- 25 Haziran 2014
- 341
- 366
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.461
Eğer çok geliyorsa doktorunla bir görüş istersen canım, bazen sızıntı olabiliyormuş keseden. Benim çok yoğun olmadığı için sorma gereği duymadım. Su gibi ama çok miktarda değil benim de günde 1 iki kere bir kaç kez damlamış oluyorBelirgin bir ağrım yok şuan acaba üşüttüm mü böyle akıntı şeklinde değil bildiğimiz su yani ama çiş sızıntısı da değil anlamadım doktora giderim geçmezse
Hiç mi durmuyor canımBelirgin bir ağrım yok şuan acaba üşüttüm mü böyle akıntı şeklinde değil bildiğimiz su yani ama çiş sızıntısı da değil anlamadım doktora giderim geçmezse
Sabah kalktığımda bir iki damla yatağa geçmişti ondan sonra da 3 4 defa çamaşırımda ıslaklık hissettim peçete koydum ona da geçmiş bir kaç damlaEğer çok geliyorsa doktorunla bir görüş istersen canım, bazen sızıntı olabiliyormuş keseden. Benim çok yoğun olmadığı için sorma gereği duymadım. Su gibi ama çok miktarda değil benim de günde 1 iki kere bir kaç kez damlamış oluyor
Normal olduğunu duydum ben canım riskli bir durumun yoksa endişe etme. Bende de oluyor, sürekli akıyor durmuyorsa o zaman sıkıntı. Senin o kadar korkulacak gibi bir durumun yok. Ama yine de kontrol ettirmende fayda var tabii.Bu kadar erken haftada su sızması olabilir mi ki Allah korusun ya inşallah bir şey yoktur eşim gelsin hastaneye giderim bir bakalım
Allah korusun, gönlünü ferah tut. Doktora git icin rahat etsin en doğrusunu o söyleyecektir sana. Bize de haber ver, enfeksiyon da olsa önlemini almış olursun en azından.Bu kadar erken haftada su sızması olabilir mi ki Allah korusun ya inşallah bir şey yoktur eşim gelsin hastaneye giderim bir bakalım
Canım su gibi akıntı bende de vardı fakat yatağı ıslatacak düzeyde değil. Genelde iç çamaşırımda oluyordu günde 8-10 defa çamaşırımı değiştiriyordum. Daha sonra doktor vajinal muayene etti mantar teşhisi koydu. Doktorunu bilgilendirsen iyi olur.Bu kadar erken haftada su sızması olabilir mi ki Allah korusun ya inşallah bir şey yoktur eşim gelsin hastaneye giderim bir bakalım
Dolmalık biber ve kabak vardı dolapta kıymalı dolma yapmayı düşünüyorum üşenmezsemNe yemek yapacaksınız akşama fikir verin asla bulamıyorumve bunu düşünmekten de yemek yapmaktan da çok sıkıldım ...
Oğluma hamileyken önden bakınca hamile olduğum belli olmuyordu ama bu sefer kalçamın genişlemesinden anladım bi farklılık olduğunuBu insanların düşünmeden konuşması insanı çileden çıkarıyor gerçekten bana da kızın olacak top gibi olacaksın hazır ol diyorlaryahu top gibi olsam ne olur bebeğim ve ben sağlıklı olduktan sonra, hem daha önce 25kg verdim sadece sağlıklı beslenerek, hayatta düşüneceğim en son şey çirkinleşmek şuanda eminim doğumdan sonra da başka konularda canımızı sıkmaya devam ederler, dünyanın en değerli günlerini yaşıyoruz kızlar minik mucizelerimizin hatrına herkese kulak tıkayalım
Yok benim enfeksiyon mu var sorusundan bir kere dilim yandı bir daha yaptırmam o testi onun yüzünden hiç bir şeyim yokken kanamam oldu. Su gelişini takip edicem çoğalırsa giderim.Canım su gibi akıntı bende de vardı fakat yatağı ıslatacak düzeyde değil. Genelde iç çamaşırımda oluyordu günde 8-10 defa çamaşırımı değiştiriyordum. Daha sonra doktor vajinal muayene etti mantar teşhisi koydu. Doktorunu bilgilendirsen iyi olur.
Tavuklu pilav salataNe yemek yapacaksınız akşama fikir verin asla bulamıyorumve bunu düşünmekten de yemek yapmaktan da çok sıkıldım ...
Benim sadece bakıp teşhisi koydu canım ama sen şimdi farklı ülkedesin orada prosedür nasıldır bilmiyorum tabi.Yok benim enfeksiyon mu var sorusundan bir kere dilim yandı bir daha yaptırmam o testi onun yüzünden hiç bir şeyim yokken kanamam oldu. Su gelişini takip edicem çoğalırsa giderim.
Ayy uykuyu özler oldum valla ben deBen de iyiyim çok şükür. Oh maşallah ya ne güzel yapmışsınız :) ben bütün hafta sonu kedilerle uğraştım. Cumartesi pazar iki günde 6 da uyandım bugün de sabah 7 de kalktım aşırı uykum var. Şuan eve gidip uyuma planları yapıyorum
Valla balık aldım eşim gelince yapacak. Ben de slata yapıcam yanınaNe yemek yapacaksınız akşama fikir verin asla bulamıyorumve bunu düşünmekten de yemek yapmaktan da çok sıkıldım ...
rapor alabiliyor musunuz?Ay kizlar isim cok stresli ve beni mutsuz ediyo bu durum gun icinde dusunmedigim bir an yok esimle iliskime bebegimin sevincine bile yansiyor. Istifa etmek istiyorum ama birkac ay sonra zaten dogum iznine ayrilicam sabret diyorum. Napsam bilemedim cidden.
Offf evet hamile değilken ne yesen oluyor ama şuan sağlıklı olsun diyorsun sürekli bir ne yapsam düşüncesi ben hamile kalmadan once cok yemek yapmazdım cidden bazen sıkılıyorum bendeNe yemek yapacaksınız akşama fikir verin asla bulamıyorumve bunu düşünmekten de yemek yapmaktan da çok sıkıldım ...
İznin varsa kullan ya da rapor alabilirsen rapor al. Bu şekilde insana eziyet oluyor. Doğum izni zaten kısacık.. Ben de sırf aynı sebepten bekliyorum. Nereye kadar dayanırım bilemiyorum. Benim isim rahat da, yolum çok uzun ve çok arac değiştiriyorum. Karda kışta nasıl olacak bilmiyorum.Ay kizlar isim cok stresli ve beni mutsuz ediyo bu durum gun icinde dusunmedigim bir an yok esimle iliskime bebegimin sevincine bile yansiyor. Istifa etmek istiyorum ama birkac ay sonra zaten dogum iznine ayrilicam sabret diyorum. Napsam bilemedim cidden.
rapor alabiliyor musunuz?
İznin varsa kullan ya da rapor alabilirsen rapor al. Bu şekilde insana eziyet oluyor. Doğum izni zaten kısacık.. Ben de sırf aynı sebepten bekliyorum. Nereye kadar dayanırım bilemiyorum. Benim isim rahat da, yolum çok uzun ve çok arac değiştiriyorum. Karda kışta nasıl olacak bilmiyorum.
Doktora gidip hastayim dediginizde normal rapor vermiyor mu? Saglik ocagi da veriyordur belki bilmiyorum.Kizlar rapordan kastiniz saglik ocagi gibi mi yoksa is goremez gibi mi
Doktora gidip hastayim dediginizde normal rapor vermiyor mu? Saglik ocagi da veriyordur belki bilmiyorum.
Atiyorum 1 hafta hastasiniz, rapor istemiyor mu is yeriniz? O tarz saglik raporundan bahsediyordum ben.