-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.901
Ay anlamadim ya, her test icin ayri ayri aldilar filan dedi. Turkiye’de yasamiyorum burada laboratuarlar direkt aliyor ama nereye gonderiyorlar bilmiyorum. Kan verirken cok geriliyorum da o yuzden sormak istedim13 mü5 firma ile görüştük hepsi 1 tüp alıyordu. Sadece panorama 2 tüp alıyormuş o da ABD’ye gönderiyor her ihtimale karşı 1 tüp ekstra alıyormuş.
Yok yok hiç korkmayın. İkili taramada da 1 tüp aldılarAy anlamadim ya, her test icin ayri ayri aldilar filan dedi. Turkiye’de yasamiyorum burada laboratuarlar direkt aliyor ama nereye gonderiyorlar bilmiyorum. Kan verirken cok geriliyorum da o yuzden sormak istedim
Fetal dna da benden 2 tüp aldı panorama firması. Gayet iyi geçti.Ay anlamadim ya, her test icin ayri ayri aldilar filan dedi. Turkiye’de yasamiyorum burada laboratuarlar direkt aliyor ama nereye gonderiyorlar bilmiyorum. Kan verirken cok geriliyorum da o yuzden sormak istedim
Canım hersey allahtan inşallah güzel haberler alırız bizde beni de biliyorsun ense kalınlığı yüksek çıktı fetal dna sonucunu bekliyoruz. Tadımız tuzumuz yok şu an. Ama hersey allahtan. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler sende üzülme inşallah mucizelerimizle güzel haberler ile geleceğiz grubumuzaTeşekkür ederiz inşallah allahtan gelen herşeye raziyiz
Oyyyy ellerine saglikkkk.. bende sinir hiç yok eskiden sinir gelir giderdi de aşırı sakinim.. böyle minnos tospik bisey oluyorummmmmHepimiz demek ki fazlaca hassasiz. Kiyamam elmaya da aglamissinama duygularımız hormonlarimiz birbirine karışmış durumda. Bende o minik haftalık videolarini izleyince bide mesela bu hafta böbrekleri gelismis gibi bilgileri okudukca hem hayret ediyorum hem gözlerim doluyor bu nasil bir mucize yaa diye diye esimle konusuyoruz herseyi bende bide aniden sinirlenme var. Birden geliyorlar. Sonra on saniyede niye yükseldm ben simdi diyorum.
Bana örgü birseyler yapalim dedikce birileri cildirmam geliyor meselabende normalde amigurumi falan yapiyorum, bir gün kullanırım elbet diye kadife ipten pammmuk gibi bir bebek battaniyesi falan da ördüm. Her iki anne de bir dünya örgü yapmis yelek hirka falan. Daha örgü denince bana birsey oluyor
Yaaa maşallahBebek hareketli olduğunda dr un görme ihtimali artıyor. 1 gofret üstüne biraz su kıpır kıpır olur minnoşBen kızımın cinsiyetini 5. ayda öyle öğrenmiştim
Sonucun tam olarak ne zaman çıkacak net bir tarihi var mı?Canım hersey allahtan inşallah güzel haberler alırız bizde beni de biliyorsun ense kalınlığı yüksek çıktı fetal dna sonucunu bekliyoruz. Tadımız tuzumuz yok şu an. Ama hersey allahtan. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler sende üzülme inşallah mucizelerimizle güzel haberler ile geleceğiz grubumuza
Çok şükür bin şükür valla iyi geldi… siz bu gece biraz kayısı zeytinyağı tüketin, sabahta zeytinyağı incir kayısı kefir kombi yapın bi de sade Türk kahvesi.. en azından bagirsaklariniz rahat etsin.. geceden kayısı suya koyun isterseniz.. WC de kendinize özel zaman yaratın müzik vs.. ben ama akşam yemeğine de zeytinyağlı fasülye falan da yaptım.. öyle bi toparladım çok şükür.. her gün kefir incir zeytinyağ ile olmam artık.. size de bol şans ilaç olsa bile sonrasında bu düzene geçin ama.. geçmiş olsun diyelimİyi geldi mi pekihatırlıyorum yazmıştınız. Çok geçmiş olsun tekrardan. Benim de ilaçtan önce beslenme ile düzelebilir mi diye denemem gerek öylesi daha mantıklı.
Panorama yaptırdık canım 14 gün içinde çıkar dedi bugün 4. Gundu.Sonucun tam olarak ne zaman çıkacak net bir tarihi var mı?
Aminnnnn bu günler çok hızlı geçsin sonucu da sağlıkla gelsinnnnn..Canım hersey allahtan inşallah güzel haberler alırız bizde beni de biliyorsun ense kalınlığı yüksek çıktı fetal dna sonucunu bekliyoruz. Tadımız tuzumuz yok şu an. Ama hersey allahtan. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler sende üzülme inşallah mucizelerimizle güzel haberler ile geleceğiz grubumuza
İnşallah canlarım dualarınıza talibimAminnnnn bu günler çok hızlı geçsin sonucu da sağlıkla gelsinnnnn..
İnşallah güzel haberlerle gelirsinPanorama yaptırdık canım 14 gün içinde çıkar dedi bugün 4. Gundu.
Çok sAgol canım benim inşallah. Bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarımız olmuş hayırla sağlıkla gelsin inşallah minnoşlar gözünüz aydın canlarımİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Dört gözle bekliyorum..
Ay bu sefer de ters teperse diye korktum su an, işe gidiyorum yolda falan yakalanırsam benim için korkulu olurÇok şükür bin şükür valla iyi geldi… siz bu gece biraz kayısı zeytinyağı tüketin, sabahta zeytinyağı incir kayısı kefir kombi yapın bi de sade Türk kahvesi.. en azından bagirsaklariniz rahat etsin.. geceden kayısı suya koyun isterseniz.. WC de kendinize özel zaman yaratın müzik vs.. ben ama akşam yemeğine de zeytinyağlı fasülye falan da yaptım.. öyle bi toparladım çok şükür.. her gün kefir incir zeytinyağ ile olmam artık.. size de bol şans ilaç olsa bile sonrasında bu düzene geçin ama.. geçmiş olsun diyelim
Kaçıncı haftadasiniz ?Çok şükür bin şükür valla iyi geldi… siz bu gece biraz kayısı zeytinyağı tüketin, sabahta zeytinyağı incir kayısı kefir kombi yapın bi de sade Türk kahvesi.. en azından bagirsaklariniz rahat etsin.. geceden kayısı suya koyun isterseniz.. WC de kendinize özel zaman yaratın müzik vs.. ben ama akşam yemeğine de zeytinyağlı fasülye falan da yaptım.. öyle bi toparladım çok şükür.. her gün kefir incir zeytinyağ ile olmam artık.. size de bol şans ilaç olsa bile sonrasında bu düzene geçin ama.. geçmiş olsun diyelim
Ben 11+2 yim canim. Valla içinde huzursuzluk olup kendini ve bebisi huzursuz edecegine gider baktirirsin. En son gittigim dr bana gebelikte her olumsuz durum acil durumdur aniden agrin kanaman vs olursa direkt acile gel demisti. O yüzden bende çok kafaya takmiyorum bu doktora gitme ve usg ile baktirma işiniSağol canım benim sen kaç haftalıktın bende 2 hafta daha bekleyemicem valla
Ayyy teşekkür ederim kuzucumOyyyy ellerine saglikkkk.. bende sinir hiç yok eskiden sinir gelir giderdi de aşırı sakinim.. böyle minnos tospik bisey oluyorummmmm
Çok teşekkür ederim canım benim şuan iyiymBen 11+2 yim canim. Valla içinde huzursuzluk olup kendini ve bebisi huzursuz edecegine gider baktirirsin. En son gittigim dr bana gebelikte her olumsuz durum acil durumdur aniden agrin kanaman vs olursa direkt acile gel demisti. O yüzden bende çok kafaya takmiyorum bu doktora gitme ve usg ile baktirma işini
Sevinsim canımÇok teşekkür ederim canım benim şuan iyiymcinsiyeti öğrendin mi sen
Yok canım ben daha 8+4 üm bidaki gidişte sanırım fetal dna alıcak benden sizinki hangi firma olcakSevinsim canımyok henüz öğrenemedim. Bu hafta fetal dna vercez bakalim. Onun sonucu gelmeden doktor muayenede görürse bilemem ama fetal dna ile ogrenirsek daha 1 ay var diyelim nerdeyse. Sen ogrenmis miydin kaçıncı haftadaydin