Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme diyemiyorum Rabbim bir daha nasıl etsin inşallah

Canım çok üzgünüm. Metanet diliyorum sana eşine

Canım çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum... Allah sabır versin sizlere.
Allah razı olsun arkadaşlar.. hastanedeyim gözümü kapadığımda hep o anlar canlanıyor. Bana dua edin olur mu yeniden nasip olsun.. yeniden rabbim nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. hamile kardeslerim dualariniz kabul olur.
Çok zor arkadaslar nasil toparlancam bilmiyorum.. alisverisleriniz icin de acele etmeyin. Ben simdi eve nasil gidicem diye düşünüyorum esyalarla yüzleşmeye cekiniyorum... rabbim evlatlarinizi korusun

Dualarım seninle canım. Allah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana sağlıkla kucağına al inşallah.

Daha dün bebek kamerasi hakkinda konusuyordum seninle rabbim benden cok sevdi demek ki.. dualariniza talibim cabuk gecsin zor günler
Evet daha dün konuşmuştuk gerçekten
Biran evvel atlatıp tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına al inşallah..
Bak inan bir arkadaşımında bikac aylıkken karnında ölmüştü ,hemen 2 3 ay sonra hamile kaldı, doğurdu
O doğduktan hemen sonra 2.ye hamile kaldı. .
Zor günler ama umudunu kaybetme,kendini yıpratma..

Dualarım seninle canım. Allah en kısa zamanda bir evlat nasip etsin sana sağlıkla kucağına al inşallah.
Aminn Allah razı olsun.. hayat çok kisa ve basimiza ne gelecegini hic bilmiyoruz...akliniza geldikce ankarali bir kizcagiz vardi insallah tekrar hamile kalir diye gecirin olur mu kalbinizden bitik durumdayim.. sizlerin de modunu düşürmek istemem kusuruma bakmayin...

Allahim insallah bana da oyle nasip eder.. kosarak gelirim sizle konusmaya buraya.. rabbim nasip eder insallah yeniden bizi cok bekletmeden.. bizim en zorlandigimiz sey su an hersey evde gözümüzün önünde oldu silemiyorum hafizamdan.. bebegim evimizde beni terketti ve büyümüştü baya sizleri üzmek istemem siz hep modunuzu yüksek tutun..

Arkadaşlar. Ben malesef bebegimi kaybettim
Canım benim çok ama çok geçmiş olsun aynısını 2.hamileliğimde yaşamıştım maalesef kalbi durmuştu bebeğimin. Ama şimdi tekrar hamileyim oğlum hiç beklemediğimiz bi anda sürpriz yaptı bize. Rabbim size de tekrar sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasip etsin inşallah

Evet inşallah..
Moralinizi yüksek tutun ..
Eşyaları kaldırın biryere
Yeniden küçük mucize haberinizi aldığınızda yaralariniz çoktan iyileşmiş ve kaybolmus olacaktır
O eşyaları kaldırdığınız yerden çıkarma vaktiniz tez gelir insallah

Cok gecmis olsun canim ne soylesem acini hafifletmez ama demekki var bunda bi hayir insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder Allah

Rabbim bu acının üstüne acı tattirmasin inşallah. Sizde saglikla alim çocuklarınızi kucaginiza. Insallah bize de yeniden nasip olur bizimde surprizimiz olur da gelirim buraya sizlerin aldiginiz esyalar nasil guzel mi diye fikirler alirim insallah bizi de bekletmez kurban oldugum Allah Allah razi olsun canım benim dualarindan beni de esirgeme olur mu zor gunler gecsin yeniden kalbimize bahar gelsin bebegimiz gelsin

Amiiiiinn yürekten amin hemde icimin yanması bir gecseydi.. insallah Allahın izniyle esyalari yeniden yerinden cikarma vakti cok cabuk gelir metanetli olup eve gidince hemen kaldirmam lazim. Nolur duanizi esirgemeyin

Cok gecmis olsun canim ne soylesem acini hafifletmez ama demekki var bunda bi hayir insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder Allah
Aminn canim aminn. Allah razi olsun. Tek istedigim dualariniz. Gecsin kötü günler bi an evvel. Bize de nasip olsun yeniden rabbim hic bir anneye bu duyguyu yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…