- 2 Kasım 2021
- 238
- 794
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Amin canim amin inşallah. Herkes saglikla evladına kavussun inşallah bekleyenAynen gaz da baya kötü yapıyor maalesef ya geçer biran önce ağrılarımız inşallahhiç tedavi yaptırmadık canım, aşılama önceden düşündük ama çoğu doktor kistin olduğu için tutma şansı düşük direk tüp bebek daha iyi olur demişlerdi oyüzden onunla oyalanmak istememiştik, gerek de kalmadı Allahın izniyle Rabbime çok dua etmiştim birşeye gerek kalmadan nasip etsin diye, duamız kabul oldu sağlıkla hayırla kucağımıza almayı da nasip etsin
Belirtin var mi pekiiselam kızlarbenim günüm ayın 18 idi bekliyorum regliyi gelmezse sizlerleyim 2024 mart annesiyim bu arada
Amin canımAmin canim amin inşallah. Herkes saglikla evladına kavussun inşallah bekleyen...
Iyi olmus canim tedavi görmeden olmus bebis. Bende aşılama yaptırdım bizde bir problem yok ama olmamıştı aşılama önerdi doktorumuz bizde kabul ettik yaptik. Nasip oldu çok şükür. Insallah bide kucagimiza alalım sağlıkla
Hiç öyle düşünme canım kalbini bozma erken tedavi herşeyi değiştirir biliyorsun, kötü bişey duymayacaksın Allahın izniyleHaklısın da hiç kafamı bulandırmak istemedim sanki başka doktora gidince kötü şeyler öğrenecekmişim gibi saçma bir his var :/
İnşallah öyle olur canım çok dua ediyorum ama kendimi en kötüye hazırladım şuan. Sağlıklı bir gebelikte bu kadar lekelenme normal değil bence 4 gün oldu ilaçları 2 kat fazla alıyorum ona rağmen bırak geçmeyi azalmiyor bile ilaçları bıraksam belki düşecek bilemiyorumHiç öyle düşünme canım kalbini bozma erken tedavi herşeyi değiştirir biliyorsun, kötü bişey duymayacaksın Allahın izniylebiran önce Bi doktora gözük ve içini rahat tut
Olmusuz düşünme hiç canım ne düşünürsen o olur, kahverengi leke herkesde olabilen bişey, bence bebişin seninle ve kucağına alacaksın buna inan ve yarın Bi doktora git hemenİnşallah öyle olur canım çok dua ediyorum ama kendimi en kötüye hazırladım şuan. Sağlıklı bir gebelikte bu kadar lekelenme normal değil bence 4 gün oldu ilaçları 2 kat fazla alıyorum ona rağmen bırak geçmeyi azalmiyor bile ilaçları bıraksam belki düşecek bilemiyorum
Artık en kötü ihtimal öyle yapicam artık canım yarın bı gitsem iyi olacak sanırım ne olacaksa olsun. Umarım benimledirOlmusuz düşünme hiç canım ne düşünürsen o olur, kahverengi leke herkesde olabilen bişey, bence bebişin seninle ve kucağına alacaksın buna inan ve yarın Bi doktora git hemen
Seninledir bebişin merak etmeArtık en kötü ihtimal öyle yapicam artık canım yarın bı gitsem iyi olacak sanırım ne olacaksa olsun. Umarım benimledir
Teşekkür ederim canım duaların için. Mutlaka haber edicemSeninledir bebişin merak etmeyarın git aklında kalmaz enazıdan, burayada haber et ama, dualarım seninle
Aaaaaa hadi hoşgeldin canım diyelim o zaman ikiz gibi büyütürsün ne güzelselam kızlarbenim günüm ayın 18 idi bekliyorum regliyi gelmezse sizlerleyim 2024 mart annesiyim bu arada
Tamam canım Hayırlı haberlerle Allahın izniyleTeşekkür ederim canım duaların için. Mutlaka haber edicem
Yok canım içme bişey riske atma, doktoruna Bi sor istersenKızlar benim sırtım belim baya bir yamuldu bugün dün ters hareket mi yaptım acaba bilemiyorum gebelikle alakalı bir durum değil bu zannımca. Ben normalde de bel sırt ağrısı ara ara yaşayan biriyim. Arveles veya voltaren içsem eminim iyi gelecek ama su an içemem dimi
Doktorum da henüz yok ilk randevum perşembe günü. Sabredeceğim mecbur yok içmem analık ne kadar zor demin onu düşündüm de. Gerçekten su süreç ne kadar emek ağrımız var ilaç içemiyoruz yavrusumuza bisey olur diye aklımız çıkıyor Allah hayırlısıyla tamamlayıp evlatlarımızı sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsinYok canım içme bişey riske atma, doktoruna Bi sor istersen
Ha tamam canım, gerçekten çok zor ağrın da olsa hasta da olsan hiçbirşey yapamıyorsun, bebişler doğmadan sorumluluğu şimdiden başlıyor anne olmaz böyle demek ki kendinden önce onları düşünüyoruzDoktorum da henüz yok ilk randevum perşembe günü. Sabredeceğim mecbur yok içmem analık ne kadar zor demin onu düşündüm de. Gerçekten su süreç ne kadar emek ağrımız var ilaç içemiyoruz yavrusumuza bisey olur diye aklımız çıkıyor Allah hayırlısıyla tamamlayıp evlatlarımızı sağlıkla kucağımızı almayı nasip etsin
Amin canım sen keseyi görmüştün dimi kalp atışını duydun mu canımHa tamam canım, gerçekten çok zor ağrın da olsa hasta da olsan hiçbirşey yapamıyorsun, bebişler doğmadan sorumluluğu şimdiden başlıyor anne olmaz böyle demek ki kendinden önce onları düşünüyoruzRabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar benim sırtım belim baya bir yamuldu bugün dün ters hareket mi yaptım acaba bilemiyorum gebelikle alakalı bir durum değil bu zannımca. Ben normalde de bel sırt ağrısı ara ara yaşayan biriyim. Arveles veya voltaren içsem eminim iyi gelecek ama su an içemem dimi
Yok canım içmem parol da icmiyim insallah yarına tamamen geçsin deParol keser mi bilmiyorum ama diğerlerini içme bence kuzum riske atmamak en iyisi
Sakin arvales içme gebelikte kullanılmaması gereken ilaçların başında geliyor ağrı kesici olarak sadece parol kullanabilirsin canım. Bak uzan yan yatiyormus gibi ama tam yan yatma arkana yumusak bir yastık koyup onun üstüne dayan rahatlatır seni benim de oluyor bel ağrım o şekilde rahatlıyorum biraz.Kızlar benim sırtım belim baya bir yamuldu bugün dün ters hareket mi yaptım acaba bilemiyorum gebelikle alakalı bir durum değil bu zannımca. Ben normalde de bel sırt ağrısı ara ara yaşayan biriyim. Arveles veya voltaren içsem eminim iyi gelecek ama su an içemem dimi