-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.441
Kızlar pişmiş pastırma , sucuk yiyen var mı ya arada da olsa?
Kuzu ben agda yaptiriyorum tek sansim hic hissetmiyorum aci hep oyleydi o yuzden irkilme kasilma olmuyor ben saclarimin yarisi kumral yarisi lilaydı kestirdm kuzu lilalari doktorum boyaya izin vermiyor doguma kdr hatta emzirme bitene kdr bile hayr dediKızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Ay cenemd3 benimde var yaaa sormayin sakalli teyzelerden oldm yuz agdasyla aliyorum 3 gunde bir alsam yeri ama baska hic biryerimde artis olmadiBende kendimi cirkin hissediyorum bende minik agdalardan aldım yüz için çeneme yapıyorum..
Ben saxece sucuk yiyorm canim cnku sucuga asla dayanamiyorum sadece cok fazla kizartiyorumKızlar pişmiş pastırma , sucuk yiyen var mı ya arada da olsa?
Ben iki broşür aldım doktordan hangi hastalıklara bakıldığı yaziyodu ne mygende nede genoksta SMS yoktuFetal DNA Testinde SMA hastalığına da bakılıyor mu bir bilginiz var mı
Ya benimde canım tostta istedi dayanamadım yedim sürekli yemiyorum 4. Ayda 1 kereden bişi olmaz heraldeBen saxece sucuk yiyorm canim cnku sucuga asla dayanamiyorum sadece cok fazla kizartiyorum
Fetal DNA Testinde SMA hastalığına da bakılıyor mu bir bilginiz var mı
Hayır bakılmıyor özel bakılması gerekiyor diye biliyorumFetal DNA Testinde SMA hastalığına da bakılıyor mu bir bilginiz var mı
Benim su gibi akıntının yanında normal beyaz akıntım bir de sarı ve kahverengi arası ip gibi akıntım oluyordu. Onun dışında yanma, kaşıntı vs yoktu bende. Doktorum sadece fitil verdi bana.Arkadaşlarım merhaba, mantar geçiren ya da mantar tedavisi gören arkadaşlarım bir şeyler danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Vajinal kaşıntı ancak dış kısımda ve beyaz krem akıntım var cildiye doktoru krem verdi, kendi doktorumda bunları kullanabileceğimi söyledi sizler nasıl bir tedavi görüyorsunuz, belirtileriniz nelerdir?