Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Kuzu ben agda yaptiriyorum tek sansim hic hissetmiyorum aci hep oyleydi o yuzden irkilme kasilma olmuyor ben saclarimin yarisi kumral yarisi lilaydı kestirdm kuzu lilalari doktorum boyaya izin vermiyor doguma kdr hatta emzirme bitene kdr bile hayr dedi

Arkadaşlarım merhaba, mantar geçiren ya da mantar tedavisi gören arkadaşlarım bir şeyler danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Vajinal kaşıntı ancak dış kısımda ve beyaz krem akıntım var cildiye doktoru krem verdi, kendi doktorumda bunları kullanabileceğimi söyledi sizler nasıl bir tedavi görüyorsunuz, belirtileriniz nelerdir?

Benim su gibi akıntının yanında normal beyaz akıntım bir de sarı ve kahverengi arası ip gibi akıntım oluyordu. Onun dışında yanma, kaşıntı vs yoktu bende. Doktorum sadece fitil verdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…