Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ben dip köşe mis gibi yaptim ramazandan once. Gecen haftada evi temizlettim suan hep elim ustunde iste cikmiyor dip kose bittigi icin. ne olur ne olmaz olaki bebek gelirse diye bence girince çıkılmıyor anca yetişir başla istersen
Kızlaaar yarın sabah doğum olacak dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inş adaşım Güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Aynen öyle bizim zamanımızda böyle zorbalık yoktu ama şuan çocuklar çok stresli büyüyor çok üzülüyorum.

Ne güzel aynı duyguları hissedebilmek birbirimizi hiç görmeden, tanımadan bu duyguları hissedebilmemiz çok önemli.

Aynen canım malesef tanıyan tanımayan herkes birbirini öldürüyor saldırıyor çok korkunç Bi dönemdeyiz o yüzden yaşanacak Bi dünya yok doğurduğumuzu düzgün yetiştirirsek yeterli

O kadar da yorma kendini, dikkat et çok zorlama. İllaki yapılır temizlik bir yerden sonra canim. Sen çocuğun işini hallet evin isi tam olmasın siz iyi olun yeter. Ütü de bel ağrıtıyor zaten ev dağılacak artik biz istemesek de

Son 2 gündür gelen bel ağrısı güncellemesi. Oturamıyorum, yatamıyorum uyuyamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Ağlayacağım artık. Ne yapmak lazım acaba hiç değilse uyurken rahat etmek için

Reactions: kgm
Ayy bugün zaten normal ütü yaptım hala belim ağrıyor… Böyle günlerde yardım edenin olmaması ne kötü bir annem var yardım edecek oda zaten kendi işini anca yapıyor + bana su böreği, sarma falan yapıyor oda mecburen işler bana kalıyor.. 49 yaşında gencecik kayınvalidem var ama onunda beni strese sokmaktsn başka bir işi yok bırak yardım etmeyi köstek oluyor sürekli kendi kendine triplenip bana sataşıyor ne saygısızlığım kalıyor ne birşeyim öyle garip bir tip

Son 2 gündür gelen bel ağrısı güncellemesi. Oturamıyorum, yatamıyorum uyuyamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Ağlayacağım artık. Ne yapmak lazım acaba hiç değilse uyurken rahat etmek için
Ben uyku nedir unuttum. Sirt agrim benim asiri, bel daha baslamadi. Don allah don, baska yatakta yat, 5-6 yastikla yat. Hala cozum bulamadim. En sonunda yorgunluktan bayilip 1 saat uyuyup cise kalkiyorum

Bayramda bende dip köşe yaptım halılar hariç heryeri yine aynı.. 1 hafta sonra başlıcam sonrada haftalık 2 oda 2 oda elimi üstünde tutucam dip köşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…