- 10 Nisan 2013
- 1.614
- 2.041
Dun ve bugun yediiim, ama dogru dikkat ediyim bundan sonra, tesekkur ederiimCanım kuru meyveleri dikkatli tüket fazla tüketmek şekeri yükseltebiliyor gebelikte şekerimize dikkat etmemiz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun ve bugun yediiim, ama dogru dikkat ediyim bundan sonra, tesekkur ederiimCanım kuru meyveleri dikkatli tüket fazla tüketmek şekeri yükseltebiliyor gebelikte şekerimize dikkat etmemiz gerekiyor
Surattan mi kollardan bacaklardan mi oyle duruyor, odem yapabilir belki ama progestanin oyle bir etkisi var mi bilmiyorum hiiic. Bol su iciyosunuz di mi?Benim kilom hala aynı ama görüşünüm aynı değil kilo almış gibi görünüyorum ama kilom aynı nasıl oluyo anlamadım acaba ödem mi var progestan da kullanıyorum ondan olabilir mi?
Merhaba,benimde ikizken tek gebeliğe döndü fakat doktorum bu şekilde bir şey söylemediFetal dna için doktorum eurofins i önerdi. Fakat benim önce ikiz sonra tek gebeliğe döndüğü için tek gebelikten sonra en az 6 hafta geçmesi gerekmiş. Yoksa test yanlış sonuç verebilirmiş. Fiyat olarak da 420 € dediler
Karın çevrem çok şişkin duruyor içmeye çalışıyorum ama günde ne kadar içtiğimi bilmiyorum hesap yapmadım hiçSurattan mi kollardan bacaklardan mi oyle duruyor, odem yapabilir belki ama progestanin oyle bir etkisi var mi bilmiyorum hiiic. Bol su iciyosunuz di mi?
Eşim dedi kız olursa sen erkek olursa ben koyayım dedim tamam. İlk çocuğumuzun iki ismi var birini eşim birini ben koydum. Şimdi vazgeçtim yine iki isim koyalım ortaklaşa diyorum. Aile büyüklerine hiç danışmayacağız bile sonuçta bizim bebemizVar mı böyle talepler ? Eş olsun kaynana olsun biraz sohbet edelim madem
Eki Görüntüle 3477825
Canım ideal kilo alımı değil de kendi kilona göre alman sağlıklı olanı. Mesela gebelik boyunca alman gereken kilo gebeliğin başladığı kilonla orantılı olması lazım. bunu hesaplayan uygulamalar vardı vücut kitle indeksine göre.Kizlar bir de kilo takibi yapiyo musunuz? Ben 0,95 kilo almis gibi duruyorum ama karnim sis olmasa hala zapzayifim oyle bi surat sismem falan olmadi henuz. Canim devamli makarna tarzi seyler yemek istiyor ama kendimi gun icinde kuru incir uzum yemeye zorluyorum kan yapsin diye. Dun ebe merkezindeki kadin ideal kilo 10-12 kilo arasidir dedi. Bakalim nasil olucaz
Karin cevrenizden kasit bebisin buyucegi gobus kismiysa o bende de cok siskin. Hatta suan birisi gorse direkt anlar hamile oldugumu, ozellikle aksamlari asiri sisiyor. Yedigimiz seylerdendir sabah inik aksam sisik oluyorsaKarın çevrem çok şişkin duruyor içmeye çalışıyorum ama günde ne kadar içtiğimi bilmiyorum hesap yapmadım hiç
Umarım ondandırKarin cevrenizden kasit bebisin buyucegi gobus kismiysa o bende de cok siskin. Hatta suan birisi gorse direkt anlar hamile oldugumu, ozellikle aksamlari asiri sisiyor. Yedigimiz seylerdendir sabah inik aksam sisik oluyorsa
Ya ben kusmaktan korktuğum için yemiyorum bile boşa yemiş olmamak için. Önce bi su içip yokluyorum midemi kusup öyle yemeye çalışıyorumKatılıyorum valla 8 den sonra benim kusma bulantı başladı. Ondan önce de bulantım vardı ama böyle değil di her gün kahvaltı sonrası rutin oldu bende
Valla benim öyle bir şansım olmuyor anlık geliyor anlıyorum artık sinyal gibiYa ben kusmaktan korktuğum için yemiyorum bile boşa yemiş olmamak için. Önce bi su içip yokluyorum midemi kusup öyle yemeye çalışıyorum
Ben de 0,7 kilo aldım şişkinliğim var hatta okulda bir arkadaş senin normalde göbeğin yok dedi biraz çıkmış dedim bağırsak sorunu yaşıyorum . Benım de canım sürekli hamur işleri ekşi şeyler turşularda gözüm ve kot pantolonlarım beni sıkıyor şuan alışveriş içinde çok erken bilemedimKizlar bir de kilo takibi yapiyo musunuz? Ben 0,95 kilo almis gibi duruyorum ama karnim sis olmasa hala zapzayifim oyle bi surat sismem falan olmadi henuz. Canim devamli makarna tarzi seyler yemek istiyor ama kendimi gun icinde kuru incir uzum yemeye zorluyorum kan yapsin diye. Dun ebe merkezindeki kadin ideal kilo 10-12 kilo arasidir dedi. Bakalim nasil olucaz
Bende ufak bir kutu var. İçinde yaptığım gebelik testi ve tüm ulturasonlar içinde. Napiyim doktor veriyor çöpe mi atayım yapamam benBen kilo verdim 7-8 kg fazlam vardı. Mide bulantısı , kusma , iştahsızlık 3.5 kilosunu götürdü .
Bazı kişiler ilk aylarda kilo vermek normal diyor
Ben ne ultrason biriktiriyorum, ne defter , ne anı , ne fotoğraf. İlk hamileliğim ama neden böyle isteklerim yok bilemedim
Annem şimdi bak bunlar senin ultrasonlarin diye önüme koysa 35 sene bunları mi sakladin gerçekten derim sjsjsj
Tam bir ruhsuz olabilirim
Ben de kapatabildigim kadar kapiyorum hirkalarla bol ustlerleBen de 0,7 kilo aldım şişkinliğim var hatta okulda bir arkadaş senin normalde göbeğin yok dedi biraz çıkmış dedim bağırsak sorunu yaşıyorum . Benım de canım sürekli hamur işleri ekşi şeyler turşularda gözüm ve kot pantolonlarım beni sıkıyor şuan alışveriş içinde çok erken bilemedim
Ben kilo verdim 7-8 kg fazlam vardı. Mide bulantısı , kusma , iştahsızlık 3.5 kilosunu götürdü .
Bazı kişiler ilk aylarda kilo vermek normal diyor
Ben ne ultrason biriktiriyorum, ne defter , ne anı , ne fotoğraf. İlk hamileliğim ama neden böyle isteklerim yok bilemedim
Annem şimdi bak bunlar senin ultrasonlarin diye önüme koysa 35 sene bunları mi sakladin gerçekten derim sjsjsj
Tam bir ruhsuz olabilirim
Bende ufak bir kutu var. İçinde yaptığım gebelik testi ve tüm ulturasonlar içinde. Napiyim doktor veriyor çöpe mi atayım yapamam ben