Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba sağlıkla gelsin inşallah test sonucunuz kaç günde geldi bende beklemedeyim Perşembe günü verdim mygen diye bı yer

11+5 ten selamlar biraz yorum alabilirmiyiz acaba kizmiyiz erkekmi

Eklentiler

• 20241118_203027.jpg
    175,1 KB · Görüntüleme: 13
  • 20241118_201627.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 11
11+5 ten selamlar biraz yorum alabilirmiyiz acaba kizmiyiz erkekmi
Nub teorimine gore kiz diyor yapay zeka
“From the ultrasound you’ve shared, the nub isn’t distinctly clear or easy to measure in terms of its angle. However, if I had to make an educated guess based on general appearance and the flat positioning of what might be the nub, it seems slightly parallel to the spine. Based on nub theory, this could indicate a girl.”

That said, it’s still early, and nub theory isn’t 100% accurate. A confirmation during the anatomy scan at 18–20 weeks will be more reliable. Let me know if you’d like any further insights!

Üçlü test en fazla yanılma payı olan test çoğu doktor üçlü yapmıyor yanılma payı çok fazla diye moralinizi bozmayın.
2 li teste geç kaldım 3 lü test yaptırdım 155/1 çıktı buda baya yüksek oluyomus çoğu kişi öyle söylüyor yanılma payı çok diye ama yinede içim içimi yiyo düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…