• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek 6. Haftada kaldı 7 haftalık olması gerekirken

Esrabykk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
18
6
1
27
Kızlar 1 hafta önce bebek 3 mm kese 10 buçuk mm idi doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bugün gittim ama bebek nerdeyse hiç gelişmemiş 4,5 mm kese de 17 mm doktor sağlıksız alalım dedi ne yapmalıyım beklemem gerekir mi

Kızlar 1 hafta önce bebek 3 mm kese 10 buçuk mm idi doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bugün gittim ama bebek nerdeyse hiç gelişmemiş 4,5 mm kese de 17 mm doktor sağlıksız alalım dedi ne yapmalıyım beklemem gerekir mi
Canım geçmiş olsun son durumun nedir

Dün kürtaj oldum maalesef. Farklı doktorlara da gittim hepsi aynı fikirde buluştu. Gelişim olsaydı kalp atışı için 8. Haftanın sonuna kadar beklerdik ama gelişimi 6. Haftanın başında kalmış dediler.
Bende iki gün önce kürtaj oldum aynı seninki gibi dediler banada genetik araştırma yaptılar 1 aya çıkar dediler bu 3. Düşüğüm olduğu için wes diye test varmış onu yaptır sonuca göre sağlıklı tüp bebek yapalım dediler

Back
X