğrendim. Doktorum firmayla direk konuşmamı istedi.
Bana da doktor verdi ama hiç içmedim zaten ilaç içme konusunda felaket kötüyüm tutması işkence gibi oluyor zaten etki etmez diye düşündüm siz böyle yazınca denemek istedim ama kararsız kalıyorumBende prilam içiyorum sabahları 1 tane . Ama ilk içmeye başladığım 10 gün cennette gibiydim. Taaa ki vücudum ona alışana kadar. Artık tınlamıyor bile ilacı. Yine kötüleştim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?