- 2 Ağustos 2024
- 599
- 840
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Aynen canim ya hastaliklar fena halde ortalikta bide hava aniden soğudu vallahi üşüyünce hirka bile alıyorum üstüme. Normalde bu mevsimde denize giren ben ...Ha tamam canım hasta oldularsa gitme tabi, bizimkiler de diyordu hastaneler dolu sen kalabalık ortamlara girme diye, elimden geldiğince dikkat ediyorum Rabbim korusun hepimizi evlatlarımızıda
Çok teşekkür ederim canim Çok şükür vallahi bende cok sevindim. İnsalah kalbini de duyarsakCanim masallah cok sevindim senin icin. Adet tarihinde duzeltme yapti mi? Kalp atisi icin duyma konusunda bir sey dedi mi
En basta demistim pozitif diyeTeşekkür ederimBen adete 3 gün kala test yapmıştım belli belirsiz bir çizgi vardı. Sonra lekelenme olunca ümidi kestim adet olacağımı düşündüm .Fakat 4 gündür olmayınca bidaha test yaptım ve belirgin çift çizgi gördüm. Adetim uygulamaya göre 1 gün gecikiyor benim beklediğim tarihe göre 2 gün. Kan testim e nabıza düşmemiş bende bilmiyorum sonucu öğrenince yazarım inşallah
Riskli dönemi bir atlatsak diye düşünüyor insan cok haklısınBen istedim ama doktorum da bu konuda hic acik kapi birakmiyor bana tup bebekte sorunlar gozukunce kromozom anomalimiz olmasa bile mecbur givi dusunun dedi bize. Insallah dediginiz gibi olur valla zaman su gibi akip ekim
Sonuna sag salim gelsek keske tek dilegim bu su aralar
Ay evet bende çok üşüyorum. zaten elim ayağım hiç ısınmazdı şimdi de aynı devam ediyor, normalde hamile kalınca ateş basar derler ama bilemiyorum artıkAynen canim ya hastaliklar fena halde ortalikta bide hava aniden soğudu vallahi üşüyünce hirka bile alıyorum üstüme. Normalde bu mevsimde denize giren ben ...
Yeter ki saglikla gelsin bebislerimiz de...
Canim kasık agrin var mi senin de. Benim epey agrim oluyor
Teşekkür ederim pazartesi gidicem inşallahEn basta demistim pozitif diyebeklemesi biraz zor oluyor ama ya tekrar acile gidebilirsin yada pazartesi gidebilirsin test vermeye yeniden hastaneye. Tebrik ederim tekrar. Daha cok yeni seninde.
Ayni canim ya benimde oyle daha hava az soguda hemen baslardi elim ayagim üşümeye simdi daha erken basladikAy evet bende çok üşüyorum. zaten elim ayağım hiç ısınmazdı şimdi de aynı devam ediyor, normalde hamile kalınca ateş basar derler ama bilemiyorum artıkkasıklarım ilk başlar daha çok ağrıyordu adet olacakmışım gibi yeni yeni biraz daha azaldı ama halen tam bitmiş değil ağrılar girip çıkıyor, bide bende gaz var karnım çok şiş, biraz kabızlıkta var
Ay evet büyük ihtimal kanımızdan birşey eksik olunca üşüyoruzAyni canim ya benimde oyle daha hava az soguda hemen baslardi elim ayagim üşümeye simdi daha erken basladikgebeligin basinda kanimizdaki bir cok seyi cekiyormus ya bebis. Sanirim ondan ekstra üşüyoruz. Sicak basacak gunlere var galiba daha
Ya canim benim agrilarim var epey. Uykudan uyaniyorum agriyla. Doktora dün sordum yine, agri olmasi cok normal dedi. Rahim esnek olmayan bir organ ve büyüyor agri yapar tabiki dedi. 12.haftaya kadar sürenler olmus agrilari. Napalim yeter ki saglikla gelsin de ... sikayetlerimiz hep ayni yaaa. Bende de var o gaz ve kabızlık problemi aniden cok rahatsiz edecek sekilde bastırıyor
Canım bu tarz ağrıları normal buluyorlar, bol bol dinlen ayakta çok durma, leken olmadığı sürece sorun yok diye biliyorumKızlar bugün baya bir bel ağrım var uzandim şimdi yatıyorum. Normal midir bu sizde de var mı
Evet bu bir kaç gündür bende de var özellikle çok dolaşınca daha fazla oluyorKızlar bugün baya bir bel ağrım var uzandim şimdi yatıyorum. Normal midir bu sizde de var mı
Aynen canim bebisler alıyor bizim kanimizdaki vitaminleri falan. Vallahi benim ağrılar devam ediyor. Gün icinde de atak gibi geliyor gecmiyor da kolay kolay. Dedigin gibi bide gaz da baski yaptikca baya fena agriyor.Ay evet büyük ihtimal kanımızdan birşey eksik olunca üşüyoruz4. 5 ay da sıcak basar herhalde benide gece uyandıran ağrılarım oluyordu bacaklarıma kadar vuruyordu şuanda da ara ara oluyor, herşey bebişlerimiz için onlar iyi olsun gaz da ağrı yapıyor kasıklara ya ve karnım 3 4 aylık gibi gören kilo zanneder valla
Aynen gaz da baya kötü yapıyor maalesef ya geçer biran önce ağrılarımız inşallahAynen canim bebisler alıyor bizim kanimizdaki vitaminleri falan. Vallahi benim ağrılar devam ediyor. Gün icinde de atak gibi geliyor gecmiyor da kolay kolay. Dedigin gibi bide gaz da baski yaptikca baya fena agriyor.
Senin öncesinde baska tedavin oldu mu canim. Aşılama falan yaptirmis mıydın direkt tüp bebege mi gececektin
Canım lekelenme olabiliyor ama hemen doktoruna söyleseydin o daha iyisini bilirMerhaba arkadaşlar, benim tüp bebek. Salı günü kalp atışı duymaya gideceğim keseye baktirmadim henüz ikisine bir bakılacak. Şuan 6+1 hesaplamaya göre. 3 4 gündür kahverengi lekelenmelerim bu haftada lekelenme yaşayan var mı acaba benim gibi ?
Canım söyledim de her şey yolundayken de olabilir bu haftalarda normal randevunu bekle dedi ilaçlarımın dozunu arttırdı. Gidemiyorum da farklı şehirde tedavi görüyorum mecbur randevu gününü bekleyeceğim başka doktora da gitmeye korktumCanım lekelenme olabiliyor ama hemen doktoruna söyleseydin o daha iyisini bilir
Evet herşey yolundayken de olabiliyor canım, çoğu kişide oluyor ama sen yinede riske atmadan olduğun yerde iyi Bi doktora görünseydin aklında kalmazdı. İnsan düşünmeden edemiyor çünkü bu zamanlardaCanım söyledim de her şey yolundayken de olabilir bu haftalarda normal randevunu bekle dedi ilaçlarımın dozunu arttırdı. Gidemiyorum da farklı şehirde tedavi görüyorum mecbur randevu gününü bekleyeceğim başka doktora da gitmeye korktum
Haklısın da hiç kafamı bulandırmak istemedim sanki başka doktora gidince kötü şeyler öğrenecekmişim gibi saçma bir his var :/Evet herşey yolundayken de olabiliyor canım, çoğu kişide oluyor ama sen yinede riske atmadan olduğun yerde iyi Bi doktora görünseydin aklında kalmazdı. İnsan düşünmeden edemiyor çünkü bu zamanlarda