- 17 Kasım 2023
- 129
- 34
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.661
Tesekkur ederim canım, senin iki günde üç kat arttiysa bence güzel bir artış. Allah hepimize omrumuzce sağlıkli haberlerini almayi nasip etsinCanım benimde hiç bir zaman tam 2 kat şeklinde artmadı, iki günde bir bazen 3 bazen 3 kattan fazla artmıştı bu bir sorun teşkil etmiyor minimum %60 demişti doktorum öyle hatırlıyorum. 6.hafta yani muhtemelen 5+ günlerdesin, geç döllenme veya cihaza bağlı bazen bu günlerde göremiyorlar sanırım, haftaya daha iyi belli olurAllah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah
Canım kendi tecrübemden söylüyorum 6. Hafta erken telaş yapma bence oluşur.Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.
Aynen canım ultrason da suyu ölçer gerekirse test yapar bakalım aynen anneliğin her dönemi çok zor şimdi oğlum yatma kalk diye yalvarıyor o da küçük ilgi istiyorSanırım bir test yapıp anlıyorlar onu sızıntı var mı yok mu diye. İnşallah atlatırsın canım. Sen dinlen güzelce inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası. Herkes için dua ediyorum hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah. Hepsi bir sınav bizim için annelik gerçekten kolay değilmiş ben şu kısacık 4 ayda bile anlamaya başladım. Bu günlerde geçecek
Ramzi teorisine baktigimdan beri hep erkek diyprum yaHanımlar bende 13 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilecek var mı acaba
Oy maşallah kıyamam ya. Senin işin de zor Allah kolaylık versinAynen canım ultrason da suyu ölçer gerekirse test yapar bakalım aynen anneliğin her dönemi çok zor şimdi oğlum yatma kalk diye yalvarıyor o da küçük ilgi istiyor
Bakalım nasipRamzi teorisine baktigimdan beri hep erkek diyprum ya
Plesenta da sagda ise erkek solda ise kiz oluyormus bu teoriye gore
Ama yanilma payida var tabii
Saglikla gelsin
Çok teşekkür ederim umarım öyle olurCanım kendi tecrübemden söylüyorum 6. Hafta erken telaş yapma bence oluşur.
Erkek grubu olacak derken kız grubuna dönüyoruz galibaDoktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :)
Mervenur277 , tabloda benim icin de cinsiyet bilgisini kiz olarak guncelleyebilir misin? Beklenen dogum tarihi de 9 Mayis 2025. Tesekkur ederim :)
Tebrik ederim canım, sağlıkla gelsinDoktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :)
Mervenur277 , tabloda benim icin de cinsiyet bilgisini kiz olarak guncelleyebilir misin? Beklenen dogum tarihi de 9 Mayis 2025. Tesekkur ederim :)
Tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin. Bu gidişle kızlar erkekleri geçecek.Kızlar kesinleşti bi kız da benden geliyor
Ay maşallah :) senin bebiş nasıl canım bu arada her şey yolunda mı ?Kızlar kesinleşti bi kız da benden geliyor
Aynen canım kardeşi karnımdan alıp dışarı atıyor ben annemi çok sevdim deyip sarılıyor kaç gündür kendini ilk defa bırakıp gittim ya hastaneye ondan böyle yapıyor galibaOy maşallah kıyamam ya. Senin işin de zor Allah kolaylık versin
ya canım benim seni özlemiştir ana kuzusuAynen canım kardeşi karnımdan alıp dışarı atıyor ben annemi çok sevdim deyip sarılıyor kaç gündür kendini ilk defa bırakıp gittim ya hastaneye ondan böyle yapıyor galiba
Gözün aydın canımDoktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :)
Ben progestan fitil olarak kullanıyorum beyaz kalıntı geliyo normalmiş zaten.Kızlar bişey soracağım 3. Hamileliğim ama hiç suyum gelmedi benim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum lavaboya gidiyorum ya temizlenene kadar fitil kalıntısı galiba beyaz çünkü damla damla geliyor su mu acaba diye korkuyorum öyle bişey de olsa normal zamanda da gelir diyorum fitil kullan lar sizde de o damlamalar oluyor mu
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahDoktordan geldim, kiz oldugu kesinlesti. Fetal dna testinde negatif cikti sonuclar (olumlu) :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar kesinleşti bi kız da benden geliyor
Aynen canım 1 günde olsa çok etkilemiş yokluğumya canım benim seni özlemiştir ana kuzusu