Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu pazarda satılan Trabzon hurması mı ? İnternette folik asit kaynağı vs yazıyor diye her gün bi tane büyük yiyorum
Yok canım onun bir zararı yok aksine faydalı ben de kurusunu yaşını tüketmeye çalışıyorum. Medine, kudüs hurması gibi olan hurma doğumu hızlandırdığı için önerilmiyor. Hatta son hafta bebişin doğumu hızlansın diye tavsiye ediyor doktorlar.

Aşağıdakini yiyebiliriz şuan. Diğer hurma doğum için :)

Seninle aramızda 4 gün var canım benimle hemen hemen aynı olur ayrıntılı ultrason
Muhtemelen canım. Benim kendi doktorumun şuan anlaşması yokmuş perinatologla o yüzden ben de devletten randevu aldım şimdiden. Gidip bir öğreneyim devlette yapılıyorsa direkt devlette yaptırırım. Özelde de çok uçuk fiyatlar duyuyorum.

Devlette yapılıyordur muhakkak. Şehir hastaneleri iyi oluyor bu konuda canım. Hangi şehirdesin?

Devlette yapılıyordur muhakkak. Şehir hastaneleri iyi oluyor bu konuda canım. Hangi şehirdesin?
İstanbuldayım ben canım Anadolu yakasında. Şehir hastanesi biraz uzak bana o yüzden onlara hiç bakmadım. 1 haftadır yakınımdaki başka bir hastaneye bakıyorum hepsinde gebeler alamaz diye bir uyarı var bir türlü randevu bulamadım, her zaman da gittiğim hastane . Ümraniye araştırma hastanesine randevu buldum oraya gideceğim artık bakalım.

Perinatoloji bölümü için mi gebeler alamaz diyor canım?

Perinatoloji bölümü için mi gebeler alamaz diyor canım?
Yok canım normal kadın doğuma alıyorum önce, doktor yönlendiriyormuş detaylı için. Bildiğin kadın doğum için gebeler alamaz diyor bir ton doktor muayane saati var müsait ama gebeler için yok. Sinir oldum ben de başka hastaneden aldım.

Evet canım bende öyle biliyorum. Devlette muayene saati bulmak çok zor gerçekten. İçine sinen bir doktor olur umarım canım

Evet canım bende öyle biliyorum. Devlette muayene saati bulmak çok zor gerçekten. İçine sinen bir doktor olur umarım canım
Devletteki doktorlardan umudu kestim ya, bakmıyorlar bile yüzüne insanın. Özelde yapacağım doğumu kısmet olursa çok minnoş bir doktorum var harika birisi inşallah onunla devam edeceğim. Ama ister istemez arada devlete mecbur kalıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Bi an yüreğim ağzıma geldi valla.. teşekkürler şifa olsun hepimize

Bi an yüreğim ağzıma geldi valla.. teşekkürler şifa olsun hepimize
Ben arada bir (her gun degil) normal medine hurmasi da yiyorum, ya da bazen cantama hurmali protein barlardan (zuber tarzi) atiyorum. Az az yemenin zarari olucagini dusunmuyorum, bu grupta birisi de doktorunun da bu yonde bilgi verdigini soylemisti. Arada kahve de iciyorum. Ozel bir durumunuz yoksa ve cok yemediginiz surece strese gerek yok :)
Bir de bence fetusler bizim dusundugumuz kadar hassas degiller, ben de ay meyve yiyeyim, protein yiyeyim vs. diye devamli dusunuyorum. Burada arada bir kadeh sarap icebilirsiniz diyen doktor bile duydum, he ben hamile oldugumu bilerek icmem. Ama doktor tavsiyesini takip eden hamileler tanidim Eger sagliklilarsa bir sekilde doguyorlar.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım şükür iyiyim sadece dikişler batıyor o sıkıntım var bir de fitil kullanmakta zorlanıyorum anlamadım dıştan da mı diktiler ne yaptılarsa zorla koyuyorum ileri gitmiyor

Bu pazarda satılan Trabzon hurması mı ? İnternette folik asit kaynağı vs yazıyor diye her gün bi tane büyük yiyorum
Evet canım özellikle sormuştum onu da mı yemeyeceğim diye hiç bir çeşidini yemeyeceksin demişti ama benim riskli gebelik belki size zararı olmaz canım çok severim ama 1 dilim bile yemedim

Canım özellikle doktora sormuştum o zamanlar da çünkü çok severim hurmayı hiç birini yemeyeceksin demişti ama benim riskli gebelik sizin farklı o yüzden fark gösterebilir ben tedbiren yemiyorum

Amin canım inşallah

Teşekkür ederim canım şükür iyiyim sadece dikişler batıyor o sıkıntım var bir de fitil kullanmakta zorlanıyorum anlamadım dıştan da mı diktiler ne yaptılarsa zorla koyuyorum ileri gitmiyor
Kontrole falan gidecek misin bi sor bari canım. Sağlık bu ya nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor bu insanlar bir açıklama yapmaktan acizler. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…