- Emoji Skoru
- 4.378
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.881
Ayda bir gün ücretli doktor kontrol izin hakkın var yasal hakkın. Ayda bir gün gitmiyorsun. Doktor kontrolüne gidiyorsunkızlar şeker yükleme testı konusunda kararsızım.şeker ölçme cıhazı aldım aclık tokluk takıbı yapayım dıyorum nasıl olur kı ..yada içecegi eczaneden alıp kendım acken tokken ölçsem olmazmı? yarım gunumu hastanede gecırmek ıstemıyorum daha doğrusu ısyerındede sıkıntı olacak
Aaaaa özendim çok güzel kesinlikle senin yerinde olsam gittiği yere kadar devam ederdimBen remote çalışıyorum, şuan size yatağımdan kucağımda pc den yazıyorumo yüzden gidebildiğim yere kadar devam edicem . İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacım olacak.
Bir yandan da zorlanıyorum sabah uyanmak, iş stresi vs ama idare edeceğim dayanabildiğim kadar
Canım ramazan bayramına kadar direnmeye çalışıcam ben, bayramdan bir hafta önce 32 oluyor bayramı da katıp sonrasındaki 3 günü de mazeret izinlerimi birleştirip 2 hafta daha ileri atmayı planlıyorum bakalım, şirket hekimim de zorlama diyor ama o günlere bi yaklaşalım öyle karar vereceğimKızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
Kesinlikle haklısın canımCanım ramazan bayramına kadar direnmeye çalışıcam ben, bayramdan bir hafta önce 32 oluyor bayramı da katıp sonrasındaki 3 günü de mazeret izinlerimi birleştirip 2 hafta daha ileri atmayı planlıyorum bakalım, şirket hekimim de zorlama diyor ama o günlere bi yaklaşalım öyle karar vereceğim
Düşme durumu olduğu için eşin daha haklı geldi şu an bana nedense içim ürperdi.Hanımlar, alakasız bi soru ama sizce bisiklete binebilir miyiz? Doktor bi şe demedi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor düşerim vs. diye korkuyor. Siz hiç hamileyken denediniz mi?
Aynen bende öyle canım çok korkuyorum ilk olunca bideBende hem korkuyorum hem bekliyorum bakalım
Onları görünce daha çok sabırsızlanıyor insanKızlaaar bu gece sırtımda ve kasıklarımda çok baskı hissettim sabaha randevu aldım içim rahat etmedi, kızım 1 kilo olmuş ve yanakları tombik tombik duruyordu ağladım görünceişyeri ev arası mesafe uzun diye sanırım biraz yorulmuşum, rahim kasılmış biraz doktorum 10 gün rapor yazdı. İdrarımda 4 lökosit çıktı ama ilaç içme suyu arttır idrar bekletmeden sık sık çıkmaya çalış dedi. Bizden haberler böyle, hayırlı kandiller herkese, bol bol dua edelim birbirimize
3. Hamileliğim ama işte yine de hepsinde oluyor korkumAynen bende öyle canım çok korkuyorum ilk olunca bide
Tamamdır teşekkürlerKullanamıyorsun canım 32 ye kadar raporun devam eder sonrasında çalışıyor olman lazım aktarmak için.
Canım bu sürekli gittiğin doktor mu? Başka bir doktora mı gitsen acaba baya ilgisiz gibi sen söylemeden hiçbir şey yapmıyorBugünki tahlilimde sadece yassı epitel yüksek çıkmış biraz onun dışında sıkıntı yok ama ya ben anlatamıyorum ya bu doktorlar beni anlamıyor tüm tahlillerimi yap dedim tek troidimle idrara bakmış halbuki kendi dedi sağlık ocağında Bi daha yaptırma ben yaparım diye doktorların hepsinden sınanıyorum Bi de geçen ay vitamin iğnesi yazmıştı bana normalde 3 kutu yazmış eczacı bana 1 kutu göndermiş bugün öğreniyorum niye böyle dikkatsizler bana denk geliyor anlamadım haftada bir tane vurulmam lazımmış iğneyi
Olur tabi canım hepsinin heyacanı korkusu farklı3. Hamileliğim ama işte yine de hepsinde oluyor korkum
Canım merhaba. Allah en kısa zamanda sana sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah.Merhaba Kızlar nasılsınızbeni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorumhepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muubebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah
Benim doktorum benden kan testi istedi ,onun sonucuna göre seker yüklemesi yapıp yapmayacağına karar verecekmişkızlar şeker yükleme testı konusunda kararsızım.şeker ölçme cıhazı aldım aclık tokluk takıbı yapayım dıyorum nasıl olur kı ..yada içecegi eczaneden alıp kendım acken tokken ölçsem olmazmı? yarım gunumu hastanede gecırmek ıstemıyorum daha doğrusu ısyerındede sıkıntı olacak
Bence düşme riskiniz olduğunuz için tehlikeli ,hiç riske atmayınHanımlar, alakasız bi soru ama sizce bisiklete binebilir miyiz? Doktor bi şe demedi ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor düşerim vs. diye korkuyor. Siz hiç hamileyken denediniz mi?
Amin canım amiiinn inşallah Allahım en kisa zamanda nasip eder sağlıklı uzuuuun uzuun ömürlü evlatCanım merhaba. Allah en kısa zamanda sana sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah.içini ferah tut
MerhabalarMerhaba Kızlar nasılsınızbeni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorumhepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muubebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?