- 16 Eylül 2024
- 725
- 523
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.541
Üzülme diyemiyorum Rabbim bir daha nasıl etsin inşallah
Canımçok üzgünüm. Metanet diliyorum sana eşine
Allah razı olsun arkadaşlar.. hastanedeyim gözümü kapadığımda hep o anlar canlanıyor. Bana dua edin olur muCanım çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum... Allah sabır versin sizlere.
Daha dün bebek kamerasi hakkinda konusuyordum seninleAllah sabırlar versin ,ne diyeceğimi bilemiyorum , bu durumu biran önce anlatırsınız inşallah
Dualarım seninle canım. Allah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana sağlıkla kucağına al inşallah.Allah razı olsun arkadaşlar.. hastanedeyim gözümü kapadığımda hep o anlar canlanıyor. Bana dua edin olur muyeniden nasip olsun.. yeniden rabbim nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. hamile kardeslerim dualariniz kabul olur.
Çok zor arkadaslar nasil toparlancam bilmiyorum.. alisverisleriniz icin de acele etmeyin. Ben simdi eve nasil gidicem diye düşünüyorum esyalarla yüzleşmeye cekiniyorum... rabbim evlatlarinizi korusun
Evet daha dün konuşmuştuk gerçektenDaha dün bebek kamerasi hakkinda konusuyordum seninlerabbim benden cok sevdi demek ki.. dualariniza talibim cabuk gecsin zor günler
Aminn Allah razı olsun.. hayat çok kisa ve basimiza ne gelecegini hic bilmiyoruz...akliniza geldikce ankarali bir kizcagiz vardi insallah tekrar hamile kalir diye gecirin olur mu kalbinizdenDualarım seninle canım. Allah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana sağlıkla kucağına al inşallah.
Allahim insallah bana da oyle nasip eder.. kosarak gelirim sizle konusmaya buraya.. rabbim nasip eder insallah yeniden bizi cok bekletmeden.. bizim en zorlandigimiz sey su an hersey evde gözümüzün önünde olduEvet daha dün konuşmuştuk gerçekten
Biran evvel atlatıp tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına al inşallah..
Bak inan bir arkadaşımında bikac aylıkken karnında ölmüştü ,hemen 2 3 ay sonra hamile kaldı, doğurdu
O doğduktan hemen sonra 2.ye hamile kaldı. .
Zor günler ama umudunu kaybetme,kendini yıpratma..
Canım benim çok ama çok geçmiş olsun aynısını 2.hamileliğimde yaşamıştım maalesef kalbi durmuştu bebeğimin. Ama şimdi tekrar hamileyim oğlum hiç beklemediğimiz bi anda sürpriz yaptı bize. Rabbim size de tekrar sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasip etsin inşallahArkadaşlar. Ben malesef bebegimi kaybettim
Evet inşallah..Allahim insallah bana da oyle nasip eder.. kosarak gelirim sizle konusmaya buraya.. rabbim nasip eder insallah yeniden bizi cok bekletmeden.. bizim en zorlandigimiz sey su an hersey evde gözümüzün önünde oldusilemiyorum hafizamdan.. bebegim evimizde beni terketti ve büyümüştü baya sizleri üzmek istemem siz hep modunuzu yüksek tutun..
Cok gecmis olsun canim ne soylesem acini hafifletmez ama demekki var bunda bi hayir insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder AllahAllahim insallah bana da oyle nasip eder.. kosarak gelirim sizle konusmaya buraya.. rabbim nasip eder insallah yeniden bizi cok bekletmeden.. bizim en zorlandigimiz sey su an hersey evde gözümüzün önünde oldusilemiyorum hafizamdan.. bebegim evimizde beni terketti ve büyümüştü baya sizleri üzmek istemem siz hep modunuzu yüksek tutun
Rabbim bu acının üstüne acı tattirmasin inşallah. Sizde saglikla alim çocuklarınızi kucaginiza. Insallah bize de yeniden nasip olur bizimde surprizimiz olur da gelirim buraya sizlerin aldiginiz esyalar nasil guzel mi diye fikirler alirimCanım benim çok ama çok geçmiş olsun aynısını 2.hamileliğimde yaşamıştım maalesef kalbi durmuştu bebeğimin. Ama şimdi tekrar hamileyim oğlum hiç beklemediğimiz bi anda sürpriz yaptı bize. Rabbim size de tekrar sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasip etsin inşallah
AmiiiiinnEvet inşallah..
Moralinizi yüksek tutun ..
Eşyaları kaldırın biryere
Yeniden küçük mucize haberinizi aldığınızda yaralariniz çoktan iyileşmiş ve kaybolmus olacaktır
O eşyaları kaldırdığınız yerden çıkarma vaktiniz tez gelir insallah
Aminn canim aminn. Allah razi olsun. Tek istedigim dualariniz. Gecsin kötü günler bi an evvel. Bize de nasip olsun yenidenCok gecmis olsun canim ne soylesem acini hafifletmez ama demekki var bunda bi hayir insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder Allah