Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar en sevdiğim şey olan kahveyi hamileliğin başından beri tiksinme geldi içemiyordum. Bugün bi canım çekti. Bardağın yarısına kadar içtim yarıya gelince bir mide bulantısı bastırdı banyoya zor yetiştim bu bende ara ara oluyor. Canım bişey istiyor, onu yerken ya da içerken bi anda tiksinme geliyor ve sonu kusma. geçenlerde mentollü sakız çiğnemek istedim. Bi kaç çiğnemeden sonra yine kendimi banyoda buldum. İlk trimesterda biterdi hani bu haller

Ya ben delircem zaten is yerinde olsun gerek gecen cinsiyet öğrendiğimiz gün video cekildik onu goren olsun kilo almissin diyorlar bana eee simdi almicam da ne zaman alicam bir geriliyorum ama sonra bebek sağlıkli olsun da veririm diyorum kendi kendime. 2 hafta yattim ben birde kanamam olmistu progesteron kullandım ne yaşandığını bilen yok konuşuyorlar

Evet sanırım soğuk havanın da çok etkisi var, burada bir anda çok soğuyunca iyice kötü oldu. Çok çok teşekkür ederim.
Internette okuduğum kadarıyla hormonlardan ve genişleyen damarlardan dolayı da olabiliyormuş hamilelikte. Alışacağız galiba böyle böyle

Canım hiç üzme kendini, evet ister istemez zaten kendimiz takıyoruz kafamıza vücudumuzda olan değişimleri ama birçoğu geçici, kalici olan olursa sadece çatlaklar olur, o kadarda olsun ne değişimler yaşıyorsun sonuçta. Kimseye laf ettirme, kimsenin dediğini de kafana takma. Zaten yeterince duygusal bir dönemdesin. İnsanların çoğu böyledir, olumsuz şeyler konuşmaya bayılırlar. Mutlu etmek, mutlu olmak çok kolayken tam tersi için uğraşan ya da düşüncesiz olan çok insan var ne yazık ki.. Bazıları da iyiliğini düşündüğünden söyler ama üslubu kötüdür.
Herkesin süreci farklı ilerliyor. Kimimiz çok rahatız, kimimiz halsiz. Bazılarımız çok kilo alacak, bazılarımız daha az alacak. Hepimizin vücudu da bir değil. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, kendini iyi hisset iyi ol. Bebeğine odaklan, seni ve sağlığını etkileyecek bir durum olmadığı takdirde yaşadığımız çoğu şey normal ve bize özel şeyler olacak. Veririz kiloları ne olmuş yani

İnşallah geçici bir süreçtir.
Bunun için bir ilaç vesaire kullanımı oluyor mu acaba? Doktorum bana her gittiğimde sorardı bulantımı ama bende tiksinme dışında büyük bulantılar olmadı hiç çok şükür.
Çok keyifsiz ve zor bir durum çok geçmiş olsun

Prilam diye bir ilaç veriyorlar bulantıyı engellemek için ama ben kullanmıyorum çünkü aniden geliyor ne zaman geleceğini bilmediğimden ilaç alma imkanım olmuyor. İnşallah devam etmez bakalım sağol canım

Insanlara konusmak kolay banada arkadaslarim popom buyumus diyirlqr umrumdami hayirrr popo benim bebek benim hic takma srn annesin ve her halinde en guzel en ozelsin

Insanlara konusmak kolay banada arkadaslarim popom buyumus diyirlqr umrumdami hayirrr popo benim bebek benim hic takma srn annesin ve her halinde en guzel en ozelsin
Bu insanların düşünmeden konuşması insanı çileden çıkarıyor gerçekten bana da kızın olacak top gibi olacaksın hazır ol diyorlar yahu top gibi olsam ne olur bebeğim ve ben sağlıklı olduktan sonra, hem daha önce 25kg verdim sadece sağlıklı beslenerek, hayatta düşüneceğim en son şey çirkinleşmek şuanda eminim doğumdan sonra da başka konularda canımızı sıkmaya devam ederler, dünyanın en değerli günlerini yaşıyoruz kızlar minik mucizelerimizin hatrına herkese kulak tıkayalım

Günaydın kızlar, haftasonu hiç bakamadım kedim biraz huysuzdu uyutmadı,hazırlık yaptırıyor sanırım bebişe :) Uykusuz geçirdim haftasonunu. Nasılsınız ?
Valla biz anne oğul gezmecesi yaptık hafta sonu bulantılarım da bitince rahatladım. Sen nasılsın
Ayy canım boşver sen onları kilo verince de hasta mı oldun derler illa eleştirecek bişeyler bulan insanlar olur. Sen bebişin e. Kendi sağlığına bak yeterli kilo mutlaka veriliyor oğlumda 20 kg almıştım zaten 8ini doğumda kalanı da daha sonra verdim.

Bugün ofise geldim ben de . Canım aşırı hamburger istedi. Yerken bir anda geldi o his, ter içinde kaldım . Lokmamı zor yuttum evde olsa çoktan lavaboya koşmuştum. İlk trimester da böyle değildim ben de bulantı oluyordu geçiyordu. Şimdi direkt kusuyorum ve engel olmak imkansız. Bugün hisseder hissetmez durdum çok şükür bir kaza olmadı

Valla biz anne oğul gezmecesi yaptık hafta sonu bulantılarım da bitince rahatladım. Sen nasılsın
Ben de iyiyim çok şükür. Oh maşallah ya ne güzel yapmışsınız :) ben bütün hafta sonu kedilerle uğraştım. Cumartesi pazar iki günde 6 da uyandım bugün de sabah 7 de kalktım aşırı uykum var. Şuan eve gidip uyuma planları yapıyorum

Evet kizlar bende aslında gecen sene duzenli beslenerek 15 kg vermistim yine yapabilirim diye takmiyordum o kadar kilo almayi ama tebrik eden üstüne kilo almissin ama daha şimdiden diyince insanim canı sıkılıyor vallahi hic düzenimi bozamam bebek icin ne saglikliysa onu yer içerim zararli veya kalorili seyler yemiyorum hamileliğimde beri ama bunye meselesi cabuk kilo alan bir yapim var saglikliyiz şükür en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…