Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bel ağrısı artan var mı ? Ben artık ayakta biraz fazla durayım belim kopuyor resmen. 16 haftamızdayız şimdiden böyleyse birkaç ay sonra ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım

Kızlar doktordan geldik. 18 Aralık tarihine ayrıntılı ultrason randevusu verildi. Heyecanlıyım hayırlısı olsun. Ayrıca kan ilacına başladım.
Benim de bugun aksam uzeri randevum. Fetal dna sonucum da cikmis, dun email atmis, sonuclariniz normal degerler icerisinde diye. Bugun konusacagiz, bana da sans dileyin. Her doktora gidisimden once cok heyecanlaniyorum.

Benim de sonra 16 aralikta 20.hafta kontrolum var, biz doktorla 16, 20, 24 ve 32. hafta kontrol randevularini olusturduk.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Cinsiyeti de öğreneceğiz değil mi bugün sen yurtdışındaydın orda süreç de Türkiyedeki gibi mi söylüyorlar mı hemen?

Sağlıklı sonuçlar gelsin inşallah. Tam olarak kaçıncı haftaya verdiler ultrason randevusunu?
Teşekkür ederim inşallah. 20+6da gideceğim canım.

Bana oğlumda hurmanın her çeşidini yasaklamıştı doktor rahimin erken açılmasına sebep oluyor demişti bunda bişey diyen olmadı ama yine yemiyorum çünkü riskli gebelik geçiriyorum zaten
Sen nasıl oldun daha iyisindir umarım M MAdes
kendimi bildim bileli o gebelik çizgisi bende mevcut hep çok garip geldi hiç bir tanıdığım da yoktu ama bende hep var sebebini hiç bilmiyorum ilk gebeliğim
Bende ilk gebeliğimde de oluşmamıştı. Sanırım genetik o da.
Bel ağrısı artan var mı ? Ben artık ayakta biraz fazla durayım belim kopuyor resmen. 16 haftamızdayız şimdiden böyleyse birkaç ay sonra ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım
Bende de var ya. Benim kalçadan bacağa vuran siyatik gibi bir ağrı da başladı. Cuma günü 16 hafta randevum var inşallah doktora da soracağım

Cok tesekkur ederim, evet yurtdisindayim. 2 hafta once ultrasonda buyuk ihtimalle kiz demisti doktor, bugun test sonucunda kesin sonucu gorecegiz. Kan alirken soruyorlar cinsiyeti de ogrenmek istiyor musun diye, ona gore rapor direkt doktora gidiyor. Turkiye ile ayni sanirim.

Kan ilacina derken?kan sulandirici mi canim??
Hayır demir ilacı canım. Hadi bakalım sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım ilk senden gelecek sanırım ayrıntılı ultrason :) 20. haftaya mı verdiler ?
Sanırım benden gelecek canım. evet 20. Haftaya verdiler şimdiden çok heyecanlıyım

Merhaba, bende de 12 -13. hafta gibi cok siddetli bel agirisi olmustu. Sirt ustu yatmamaya dikkat ediyorum, U seklinde hamile yastigi aldim ve su videodaki egzersizleri bi kac gun ust uste yaptim, cok faydasini gordum.

Ben de perşembe günü sabaha randevu aldım araştırma hastanesine. Normalde 18. haftada randevum kendi doktorumla ama hem detaylı ultrason için hem de bu ağrılar için bir görüşeceğim.

Merhaba, bende de 12 -13. hafta gibi cok siddetli bel agirisi olmustu. Sirt ustu yatmamaya dikkat ediyorum, U seklinde hamile yastigi aldim ve su videodaki egzersizleri bi kac gun ust uste yaptim, cok faydasini gordum.

Ben de deneyeyim ya. Ben bir de evden çalışıyorum. Oturma pozisyonumda da sıkıntı var sanırım.

Bana oğlumda hurmanın her çeşidini yasaklamıştı doktor rahimin erken açılmasına sebep oluyor demişti bunda bişey diyen olmadı ama yine yemiyorum çünkü riskli gebelik geçiriyorum zaten
Bu pazarda satılan Trabzon hurması mı ? İnternette folik asit kaynağı vs yazıyor diye her gün bi tane büyük yiyorum

Hamilelik beslenmenize de cennet hurmasını ekleyebilirsiniz. Hamilelikte cennet hurmasının faydaları hem bebek hem anne için düşünülebilir. Hurmadaki kalsiyum, fosfor gibi mineraller bebeğin kemik gelişimine katkı sağlar. Demir içeriği annede gelişebilecek anemi riskine karşı bir önlem olabilir.

Cennet hurmasi degil kuru hurma yasak canim,erken dogum yapar kuru hurma ramazanda yedigimiz varya o erken dogum riskine sebeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…