Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

13 mü 5 firma ile görüştük hepsi 1 tüp alıyordu. Sadece panorama 2 tüp alıyormuş o da ABD’ye gönderiyor her ihtimale karşı 1 tüp ekstra alıyormuş.
Ay anlamadim ya, her test icin ayri ayri aldilar filan dedi. Turkiye’de yasamiyorum burada laboratuarlar direkt aliyor ama nereye gonderiyorlar bilmiyorum. Kan verirken cok geriliyorum da o yuzden sormak istedim

Ay anlamadim ya, her test icin ayri ayri aldilar filan dedi. Turkiye’de yasamiyorum burada laboratuarlar direkt aliyor ama nereye gonderiyorlar bilmiyorum. Kan verirken cok geriliyorum da o yuzden sormak istedim
Yok yok hiç korkmayın. İkili taramada da 1 tüp aldılar

Fetal dna da benden 2 tüp aldı panorama firması. Gayet iyi geçti.

Teşekkür ederiz inşallah allahtan gelen herşeye raziyiz
Canım hersey allahtan inşallah güzel haberler alırız bizde beni de biliyorsun ense kalınlığı yüksek çıktı fetal dna sonucunu bekliyoruz. Tadımız tuzumuz yok şu an. Ama hersey allahtan. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler sende üzülme inşallah mucizelerimizle güzel haberler ile geleceğiz grubumuza

Oyyyy ellerine saglikkkk.. bende sinir hiç yok eskiden sinir gelir giderdi de aşırı sakinim.. böyle minnos tospik bisey oluyorummmmm

Sonucun tam olarak ne zaman çıkacak net bir tarihi var mı?

İyi geldi mi peki hatırlıyorum yazmıştınız. Çok geçmiş olsun tekrardan. Benim de ilaçtan önce beslenme ile düzelebilir mi diye denemem gerek öylesi daha mantıklı.
Çok şükür bin şükür valla iyi geldi… siz bu gece biraz kayısı zeytinyağı tüketin, sabahta zeytinyağı incir kayısı kefir kombi yapın bi de sade Türk kahvesi.. en azından bagirsaklariniz rahat etsin.. geceden kayısı suya koyun isterseniz.. WC de kendinize özel zaman yaratın müzik vs.. ben ama akşam yemeğine de zeytinyağlı fasülye falan da yaptım.. öyle bi toparladım çok şükür.. her gün kefir incir zeytinyağ ile olmam artık.. size de bol şans ilaç olsa bile sonrasında bu düzene geçin ama.. geçmiş olsun diyelim

Aminnnnn bu günler çok hızlı geçsin sonucu da sağlıkla gelsinnnnn..

Ay bu sefer de ters teperse diye korktum su an, işe gidiyorum yolda falan yakalanırsam benim için korkulu olur azar azar başlayayım hafta sonu kombo yapayım dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim
Çok şükür maşallah diyelim, nazar değmesin. Bir daha tekrarı olmasın

Kaçıncı haftadasiniz ?
Benimde metabolizma yavaşlamasti ve midemi dolu hissediyordum tuvalete çıkamadıkça
Doktor yeni ilaca başladı ben demeden folik asiti biraktirip
Baktim içerisinde birsuru vitamin ve probiyotik var
Onu kullandıkça daha rahatladım
12.haftaya yakinsaniz muhtemelen sizede verirler o şekilde vitamin

Sağol canım benim sen kaç haftalıktın bende 2 hafta daha bekleyemicem valla
Ben 11+2 yim canim. Valla içinde huzursuzluk olup kendini ve bebisi huzursuz edecegine gider baktirirsin. En son gittigim dr bana gebelikte her olumsuz durum acil durumdur aniden agrin kanaman vs olursa direkt acile gel demisti. O yüzden bende çok kafaya takmiyorum bu doktora gitme ve usg ile baktirma işini

Oyyyy ellerine saglikkkk.. bende sinir hiç yok eskiden sinir gelir giderdi de aşırı sakinim.. böyle minnos tospik bisey oluyorummmmm
Ayyy teşekkür ederim kuzucum
Yok ya bana arada ani yükselişler geliyor. Aniden aglama duygusu da geliyor. Hepsini bir anda yasayasim geliyor hatta. Karmakarışık bir ruh halindeyim ama ayni zamanda da komik geliyor bana bu durum. Napayim

Çok teşekkür ederim canım benim şuan iyiym cinsiyeti öğrendin mi sen

Yok canım ben daha 8+4 üm bidaki gidişte sanırım fetal dna alıcak benden sizinki hangi firma olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…