- 7 Şubat 2024
- 609
- 508
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.521
Benim de geliyor çok panik oldum internette erken doğum belirtisi vs yazıyordu ama alakası yokmuş normalmiş gelmesi. Ama sikmamak gerekiyormuş göğüsleri sıkmak masaj yapmak oksitosin salgilanmasina sebep oluyormuş o da kasılmaları tetikliyormus.Kızlar benimde göğsümden süt geldi akşam tuvalete kalmıştım atletim ıslanmış hafif sol göğsümun olduğu yer
Benim 2-3 haftadır var bu durum. Direkt süt gelmiyor ama meme ucumda birikinti görüyorum. Annem de kalsın dokunma, sütün gelir sıkarsan ya da silersen dedi. Normal bir durummuş doktor da aynısını söyledi. Müdahale etmek sorun yaratıyormuş.Benim de geliyor çok panik oldum internette erken doğum belirtisi vs yazıyordu ama alakası yokmuş normalmiş gelmesi. Ama sikmamak gerekiyormuş göğüsleri sıkmak masaj yapmak oksitosin salgilanmasina sebep oluyormuş o da kasılmaları tetikliyormus.
Aynen benim de o şekilde zaten. Su gibi değil de krem gibi yoğun ufak bir şey gelmiş o da yapışmış kalmış ucunda. Değişik bir hisBenim 2-3 haftadır var bu durum. Direkt süt gelmiyor ama meme ucumda birikinti görüyorum. Annem de kalsın dokunma, sütün gelir sıkarsan ya da silersen dedi. Normal bir durummuş doktor da aynısını söyledi. Müdahale etmek sorun yaratıyormuş.
Aç karnına tahin ye canım, bide benim kaynanam çiğ fıstık yermiş dene istersen biSelam kızlar, benim memişlerde bişi yok henüz ama miğdem cayır cayır yanıyor bugün.
Annemle konuştuk o da tahin ye dedi aldım bir kaşık. Kefir içiyom ama hayatımda hiç miğdem yanmamıştı efso bişeymişAç karnına tahin ye canım, bide benim kaynanam çiğ fıstık yermiş dene istersen bi
Mide yanması çok kötüdür ya, gaviscon diye şurup da içiliyor, doktoruna sorup kullanabilirsin canımAnnemle konuştuk o da tahin ye dedi aldım bir kaşık. Kefir içiyom ama hayatımda hiç miğdem yanmamıştı efso bişeymiş
Verdi canım doktor iç diye aldıkta dayanamazsam içicem kefir iyi geldi bir tık. Sabah fırından hamur alıp kızarttım ondan oldu heraldeMide yanması çok kötüdür ya, gaviscon diye şurup da içiliyor, doktoruna sorup kullanabilirsin canım
Evet canım hamur işi ve kızartma yakıyor mideyi, beslenmemize dikkat etmemiz lazım ama benim canım da hep hamur işi çekiyor. Özellikle poğaçaVerdi canım doktor iç diye aldıkta dayanamazsam içicem kefir iyi geldi bir tık. Sabah fırından hamur alıp kızarttım ondan oldu heralde
İlk zamanlar poğaçaya takmıştım. Şuan fırınım bozuk evde çok yapamıyorum. O yüzden bir tık börek çörekten uzak kaldımEvet canım hamur işi ve kızartma yakıyor mideyi, beslenmemize dikkat etmemiz lazım ama benim canım da hep hamur işi çekiyor. Özellikle poğaça
İlk zamanlar poğaçaya takmıştım. Şuan fırınım bozuk evde çok yapamıyorum. O yüzden bir tık börek çörekten uzak kaldım
Ay valla ben hiç yapmadım hamur işi, bişey yapmam yasaktı şuanda da canım okadar istedi ki eşim yapacak vallaİlk zamanlar poğaçaya takmıştım. Şuan fırınım bozuk evde çok yapamıyorum. O yüzden bir tık börek çörekten uzak kaldım
Soyle bisey bizde yasadik bnm koymak istedigim isimi begenmediler anlami kotuymus "Sahra" istwdigim isim kndileri bir suru oneride bulundular ama sonuc kizimin adı Sahraben cok cok karsiyim koyulavak isme ailenin yorumunu kabul edemem bu benim dusuncem tabi umarim aranizdaki sogkluk biter esininde hevesi kursaginda kalma
anladim canm begenmeyebilirler ama bunun bile bir soyleme uslubu olur yazik kendilerini kucuk dusurmekten öteye gitmiyor.. Ayrica annesi babasi varken kimse kendinde boyle bir hakki gormemeli.Soyle bisey bizde yasadik bnm koymak istedigim isimi begenmediler anlami kotuymus "Sahra" istwdigim isim kndileri bir suru oneride bulundular ama sonuc kizimin adı Sahraben cok cok karsiyim koyulavak isme ailenin yorumunu kabul edemem bu benim dusuncem tabi umarim aranizdaki sogkluk biter esininde hevesi kursaginda kalmaz
Kesinlikle cok ayip birşeyanladim canm begenmeyebilirler ama bunun bile bir soyleme uslubu olur yazik kendilerini kucuk dusurmekten öteye gitmiyor.. Ayrica annesi babasi varken kimse kendinde boyle bir hakki gormemeli.
bende 23. haftami bitirmek uzereyim ve asla karnım belli olmuyor, anca cok dar seyler giyersem birazcik var sanki cok yemek yemisimde şişkinlik olmus gibi:) Plesenta anterior dediler bana belki sebebi budur bilemedim, bende bir an once belli olsun istiyorumKızımla gezmelere ama buyumuyor kizlar benm karnm boyle kaldiarkaya dogru buyuyorm ben sknti olur mu?
Kızlar göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?