Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kraft York vardı, puseti falanda baya güzeldi. Tokyo yoktu ona da bakacağım. Cybex mi alsam diye çok kararsızım o kadar paraya değer mi acaba
Bunu da alan çok gördüm canım ama tokyoya da bak. Cybex bilemiyorum bana biraz gereksiz pahalı geldi o nedenle bakmadım kraft da çok kaliteli Alman markası.

Bunu da alan çok gördüm canım ama tokyoya da bak. Cybex bilemiyorum bana biraz gereksiz pahalı geldi o nedenle bakmadım kraft da çok kaliteli Alman markası.
Bu arada kraftlarda tüm pusetler aynı diye biliyorum tokyonun da o şekilde yani. Gerçekten çok güzel yumuşacık bebek için eminim çok rahattır

Canım çok geçmiş olsun İyiki kontrol varmış hemen müdahale etmiş Dr. Dualarım seninle canım en kısa zamanda toparlanırsınız bebişinle inşallah

Çok geçmiş olsun
Duygusalliginizi anlıyorum ama çok şükür ki hastanedeymissiniz
Doktor da sizi sakinlestirmis, demek önemli değil
Bol bol dinlenin ,kendinizi üzmeyin

Canımm çok geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalış şu dönemde yapman gereken tek şey kendine dikkat etmek. Bol bol dinlen canını sıkacak şeylerden uzak dur ağlama canım bu bir çok hamilenin başıma geliyor geçecek inşallah sıkma kendini

Geçmiş olsun canım bebeğin iyiymiş üzülme bebeğini Allah'a emanet et o en iyi koruyandir

Cok gecmis olsun canim uzulmemek dusunmemek elde degil haklisin ama lutfen guzel seyler dusun ciddi bisey olsaydi doktor soylerdi..hepsi gecici bunlarin oyle dusun Allah izin etmedigi surece hic birsey olmaz yavruna

Çok geçmiş olsun canım ya bir an önce iyi olursun inşallah. Kanama alanı neden oluşmuş canım kan uyuşmazlığından mı? Ya da ağır bi iş falan mı yaptın?

Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanırsın lütfen kendini çok fazla üzme bebeklerimiz hissediyor üzgün olduğumuzu, dualarımız seninle

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm dua edeceğim bebiş için de senin için de. Sen de kendini biraz sakinleştirmeye çalış bebiş iyi bak. Çok fazla kişide oluyor inşallah kısa sürede kanama alanı iyileşir

Allah şifa versin sizede inşallah sıkıntısız anlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…