- 3 Eylül 2015
- 493
- 603
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.501
Bunu da alan çok gördüm canım ama tokyoya da bak. Cybex bilemiyorum bana biraz gereksiz pahalı geldi o nedenle bakmadım kraft da çok kaliteli Alman markası.Kraft York vardı, puseti falanda baya güzeldi. Tokyo yoktu ona da bakacağım. Cybex mi alsam diye çok kararsızım o kadar paraya değer mi acaba
Bu arada kraftlarda tüm pusetler aynı diye biliyorum tokyonun da o şekilde yani. Gerçekten çok güzel yumuşacık bebek için eminim çok rahattırBunu da alan çok gördüm canım ama tokyoya da bak. Cybex bilemiyorum bana biraz gereksiz pahalı geldi o nedenle bakmadım kraft da çok kaliteli Alman markası.
Canım çok geçmiş olsun İyiki kontrol varmış hemen müdahale etmiş Dr. Dualarım seninle canım en kısa zamanda toparlanırsınız bebişinle inşallahKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Bunu da alan çok gördüm canım ama tokyoya da bak. Cybex bilemiyorum bana biraz gereksiz pahalı geldi o nedenle bakmadım kraft da çok kaliteli Alman markası
Yanlış anlamazsanız siz Tokyo’yu ne kadara aldınız acaba?Bu arada kraftlarda tüm pusetler aynı diye biliyorum tokyonun da o şekilde yani. Gerçekten çok güzel yumuşacık bebek için eminim çok rahattır
Estağfurullah 18 bin liraya aldım.Yanlış anlamazsanız siz Tokyo’yu ne kadara aldınız acaba?
Bu york modeli indirimli 13 bintlydi puseti ile birlikte e bebekte Ama tek yönlü. Tokyo 360 dönebiliyormuş. Ona bakacağım. Güzel günlerde kullanın sizdeEstağfurullah 18 bin liraya aldım.
Evet çıkarmadan döndürülebiliyor. Teşekkür ederimBu york modeli indirimli 13 bintlydi puseti ile birlikte e bebekte Ama tek yönlü. Tokyo 360 dönebiliyormuş. Ona bakacağım. Güzel günlerde kullanın sizde
Çok geçmiş olsunKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Canımm çok geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalış şu dönemde yapman gereken tek şey kendine dikkat etmek. Bol bol dinlen canını sıkacak şeylerden uzak dur ağlama canım bu bir çok hamilenin başıma geliyor geçecek inşallah sıkma kendiniKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Geçmiş olsun canım bebeğin iyiymiş üzülme bebeğini Allah'a emanet et o en iyi koruyandirKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Çok geçmiş olsun canım ya bir an önce iyi olursun inşallah. Kanama alanı neden oluşmuş canım kan uyuşmazlığından mı? Ya da ağır bi iş falan mı yaptın?Kizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Çok geçmiş olsun canımKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Canım çok geçmiş olsunKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..
Fetal DNA testi verdim Perşembe günü bu test garanti sonuç vermezmi sizce 10 gün içinde dediler insanın geçmiyor günlerO zaman doktorunu dinleyip fetal dna ver canım ama çok riskli bir durumsa garanti olsun dersen amniyosentes yaptırırdım ben soru işareti kalmasın diye
Allah şifa versin sizede inşallah sıkıntısız anlatırsınızKizlar selamlar. Bugun malesef kanamam oldu. Kontrolümüz vardi evden cikmadan önce agrim basladi bir anda. Hatta randevuya gec kalacak kadar evde oyalandim gaz sancisi galiba diye 2 3 kez wc gittim. Sonra yolda giderken de esime dedim hatta hamiş oldugumu bilmesem regl agrisi derdim bu agriya dedim. Sonra hastanede muayeneye girmeden hastanede bi kez wc de kontrol edeyim dedim peceteye pembeden kirmiziya dönen kan geldi. Sonra sildim bikac kez hafif koyu gibi kan devam etti. Allahtan hastanedeydik muayeneye girdim doktor hemen bakti usg ile. Kanama alani olusmus kasiliyor su an rahmin dedi. O an agrim vardi zaten dr gördü sol tarafim agriyor dedim tam orasi kasiliyor görünüyor dedi. Tabi ben cok korktum. Doktor sagolsun sakinlestirdi biraz. Progestan igne yazdi hemen, kan uyusmazligi ignesini hemen yazdi. Ikisini de vurdular. Yatis verecekti normalde ama yatirsak da sadece serum yapcaz onda da su vercez eve gidip en az 2.5lt su içip yat kalkma dedi. Bide progestan fitili gunde 1 den 2 ye çıkardı, magnezyum verdi. Simdi evde dinleniyorum igneler sanirim mide bulantisi yapti midem kotu ve wc gittigimde hala kanama gelmeye devam ediyor kasıklarımda agriyor ara ara cok kasiliyor. Dualariniza ihtiyacim var kızlarcok üzgünüm gerçekten o kadar caresiz hissediyor ki insan kendini. Önce Allah'a emanet sonra bizlere emanet yavrularimiz ama su an elimden sadece yatmak geliyor keske daha fazlasi olsa.. durup durup aglama krizi geliyor konusamiyorum bile..