- 13 Nisan 2020
- 2.298
- 4.255
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.681
Evet evet çok şükür Herşey yolunda gidiyor şimdilik canım çok teşekkür ederimAy maşallah :) senin bebiş nasıl canım bu arada her şey yolunda mı ?
Evet evet bu sene kız senesi bizim hastanede doğum yapacak olan her 5 gebeden 3 ü kızTebrik ederim canım, sağlıkla gelsin. Bu gidişle kızlar erkekleri geçecek.
Bizde de her şey iyi gidiyor çok şükürEvet evet çok şükür Herşey yolunda gidiyor şimdilik canım çok teşekkür ederimsen nasılsınnn
Merhaba sağlıkla gelsin inşallah test sonucunuz kaç günde geldi bende beklemedeyim Perşembe günü verdim mygen diye bı yerDoktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :)
Mervenur277 , tabloda benim icin de cinsiyet bilgisini kiz olarak guncelleyebilir misin? Beklenen dogum tarihi de 9 Mayis 2025. Tesekkur ederim :)
Hayırlı olsun canımEvet evet bu sene kız senesi bizim hastanede doğum yapacak olan her 5 gebeden 3 ü kız
Benim 9-10 gunde geldi ama turkiyede yasamiyorum. Burada yapiliyor testler, amerikaya gonderilmedi.Merhaba sağlıkla gelsin inşallah test sonucunuz kaç günde geldi bende beklemedeyim Perşembe günü verdim mygen diye bı yer
Beklemesi çok zor gerçektenBenim 9-10 gunde geldi ama turkiyede yasamiyorum. Burada yapiliyor testler, amerikaya gonderilmedi.
4 hafta doktora gitmeyi bekleye bekleye bana bu kisa geldi acikcasiBeklemesi çok zor gerçekten
Beklemesi çok zor gerçekte
Üçlü testim yüksek riskli çıktığı için maalesef geçmiyor keşke kontrol günü beklesem4 hafta doktora gitmeyi bekleye bekleye bana bu kisa geldi acikcasi
Nub teorimine gore kiz diyor yapay zeka11+5 ten selamlar biraz yorum alabilirmiyiz acaba kizmiyiz erkekmi
Haklisiniz tabi, normalin uzerinde bir risk olunca insan endiselenmeden duramaz. Ama inanin hemen geciyor gunler, insallah siz de guzel sonuclar alirsinizÜçlü testim yüksek riskli çıktığı için maalesef geçmiyor keşke kontrol günü beklesem
Üçlü test en fazla yanılma payı olan test çoğu doktor üçlü yapmıyor yanılma payı çok fazla diye moralinizi bozmayın.Üçlü testim yüksek riskli çıktığı için maalesef geçmiyor keşke kontrol günü beklesem
Sağlıkla gelsin canım hayırlı olsunO zaman +1 kız bendendr 10+6 haftada erkek demişti ama ben hep kız hissetmiştim.. hepsi sağlıkla vakitlice gelsinler.. Mervenur277
Amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğarHaklisiniz tabi, normalin uzerinde bir risk olunca insan endiselenmeden duramaz. Ama inanin hemen geciyor gunler, insallah siz de guzel sonuclar alirsiniz
2 li teste geç kaldım 3 lü test yaptırdım 155/1 çıktı buda baya yüksek oluyomus çoğu kişi öyle söylüyor yanılma payı çok diye ama yinede içim içimi yiyo düşünmemeye çalışıyorum ama bakalımÜçlü test en fazla yanılma payı olan test çoğu doktor üçlü yapmıyor yanılma payı çok fazla diye moralinizi bozmayın.
Fetal dna yaptırdınız mı?2 li teste geç kaldım 3 lü test yaptırdım 155/1 çıktı buda baya yüksek oluyomus çoğu kişi öyle söylüyor yanılma payı çok diye ama yinede içim içimi yiyo düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım